Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

Konkurranse: Vinn God of War: Ragnarök

Alt du trenger å gjøre for å kunne vinne dette fantastiske spillet er å fortelle noe du har lært av videospill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jeg mener at God of War: Ragnarök er et av tidenes beste spill, så det var utrolig morsomt da spillets lenge ryktede DLC ble bekreftet i nattens The Game Awards. Samtidig minnet det meg på at flere av dere fortsatt ikke har prøvd dette mesterverket, så jeg har lyst til å gi en av dere sjansen til å få det gratis og samtidig få vite noe kult.

Alt du trenger å gjøre for å kunne vinne en kode for God of War: Ragnarök er nemlig å svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet:

Hva er noe du har lært av å spille?

Dette er et ganske åpent spørsmål. Jeg ble for eksempel ganske kunnskapsrik om den kalde krigen etter å ha spilt Metal Gear Solid 3: Snake Eater, en kløpper på gresk mytologi etter å ha spilt Hercules og God of War, fikk mer fleksible fingre som følge av timer med Guitar Hero: Metallica og blitt bedre på hjernetrim takket være The Witness. Så hva med deg? Konkurransen avsluttes den 15. desember.

God of War: Ragnarök

Relaterte tekster

0
God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med langt mer varierte fiender og opplevelser, flere valgmuligheter og ikke minst en fantastisk historie pakket inn i enestående grafikk og lyd er dette - om mulig - bedre enn forgjengeren.Loading next content