Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Oppsummering: Slik var Bethesdas E3-show

Bethesda inviterer til fornøyelsesparken Bethesdaland for å vise oss hva de har på gang. Her er oppsummering av deres E3-show...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bethesda har et bredt bibliotek, og denne morgenen forventer vi at det blir hakket bredere. Her er vår oppsummering av årets E3-show, Bethesdaland.

Pete Hines går på scenen og forteller at de skal vise frem til spill til det meste som finnes av plattformer, men først går han gjennom spill som allerede har blitt sluppet. Deretter går fokuset over til kommende spill, nærmere bestemt to VR-spill. Det første er Doom VFR, etterfulgt av Fallout 4 VR. De kommer i år.

HQ
HQ
Dette er en annonse:

Med VR unnagjort tar vi turen til The Elder Scrolls Online: Morrowind. Utvidelsen er som kjent allerede ute, men Zenimax gir oss likevel en virtuell omvisning på Vvardenfell. Det er et oppspark til Bethesdas støtte for mods, som begynte med The Elder Scrolls III: Morrowind. Denne sommeren lanseres Creation Club, og det skal være et nytt skritt på veien for flere og bedre mods. Dette gjelder Playstation 4 og Xbox One i tillegg til PC.

HQ

Så kommer det en demonstrasjon av Skyrim på Nintendo Switch:

HQ
Dette er en annonse:

Neste post på programmet er hvalfangstmiljøet i Dishonored 2. Utvidelsen Death of the Outsider kommer 15. september.

HQ

Quake Champions er nestemann, og det handler om esport. Ikke rart med tanke på Quakes historie. Her er det høyt tempo, onelinere og gjestefigurer som B.J. Blazkowicz. Så annonseres verdensmesterskapet i Quake Champions.

Det er kanskje tidlig på morgenen, men Bethesda gjør det skummelt ved å vise frem noen gufne scener fra oppfølgeren til The Evil Within. Spillet skal slippes (passende nok) på fredag 13. oktober.

HQ

Nå skal Bethesdaland avsluttes, men først får vi en siste annonsering. Det er Wolfenstein: The New Colossus. Comebacket til B.J. og kampen mot nazistene har gitt både spillerne og Bethesda blod på tann. Kampen skal denne foregå i USA, hvor behovet for en revolusjon tydeligvis er til stede. Revolusjonen finner sted 27. oktober.

HQ

Hines går på scenen for å takke for seg. Det har vært en serie med spilltrailere, men veldig lite detaljer om hvert av spillene. Virker nesten som om noe manglet, at noe ble trukket fra programmet i siste liten. Det er selvfølgelig vanskelig å vite, men en drøy halvtime med Bethesdaland var mindre enn vi hadde forventet.

Hvilke av spillene ser du mest frem til?

Oppsummering: Slik var Bethesdas E3-show


Loading next content