Norsk
Gamereactor
artikler

Oppsummering: Slik var Nintendos E3-show

Nintendo har hatt en forrykende start på året med nye konsoll og gode spill. På E3 får vi forhåpentligvis vite hvordan resten av året blir...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er lov å glede seg når Nintendo tar over skjermen, og i dag får vi forhåpentligvis vite mer om selskapets planer for de kommende månedene. Får vi endelig en dato på Super Mario Odyssey?

Sendingen starter med en kikk på Arms, Rocket League, FIFA 18, Splatoon 2 og Pokkén Tournament DX. Alle vises frem i en video der folk spiller på Switch på veldig kule steder.

HQ

Reggie tar over sendingen, og han vil at vi skal åpne sinnet. Stående i en virtuell eng blir han dyp, veldig dyp, og deretter får vi se en trailer fra Xenoblade Chronicles 2. Det skal slippes "holiday 2017".

Dette er en annonse:
HQ

Fra storslått til supersøtt, det er tid for Kirby. Traileren viser at vi skal få spise omgivelser og fiender sammen med opptil tre andre spillere på Switch neste år.

HQ

Shinya Takahashi får ordet, og han vil takke spillerne for deres tilbakemeldinger før vi får vite at Pokkén Tournament DX kan spilles på E3. Han slår også i bordet med at det kommer et spill fra Pokémon-serien til Nintendo Switch.

Dette er en annonse:

Vi sendes tilbake til trailerland, og vi får endelig et nytt Metroid-spill. Det er Metroid Prime 4. Spillet er kun klassifisert som "under utvikling", og vi får ikke vite noe om når det skal bli ferdig.

HQ

Det var imidlertid bare en annonsering og en logo, og reisen går videre til et nytt Yoshi-spill av den garnete typen. Spillet slippes neste år.

HQ

Neste spill på programmet er fra Team Ninja, nemlig Fire Emblem Warriors, og det kommer i løpet av året. Traileren ser du her:

HQ

Deretter får vi se nærmere på DLCen Trial of the Sword som kommer til The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Traileren viser mye av hva vi har i vente fra den første utvidelsen 30. juni, og det følges opp med litt stemningsfull trekkspillmusikk - selvfølgelig.

HQ

Reggie Fils-Aime er tilbake, denne gangen fra strandkanten i LA. Han vil fortelle om konkurransen de har opprettet for Splatoon 2 og Arms. Nå går vi på tomgang når vi enda en gang får se Mario + Rabbids Kingdom Battle som slippes 29. august.

Nå får vi litt mer informasjon om den kommende Switch-versjonen av Rocket League fra 2015, og i grove trekk får vi vite at spillet kommer får nyttår.

HQ

Rosinen i Nintendo-pølsa er en gameplaytrailer fra Super Mario Odyssey. Her ser vi Mario, Peach, Bowser og gjengen i en rekke ulike former og miljøer, og det er vanskelig å si noe annet enn at det ser gøyalt ut. Lanseringsdatoen er også offisiell, og lyder som følger: 27. oktober.

HQ

Hva syntes du om Nintendos E3-sending i år?

Oppsummering: Slik var Nintendos E3-show


Loading next content