Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler
Guild Wars 2

Nye tider i Tyria

Med ettårsdagen bak seg ser ArenaNet framover med Guild Wars 2. Vi slo av en prat med dem om de kommende månedene i Tyria...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det viser seg at det er riktig så mye som skjer. For noen dager siden ble oppdateringen Super Adventure Box: Back To School lagt til spillet, og i de kommende månedene kommer store ting til å skje i The Mists.

Den nye oppdateringen innebærer relativt store endringer for Guild Wars 2. Viktigst av alt introduseres et høyere nivå av våpen, Ascended, som er kraftigere enn det selv Legendary-våpen var tidligere. Hvis du er blant de som sitter på et Legendary-våpen trenger du likevel ikke å få panikk, da også disse våpnene oppdateres slik at de fremdeles er de kraftigste i spillet.

I tillegg har statistikken «magic find» blitt fjernet fra samtlige våpen, rustninger og utstyr. Til gjengjeld får alle karakterene på din bruker en permanent «magic find» statistikk, som du gradvis forbedrer etterhvert som du spiller.

Guild Wars 2
Super Adventure Box, som startet som en aprilspøk, er tilbake i sin fargerike retroglans.
Dette er en annonse:

Forøvrig bringer den nye oppdatering tilbake Super Adventure Box, denne gangen med flere nivåer å leke seg i.

Om en måneds tid, derimot, er det i The Mists at ting skjer. Da starter nemlig WvW Seasons, en syv uker lang turnering i World versus World. Da blir de ulike serverne delt inn i fem ligaer, tre i Europa og to i Amerika, basert på deres nåværende rangering.

Devon Carver, koordinator for WvW hos ArenaNet, forteller at de ønsker å øke spillernes tilhørighetsfølelse og stolthet ved serveren de bruker, gjennom denne oppdateringen. I tillegg ønsker de å gi spillerne et mer langsiktig mål enn de nåværende ukeslange kampene. Seasons skaper også en større variasjon i hvilke servere som spiller mot hverandre enn vi har sett så langt.

Guild Wars 2
Mange fans har ønsket seg mer Super Adventure Box, og med Back To School-oppdateringen får de ønsket sitt oppfylt.
Dette er en annonse:

Ved slutten av den syv uker lange turneringen vil det kåres en vinner i hver av de fem turneringene. Disse serverne vil få flere belønninger, og blant annet vil alle spillerne på vinnerserverne få et unikt flagg de kan bruke ved henrettelser i PvP.

Lengre fram i tid turte ikke utviklerne mer enn å hinte om, men vi fikk bekreftet at det vil bli introdusert flere egenskaper i spillet. De trippet rundt spørsmålet om det vil komme laug-PvP, og sa at dette var i en tidlig planleggingsfase. De bekreftet også at det fremdeles ikke er noen planer om en utvidelse.

Relaterte tekster

Guild Wars 2Score

Guild Wars 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

ArenaNet tar et oppgjør med de etablerte sannhetene i MMO-sjangeren, og leverer den beste sosiale opplevelsen i et rollespill til dags dato...Loading next content