Norsk
Gamereactor
artikler
Guild Wars 2

Guild Wars 2: Long Live the Lich

Fra i dag kan man spille den tredje oppdateringen til Path of Fire-utvidelsen, og denne oppdateringen er det fart i...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
Guild Wars 2
Kommer du deg opp i lufta kan du utføre noen syke triks!

Den desidert største nyheten i denne oppdateringen er det nye ridedyret, nemlig «rullebillen». Den sfæriske fartsjunkien, som er velkjent for fans av Guild Wars, er tilbake med full kraft. Med en toppfart på 210 km/t (!) er rullebillen det raskeste framkomstmiddelet i spillet - en tittel utviklerne sier den vil beholde i all overskuelig framtid. Og den har et navn: Petey!

Guild Wars 2
The Fast and the Furious: Kourna Drift

Tall og statistikk til side, hvordan føles det faktisk å ri på rullebillen? Som de øvrige ridedyrene introdusert i Path of Fire-utvidelsen, har rullebillen en unik vekt og fysikk som gjør at bevegelsene dens føles naturlige. I stedet for å hoppe kan du booste deg til fantastiske hastigheter, og bruke ramper og hauger i naturen til å hoppe opp i luften. Etter hvert som hastigheten øker blir det umulig å ta krappe svinger, og bråstanser kan du glemme. For å få til slike manøvrer må du drifte! Du kan også "skippe" langs vannoverflaten for å krysse elver og vanndammer uten å falle ned i vannet. Dersom drifting og skipping ikke var kult nok, så kan du utføre triks i lufta for å fylle opp utholdenhetsmeteret til billen for å holde fartsboostene gående. Rullebillen er råkul!

Dette er en annonse:
Guild Wars 2
Med høy nok fart kan du "skippe" over vannoverflaten.

Den nye oppdateringen inkluderer også et nytt kart satt til Kourna-regionen, spesifikt Grandara, The Moon Fortress og området rundt, hvor flere oppdrag fra Guild Wars Nightfall foregikk. Området har store problemer, hvorav det mest alvorlige er at Palawa Joko sprer en skarabèpest som dreper både avlinger og folk. De nye historieoppdragene handler så klart om denne storkrigen mot Palawa Joko. Men alt er ikke bare mørkt og trist - det nye kartet har også et område med sanddyner hvor spillerne kan leke seg med det nye ridedyret. Krigen kan vente bittelitt mens jeg trikser litt over sanddynene!

Guild Wars 2
Grandara, The Moon Fortress har blitt tatt over av Palawa Joko.

Dypt i The Mists får du utforske en ny fractal. Deepstone er en eldgammel og forlatt by bygget av Deldrimor-dvergene, som er fylt til randen med skatter. Hvorfor byen er forlatt får du erfare på egen hånd. Fractalen har som tema å bruke lys til å bekjempe skyggevesener. Etter hvert som du går dypere og dypere ned i avgrunnen blir kampene mer og mer hektiske, ettersom du begynner å slåss på plattformer som kan forsvinne under føttene dine hvert øyeblikk. Deepstone er en svært underholdende fractal, med en god balanse mellom tøffe kamper og utfordrende feller og hindre.

Dette er en annonse:
Guild Wars 2
Deepstone er en eldgammel dvergisk by som skal inneholde uvurderlige skatter.
Guild Wars 2
En sentral mekanisme i Deepstone-fractalen er å forhindre plattformer fra å forsvinne under føttene dine så du ikke faller lukt ned i avgrunnen.

Sist men ikke minst, så inkluderer oppdateringen et nytt legendarisk krigshorn: Verdarach. Det er spøkelsesblekt når du ikke bruker det, og sender ut gjenferd når du blåser i det.

Guild Wars 2
Det nye legendariske krigshornet Verdarach.

Relaterte tekster

Guild Wars 2Score

Guild Wars 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

ArenaNet tar et oppgjør med de etablerte sannhetene i MMO-sjangeren, og leverer den beste sosiale opplevelsen i et rollespill til dags dato...Loading next content