Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Crime Boss: Rockay City
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   series-tekster
   Invincible

   Invincible - Sesong 1

   Denne animerte superheltserien ønsker å konkurrere med de beste.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Superheltsjangeren har blitt utrolig mettet de siste årene, så når jeg hørte at Amazon skulle lage en animert serie, regissert av Robert Kirkman, basert på tegneserien Invincible var jeg ikke veldig forventningsfull. Jeg var i tvil om det skulle bli underholdende å se, og trodde aldri det skulle bli noe spesielt. Så feil kan man ta...

   HQ

   Invincible er et voksent syn på superheltverdenen. Den følger Mark Grayson (helten kjent som Invincible) som er en eldre tenåring som nettopp har begynt å lære seg superkreftene sine, og vi får se hvordan han håndterer å være en en av universets mest kapable personer samtidig som han skal kombinere dette med å ha et normalt skole- og sosialt liv. Rett etter at Mark har begynt å føle seg komfortabel med hvem han er blitt går verden helt i spinn når Guardians of the Globe, som har som hovedjobb å beskytte den, blir drept i kaldt blod. For å hindre spoilere skal jeg ikke gå i detalj om hvem som utfører disse mordene, men la oss bare si at det påvirker Marks liv mye.

   Storylinjen er rimelig rett frem i det at vi følger Marks utvikling av sine evner. Som du kan forvente er Marks liv fullpakket av seire og nederlag, men det gjennomgående temaet kan best beskrives av Rocky Balboa: "Det handler ikke om hvor hardt du slår, det handler om hvor mye du tåler og allikevel fortsetter." Marcs historielinje gjør jobben, men ser ikke ut til å unnvike veldig fra superheltformelen som vi har begynt å forvente. Det er derimot hevet et nivå med Steven Yeuns karakteristiske prestasjoner, historielinjene rundt han og hvordan de innvirker i hans liv og personen han er.

   Dette er en annonse:

   J.K. Simmons Omni-Man, som er Marks far, er et godt eksempel. Ved første øyekast er Omni-Man gullstandarden for superhelter i dette universet. Han er kraftfull, kjekk, samlet, tilsynelatende uovervinnelig. Ja, en ekte Supermann kan man si. Under fasaden er det derimot noe forvirret og mørkt som driver karakteren. Et konsept som siver inn i hans personlighet som er så strålende fanget av en av de største skuespillerne i vår tid, Simmons.

   InvincibleInvincible

   For å bygge videre på det stiller Invincible med en umåtelig talentfullt og stjernespekket rollebesetning som inkluderer Sandra Oh, Zazie Beets, Gillian Jacobs, Zachary Quinto og Jason Matzoukas som alle har store roller. I mindre og litt mer kamuflerte roller finner vi stjerner som Seth Rogen, Jon Hamm, Mark Hamill og Mahershala Ali. Det er unødvendig å påpeke at du får en serie full av karisma, og er oftere fengslende å se enn ikke.

   Siden Invincible er animert får du spennende action-sekvenser som aldri slutter å gi tapt i sin onde natur. Hvor Marvels animerte serier prøver å unnvike de mest voldelige scenene går Invincible mer i DCs retning hvor de ikke nøler med å vise noen bli halshugd eller drept på urovekkende kreative måter. For å motarbeide det klarer serien å formidle følelser effektivt og overbevisende, slik at den imponerende rollebesetningen virkelig kan skinne.

   Dette er en annonse:

   Du tenker kanskje at dette er rimelig fantastisk tvers gjennom, og generelt sett er Invincible akkurat det, men det er ikke uten feil. Denne sesongen er delt inn i åtte episoder over cirka førtifem minutter hvor det jevnlig oppstår situasjoner hvor historielinjen unnviker litt for mye til tider. For det meste er det satt opp til fremtidige plotteinjer, men samtidig kan det være vanskelig å forbli engasjert i den viktigste overliggende historien når tilfeldige referanser blir introdusert ofte. Ta Seth Rogens Allen the Alien-karakter for eksempel. Uten å dykke inn i et spoiler-territorium får denne personen rundt fem minutter med faktisk skjermtid, har en ganske interessant kampsekvens, gir oss en hel liste med informasjon, forlater serien og kommer bare tilbake i korte sekvenser i slutten av sesongen. Det er vanskelig å se på involveringer som dette som noe annet enn forspilte muligheter.

   Med alt dette sagt må Invincible være det beste av Superhelt-TV vi har sett siden avslutningen av The Boys sesong 2. Det er spennende, engasjerende, stappfullt av karisma, og nekter å overholde standardene som har gjort superhelter til en innflytelsesrik del av popkulturen. Om du er på utkikk etter noe unikt og veldig hyggelig å se på, eller bare er overveldet av de seneste Marvel-seriene vil jeg helt klart anbefale Invincible uten å nøle. Jeg tør nesten å garantere at du allerede etter første episode er hekta for hele sesongen.

   Invincible
   Invincible
   09 Gamereactor Norge
   9 / 10
   +
   Flotte prestasjoner av en stjernespekket rollebesetning. Animeringsstilen er fantastisk. Actionscenene er veldig engasjerende.
   -
   Kan noen ganger gå seg litt vill i mengden plottlinjer.
   overall score
   er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

   Relaterte tekster   Loading next content