Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Gamereactors Kjøpeguide: Wii U

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Usikker på hva du skal spille på Wii U-konsollen din? Tredjepartsstøtten har ikke vært allverden for Nintendos nyeste, men det er fortsatt mange godbiter tilgjengelig. Her er Gamereactors topp ti-liste...

Obs! Gamereactors kjøpeguider lister opp redaksjonens favoritter, og tar ikke hensyn til salgstall, popularitet, karakterer, alder eller pris.

Gamereactors Kjøpeguide: Wii U

1. Super Mario 3D World (Nintendo)
I et år (2013) som også ga oss fantastiske titler som Bioshock Infinite og de første utgavene av Grand Theft Auto V og The Last of Us, var i tillegg gode, gamle Mario i toppform. Med Super Mario 3D World viste han alle hvem som er kongen av plattformspillene, i tre dimensjoner såvel som to. Utformingen av spillet var en videreføring av det herlige Super Mario 3D Land til 3DS, noe som betød mesterlig designede nivåer boblende av kreativitet. I tillegg har det støtte for fire spillere og kattedrakter som lar deg klatre på veggene.

Dette er en annonse:
Gamereactors Kjøpeguide: Wii U

2. Mario Kart 8 (Nintendo)
Uansett hvor mange som prøver klarer ingen å gjøre det like bra. Karting-sjangeren er Mario Kart og det åttende spillet i rekken ga Wii U-konsollen en etterlengtet oppsving i salget. Med skarp HD-grafikk og et større utvalg av baner enn noengang, lot vi oss nok en gang sjarmere av Mario og vennene hans bak rattet. På tross av det blå skallet!

Gamereactors Kjøpeguide: Wii U

3. Super Smash Bros for Wii U (Nintendo)
Nintendos egen særegne slåsseserie har alltid vært pakket med originalitet og en følelse av kaos som kun de mest erfarne spillerne klarer å se gjennom. Vil Mario gi deg juling enda en gang? Vil en lysegul Pokémon slenge deg ned i en bunnløs avgrunn, eller det er Donkey Kong som knocker deg ut med sine hårete hender? I Super Smash Bros for Wii U kan alt skje, og det er vanskelig å finne et mer engasjerende spill for lystige lag.

Dette er en annonse:
Gamereactors Kjøpeguide: Wii U

4. Bayonetta 2 (Nintendo)
Den langbeinte, motebevisste heksa slår tilbake i en oppfølger som er like vanvittig overdreven, hensynsløst makaber og enestående utfordrende som sin forgjenger. Kast Bayonettas skinnkledde kropp mellom hissige fiender i hopetall og nyt synet av de akrobatiske manøvrene hun benytter seg av for å kvitte seg med hver eneste en av dem. Hun har fortsatt revolvere på støvlene, og hun er med bad-ass enn noen gang!

Gamereactors Kjøpeguide: Wii U

5. Rayman Legends (Ubisoft)
Mange vil si at Rayman hadde sin storhetstid på Playstation 1, men etter lanseringen av Rayman Origins og Rayman Legends er vi sannelig ikke sikre på at dette stemmer lenger. Til alle formater er sistnevnte en strålende plattformperle som fortjener all rosen spillet har fått. Wii U var dessuten den originale konsollen Ubisoft satset på, og den eneste versjonen som drar nytte av den ekstra skjermen på Gamepaden. Utover dette er Rayman og vennene hans mer sjarmerende enn noen gang, og bruken av musikk underveis er helt upåklagelig.

Gamereactors Kjøpeguide: Wii U

6. Pikmin 3 (Nintendo)
Den tredje delen av Shigeru Miyamotos supersøt strategiserie gir deg utfordringer som holder deg opptatt lenge. Den særegne Nintendo-sjarmen er på plass her som i de mer profilerte Nintendo-spillene, og få titler benytter seg av Gamepaden like godt som Pikmin 3. Dette er et strategispill som faktisk fungerer utmerket uten mus og tastatur.

Gamereactors Kjøpeguide: Wii U

7. The Legend of Zelda: The Wind Waker HD (Nintendo)
Miyamotos perle fra Gamecube-tiden har tålt tidens tann godt, og med nydelig HD-grafikk i ryggen er eventyret mer innbydende enn noen gang. Det er faktisk vanskelig å forestille seg at originalspillet faktisk er ti år gammelt nå, og det sier ikke rent lite om kildematerialet. Dette er en sjarmerende og unik eventyropplevelse spekket med personlighet. Det er et nydelig avbrekk i en spillverden som ellers er preget av vold og eksplosjoner.

Gamereactors Kjøpeguide: Wii U

8. New Super Mario Bros. U (Nintendo)
Konseptet er kanskje gammelt, men det funker fremdeles! Med New Super Mario Bros. U har Nintendo samlet sammen alt de kan best i én og samme pakke. Herlige soppfylte omgivelser, nå i skikkelig grafikk, krydret med vågale hopp, krevende bosser, power-ups, gombas og alt annet som gjør 2D-Mario til en sjarmbombe. Dessuten kan du spille det med opptil tre venner...

Gamereactors Kjøpeguide: Wii U

9. Hyrule Warriors (Nintendo)
Studioet bak Dynasty Warriors overrasket alle da de slo seg sammen med Nintendo for å lage Hyrule Warriors. Spillet kombinerer universet og figurene vi kjenner fra Zelda-serien med den hektiske slåssingen fra nettopp Dynasty Warriors-spillene, og resultatet var en fantastisk underholdende blanding av action og eventyr.

Gamereactors Kjøpeguide: Wii U

10. Donkey Kong Country: Tropical Freeze (Nintendo)
Det er veldig vanskelig, men også veldig belønnende. Med både Diddi, Dixie og Cranky Kong i ryggen må den bananspisende primaten redde verden fra å fryse fast, og brettdesignet er mer kreativt enn noen gang før. Donkey Kong Country: Tropical Freeze er plattformspill gjort riktig, og skal du virkelig mestre det vil det holde deg i sving lenge. Veldig lenge.

Fortsatt sulten? Du kan også vurdere følgende gode titler:
• Splatoon
• Captain Toad: Treasure Tracker
• Child of Light
• Lego City Undercover
• The Wonderful 101
• Monster Hunter 3 Ultimate
• Sonic Lost World

Andre kjøpeguider på Gamereactor:
Playstation 4
Xbox One
PC / Windows

Ok, la oss få høre det. Hvilke andre spill burde åpenbart heller vært på lista?Loading next content