Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler
League of Legends

LEC Winter Season: Sluttspillresultater og Roundup

Winter Split er over, og de siste kampene endte opp med å bli noen av de mest underholdende i sesongen så langt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var den siste uken i 2023 LEC Winter Split, og lagene kjempet om en sjanse til tittelen. Det var mange tette og spennende serier, og MAD Lions gjorde en god oppkjøring til finalen, men ble trampet ned av en tittelvinnende G2 Esports vaktliste.

Nedre brakett Semifinale

MAD v SK

Spill 1: MAD win

GAL: K'Sante; Elise; Zoe; Sivir; Karma
SK: Gnar; Gragas; Jayce; Varus; Soraka

MAD's laners var solo drepe sine kolleger på den øverste halvdelen av kartet, og MAD spilte lagkamper mye bedre og hadde bedre makrospill. MAD fikk en Mountain Soul, og konverterte denne til Baron for å presse på for seieren.

Spill 2: SK win

Dette er en annonse:

SK: Gnar; Sejuani; Akali; Zeri; Lulu
GAL: K'Sante; VI; Kassadin; Lucian; Nami

MAD hadde en tidlig blybot, mens SK hadde en blytopp. I midten av det sene spillet var Sertuss uhyrlig i lagkamper, og Exakick og Doss snudde det da SK slo tilbake MAD.

Dette er en annonse:

Spill 3: MAD win

GAL: Jayce; VI; Gragas; Draven; Nautilus
SK: Ornn; Wukong; Azir; Lucian; Nami

MAD våknet til liv og vant alle baner, spesielt gjennom bot. Carzzy og Hylissang og Chasy hadde et vanvittig spill, og bygde uoverstigelige ledere.

Game 4: SK win

SK: Sion; Elise; Azir; Aphelios; Lulu
GAL: K'Sante; Gragas; Viktor; Lucian; Nami

SK koordinerte godt rundt kartet, og botbanen var veldig frem og tilbake og flyktig. Exakick var monstrøs i det sene spillet og bar SK gjennom noen harde lagkamper.

Game 5: MAD win

GAL: Jayce; Elise; Gragas; Tristana; Rell
SK: Renekton; Sejuani; Zoe; Lucian; Nami

Chasy bygde en stor tidlig blytopp, og bot var frem og tilbake og blodig. Elyoya spilte proaktivt, og Nisqy hadde også et flott spill. I midten av slutten av spillet MAD var i stand til å kjøre SK ned med push press bygget fra sine fører i banen.

League of Legends
Riot Games

Nedre brakett finale

KOI v MAD

Game 1: KOI win

KOI: K'Sante; Elise; Tristana; Kalista; Leona
MAD: Sion; Gragas; Yasuo; Varus; Karma

Alle baner var til fordel for KOI på grunn av noen gode valg og tidlige trefninger. Larssen gikk gudeaktig på Tristana, og etter litt hektisk baseforsvar avsluttet KOI til slutt kampen.

Spill 2: MAD win

GAL: Jayce; VI; Gragas; Aphelios; Treske
KOI: Ornn; Wukong; Sylas; Varus; Heimerdinger

KOIs botlane hadde et flott spill og bygde en solid ledelse, men dette ble matchet av Elyoya og Chasy. Chasy holdt MAD i live i en blodig og til og med midt-sen kamp, og til slutt utklasset MAD KOI og begynte å vinne lagkamper konsekvent.

Spill 3: MAD win

KOI: K'Sante; Elise; Tristana; Varus; Janna
GAL: Gnar; Sejuani; Sylas; Aphelios; Rell

Tidlig bot og mid leder for KOI, motvirket av en toppledelse for MAD. I lagkamper var MAD's deathball comp mer virkningsfull, og Carzzy virkelig trappet opp. En stor Gnar ult fra Chasy forseglet den spillvinnende lagkampen.

Game 4: MAD win

KOI: Gnar; Xin Zhao; Azir; Ezreal; Karma
GAL: Irelia; VI; Gragas; Aphelios; Nautilus

MAD vant alle baner tidlig, med en enorm ledelse for Chasy. KOI var i stand til å finne mid game fører på deres mid og bot laners, men i slutten av spillet team kamper MAD overveldende toppsiden ledelsen var for mye som Nisqy og Carzzy hadde nok tid til å skalere og overvinne KOI små fører over dem.

League of Legends
Riot Games

Den store finalen

G2 v MAD

Spill 1: G2 win

G2: Kled; Maokai; Cassiopeia; Varus; Heimerdinger
GAL: Jayce; Gragas; Viktor; Sivir; Ashe

G2s overside bygget stadig en ledelse, og Mikyx streifet rundt på kartet og hjalp G2s baner. G2 var mye mer proaktive på mål, noe som førte til Cloud Soul og et Baron trykk for spill.

Spill 2: G2 win

MAD: Fiora; Sejuani; Cassiopeia; Varus; Braum
G2: Jax; Gragas; Kledd; Samira; Jarvan IV

En stor tidlig bot lane ledelse for Hans Sama på grunn av en dobbel drepe, og G2 utnyttet sitt tidlige press over baner veldig bra, selv om Chasy vant ut toppen. Yike og Hans Sama bygget gigantiske ledelser og MAD kunne ikke røre dem i lagkamper.

Spill 3: G2 win

GAL: Jayce; Wukong; Gragas; Zeri; Yuumi
G2: Olaf; VI; Taliyah; Sivir; Heimerdinger

MAD vant tidlig på toppen av kartet, mens G2 vant gjennom bot. Mikyx brukte denne fordelen til å streife rundt på kartet og hjelpe banene sine. MAD satte opp en overbevisende kamp, men når G2's front to back comp var riktig online Hans Sama så ustoppelig.

League of Legends
Riot Games

Med Winter Split nå i bøkene, er alles øyne rettet mot Spring Split, som starter allerede 11.

Relaterte teksterLoading next content