Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

God of War: Ragnarök setter salgsrekorder for PlayStation

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som en følge av suksessen til God of War og hva utviklerne har sagt og vist av oppfølgeren er det ikke rart forventningene til God of War: Ragnarök var enorme før lanseringen den 9. november. At undertegnede bare er en av flere som mener spillet er et mesterverk gjorde bare interessen enda større, noe som har fått meget positive følger.

Sony forteller at God of War: Ragnarök har blitt det raskest selgende PlayStation Studios-spillet gjennom tidene ved å ha solgt over 5.1 millioner eksemplarer på bare fire dager. Til sammenligning satte The Last of Us: Part II den forrige rekorden med 4 millioner på tre dager, så det er ikke rart at PlayStation ikke synes det er nødvendig å lansere spillene sine på PS Plus Premium med en gang enda.

God of War: Ragnarök

Relaterte tekster

0
God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med langt mer varierte fiender og opplevelser, flere valgmuligheter og ikke minst en fantastisk historie pakket inn i enestående grafikk og lyd er dette - om mulig - bedre enn forgjengeren.Loading next content