Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
series-tekster
I am Groot

I am Groot er moro, men burde vært en overraskelse

Eirik sammenligner miniserien med eventyrene til Scrat fra Ice Age og Pixars kortfilmer, så Marvel burde kanskje ikke snakket såpass lenge om den?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Disney og Marvel har prøvd seg på litt av hvert gjennom årene, men I am Groot er uten tvil noe unikt når det kommer til Marvel Cinematic Universe. Det nærmeste vi kommer noe lignende er de relativt ukjente One Shot-kortfilmene, men selv her skiller vår hardbarkede (hihi) og fåordede venn seg ut på en fin måte.

Dette ved å blant annet ikke ha noen som helst sammenheng med eller betydning for resten av MCU, noe som betyr at du bare kan sette deg ned og ha det moro i de omtrent tjue minuttene det tar å komme gjennom unge Groot sine absurde eventyr. Ja, for de er absurde. Tankene går raskt til Scrat sine kortfilmer og scener i Ice Age-filmene når vår sjarmerende venn klarer å yppe på seg bråk for den minste ting eller lar nysgjerrigheten utfolde seg på morsomme og/eller uheldige måter. Her snakker vi tross alt om en skapning som virker å være i pubertetsfasen, så flere av episodene handler om at han enten er humørsyk, overivrig eller bare gjør hva som helst for å ikke kjede seg med artige og merkelige ablegøyer.

Resultatet er mellom 3 og 6 separate tullete minutter som vil få både store og små til å humre og i noen tilfeller le høylytt. Tonen er såpass lett og ledig selv om Groot noen ganger virkelig viser hvilken drittsekk han kan være at stemningen ikke engang får satt seg før serien er over. Akkurat dette er noe av det jeg stiller mest spørsmålstegn ved, for Marvel burde kanskje spart seg å snakke såpass mye om og vise så mye av en slik liten sak når hver av disse nesten like gjerne kunne vært oppvarming til storfilmene eller avbrekk i rulletekster. Ikke misforstå. Både historiene, animasjonene, spesialeffektene og slikt er såpass godt gjort at de muligens rettferdiggjør et eget punkt på Disney+, men samtidig er sesongen så kort og - av mangel på et bedre ord - ubetydelig at de over 13 år mest sannsynlig ikke kommer til å sette seg ned med den igjen. Den ene gangen kan du uansett forvente at humøret er på topp mens minuttene flyr forbi (selv om rulleteksten mellom hver kortfilm ødelegger litt av flyten).

I am Groot
Dette er en annonse:
07 Gamereactor Norge
7 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content