Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler
Broforce

Glemte perler: Broforce

Vi fortsetter artikkelserien vår om glemte perler med actionfesten Broforce!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
Broforce

I artikkelserien «Glemte perler» tar Gamereactor for seg spill som er bra, men som av en eller annen grunn ikke har blitt anmeldt av Gamereactor da det kom ut. Forrige gang leste vi om Ingars opplevelser i Stardew Valley. Denne gangen er Suzanne på plass for å snakke om et helt annet spill, nemlig det testosteronfylte Broforce!

Broforce er et hypervoldelig plattformspill utviklet av Free Lives og utgitt av Devolver Digital. Det kom ut til PC i oktober 2015 og litt seinere til PS4. Gamereactor har skrevet en del om spillet, men faktisk aldri anmeldt det, så det falt seg som et naturlig valg for denne utgaven av Glemte Perler.

Kort fortalt går spillet ut på at når verden er i fare tilkaller man Broforce for å løse problemet. Broforce er en paramilitær organisasjon som har altfor lite pengestøtte og altfor mange kuler og granater. Og som løser alle situasjoner med rå styrke fremfor diplomati, uansett om det gjelder frigjøring av gisler eller bekjemping av onde diktatorer. Og for å avslutte alle oppdrag heiser de så klart det amerikanske flagget og flyr avgårde i et helikopter mens ymse ting eksploderer i bakgrunnen.

Dette er en annonse:
BroforceBroforce

Det er super-amerikansk, og en fantastisk parodi på gamle (og nye) action-filmer, og jeg digger det! Helt siden jeg var bitteliten og knapt nådde mine foreldre til knærne har jeg vært en ihuga fan av overdrevne og pompøse action-filmer, hvor antall dødsfall går antall linjer med dialog en høy gang. Dette er mye grunnet mine foreldres litt ukritiske holdning til hvilke filmer jeg fikk lov til å se som barn. Predator, Terminator, Die Hard, Alien og Rambo var kanskje ikke helt myntet på min aldersgruppe, men jeg slukte dem rått. Og det er kanskje derfor jeg har hatt så himla sansen for skytespill i senere tid? Fordi de minner meg om gode gamle dager, og fordi spill som Gears of War, Halo og Army of Two lar meg tre inn i rollen som uovervinnelige badasser, som på mange måter minner om Dutch, T-800 og John McClane.

Men Broforce tar det hele et steg videre, og lar meg, og tre andre venner, tre inn i rollene som disse gamle actionheltene. Eller rettere sagt, Bro-versjoner av dem. For i Broforce kan du spille som Brommando, Bro Hard, MacBrover, Brominator og Ellen Ripbro for å nevne noen. Free Lives har inkludert en nesten endeløs liste av action-helter som man låser opp etter hvert som man fullfører brett og redder gisler. Og det er like fordømt gøy å se hvilken helt man får hver gang. Alle har så klart sine egne unike ferdigheter og angrep. Indiana Brones trasker rundt med pisk, mens Brade så klart har sverd og Bro Lee har nunchucks. Det er fantastisk kårny og hysterisk morsomt. For ikke å nevne kaotisk!

BroforceBroforce
Dette er en annonse:

Dette er jo et run-and-gun plattformspill, som i tillegg har omgivelser som kan ødelegges. Og her snakker vi ikke bare litt, her snakker vi nesten full score på Red Faction-skalaen! Så når man da har fire spillere, som alle plaffer løs alt hva remmer og tøy kan holde på absolutt ALT som beveger seg, fiender som gjør det samme tilbake, og et brett som kan skytes og sprenges i stykker til det ikke lenger er noe igjen å stå på - da er det bare å prise seg lykkelig over at det ikke er friendly fire og prøve å fokusere så godt man kan på sin egen figur. Det er non-stop, heseblesende, intens action og jeg tror vel aldri det har blitt brølt så mye i heimen som når vi fyrer opp Broforce. Kanskje med unntak av Rocket League.

Broforce er et fantastisk morsomt spill, som tar seg selv ekstremt lite seriøst, og som gjemmer en liten perle av overraskende bra gameplay under et lag av oljeglatte muskler, dårlige ordspill og supermacho eksplosjoner. Det anbefales til alle som er ute etter litt lett underholdning, og som er fans av filmer som The Expendables, A-Team og The Boondock Saints. Her er det noe for alle!

HQ

Relaterte tekster

0
GR Live tester PS Plus-spillene

GR Live tester PS Plus-spillene

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Broforce gikk seirende ut av avstemmingen i slutten av februar, og det er derfor hovedspillet du kan laste ned gratis denne måneden hvis du abonnerer på PS Plus. I...

0
To timer med retroaction i Broforce

To timer med retroaction i Broforce

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gamereactor Live er ikke redde for å kjenne på følelsene, og i hvert fall ikke når det kommer til nostalgi. Det helsprøe actionspillet Broforce er endelig klart etter en...

0
Gamereactor Live spiller Broforce

Gamereactor Live spiller Broforce

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dagens sending av Gamereactor Live er Dóri tilbake fra ferie, og han skal sparke igang uken med en runde i det elleville actionspillet Broforce fra utvikler Free Lives....

0
Vanvittig slipptrailer for Broforce

Vanvittig slipptrailer for Broforce

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gamereactor våger å gå langt i å påstå at (dette er en av setningene med flest forekomster av bokstaven Å i historien) slipptraileren til Broforce vil appellere til alle...Loading next content