Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler
Guild Wars 2

Guild Wars 2 - Tyria feirer Wintersday

Julen er i anmars, og for Guild Wars 2-spillere betyr dette at det er tid for pakker, søtsaker og hygge i Tyria...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Wintersday er, i likhet med allehelgensaften, en stolt tradisjon i Guild Wars-universet, og i likhet med dens onde tvilling har også Wintersday overlevd de 250 årene som har gått.

Guild Wars 2
Selv tropiske Lion's Arch blir dekket med snø på denne tiden av året.

Den gang var det de to gudene Dwayna og Grenth som kjempet seg i mellom om spillernes støtte, den ene til å redde og den andre til å ødelegge Wintersday. Siden den gang har gudene trukket seg tilbake, så mange spør seg hvordan festlighetene har endret seg på 250 år.

Naturlig nok har de andre rasene omfavnet høytiden, og fra lørdag av vil den briljante leketøysmakeren Tixx reise innom hver av hovedstadene i Tyria med sitt enorme golemformede luftskip. I hver by introduseres en ny mini-dungeon, før finalen braker løs i Lion's Arch 20. desember. Fra da av vil alle fem igjen være tilgjengelige til utpå nyåret. Denne gangen kreves det ikke at du er på et sted til en bestemt tid, så du har hele romjulen på deg til å leke deg med det nye innholdet.

Dette er en annonse:
Guild Wars 2
Leketøysmakeren Tixx reiser Tyria rundt for å spre vinterglede i sitt gigantiske luftskip- og verkstedkombo.

I tillegg til disse mini-dungeonene kan man allerede i morgen kveld gi seg i kast med et nytt vanskelig hoppepuslespill som ved halloween. For mange var det en frustrerende opplevelse, spesielt for de som spilte de minste rasene, da de ikke kunne se hvor de var i mengden. ArenaNet kunne love at de har tatt lærdom fra dette og har økt muligheten for spillerne til å spre seg ut i puslespillet for ikke å komme i veien for hverandre. Tidselementet blir værende, noe som nok ikke faller i smak for alle, men som jeg personlig er glad de beholdt. Blir mer spennende slik.

Men hva er juletiden uten en god snøballkrig? Denne PvP-modusen vil være kjent for Guild Wars-veteraner, og den lever i beste velgående 250 år senere, om enn med noen justeringer. Man velger et snøvåpen og sloss om å stjele det andre lagets presang før de stjeler deres. Om snøballkrig ikke er helt din greie kan du heller spille et Guitar Hero-inspirert minispill hvor du bokstavelig talt ringer julen inn.

Guild Wars 2
Hoppepuslespillet Winter Wonderland vil nok bli like lang og frustrerende som adventen selv, men når man endelig når målet viser det seg nok at det var verdt strevet.
Dette er en annonse:

Denne gangen fikk jeg ikke mulighet til å ta en nærmere titt på eventen i forkant, men med utgangspunkt i det jeg ble fortalt ser det ut som jeg vil tilbringe en del tid i Tyria i julen. Det høres ut som en skikkelig feiring på papiret, så jeg gleder meg til å se hvordan det blir gjennomført.

Happy Wintersday!

Relaterte tekster

Guild Wars 2Score

Guild Wars 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

ArenaNet tar et oppgjør med de etablerte sannhetene i MMO-sjangeren, og leverer den beste sosiale opplevelsen i et rollespill til dags dato...Loading next content