Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler
Overwatch

Overwatch - noen timer med Sombra

Etter måneder med erting og hinting annonserte Blizzard den neste figuren i Overwatch. Kort tid etter ble Sombra tilgjengelig på testserveren, og vi måtte prøve..

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
Overwatch
Sombra var et av mange foreldreløse barn i Mexico etter Omic-krisen, men med et talent for hacking og sabotasje fant hun raskt en kriminell karrierevei.

Sombra er en pussig figur å spille med. Mange av egenskapene hennes handler mer om å indirekte sabotere for motstanderne enn å ta ut fiender direkte. Helbredelseskasser kan hackes og deaktiveres for motstanderen. Hackingen kan også brukes til å midlertidig kansellere fienders egenskaper. Dette gjør ikke så mye i utgangspunktet, med mindre andre på laget kan utnytte seg av muligheten. Sombra er nemlig ikke selv i stand til å gjøre massiv skade slik som Reaper eller Tracer, selv om hun fyller omtrent samme rolle. Med et velkoordinert lag ser jeg derimot for meg at hun vil kunne vippe kamper i lagets favør. Spesielt hennes ultimate egenskap, som kansellerer egenskapene til alle fiendene rundt seg, har potensial til å vinne viktige gruppekamper.

Overwatch
Man kan hacke fiender, men også helbredelseskasser slik at kun ditt eget lag kan benytte seg av dem.

Selv om jeg ikke hadde en slik gruppe på testserveren, var det likevel utrolig gøy å vippe motstanderne av pinnen og gi dem et lite panikkanfall før jeg sprayet dem ned med maskinpistolen hennes. Jeg mener altså ikke at hun ikke er i stand til å gjøre skade, spesielt til å raskt ta ut skjøre figurer. I tillegg kan hun se fiender med kritisk lite liv gjennom vegger, noe som tillater henne å jakte ned de sårbare. Det er noe sadistisk tilfredsstillende ved å overrumple en fiende på søken etter en helbredelseskasse (som du har hacket uansett!).

Dette er en annonse:
Overwatch
Man kan kaste teleporteringsboksen over vegger eller andre hindre.

Hennes øvrige egenskaper hjelper henne å bevege seg usett rundt på kartet. For en kort tidsperiode kan hun bli helt usynlig, selv om hun mister kamuflasjen dersom hun tar skade. I tillegg kan hun plassere ut en liten boks hun kan teleportere seg tilbake til innen 15 sekunder. Foruten den åpenbare bruken av egenskapen, nemlig å hoppe ut av prekære situasjoner, fant jeg mer kreative bruksområder. Ettersom boksen kan kastes kan man raskt bevege seg over et hinder eller opp i høyden. Dette tillater en å komme bak motstanderlaget på måter hverken Reaper eller Tracer kan. I kamp kan man desorientere fienden ved å kaste boksen i nærheten, hoppe til den, og angripe før de får orientert seg.

Overwatch
Mens man er usynlig løper man også raskere enn man ellers gjør.

For å være tydelig, jeg var ikke vellykket i disse strategiene halvparten av gangene jeg prøvde dem. Sombra er en vrien figur å bruke, men jeg ser stort potensial for å være et mareritt for motstanderlaget. Det beste er at selv om jeg spilte rimelig elendig, hadde jeg det utrolig gøy! Pussig eller ei, jeg tror Sombra kommer til å bli en publikumsfavoritt.

Dette er en annonse:

Som en fotnote er det verd å nevne at i tillegg til Sombra kom testserveren med et nytt kart og et par nye moduser. Kartet er basert på den arktiske forskningsstasjonen Mei blir værfast på noen tiår. På kartet spiller man enten 3-mot-3 eller 1-mot-1 i et mer hobbyvennlig format enn i hovedspillet. Spesielt 1-mot-1-modusen falt undertegnede i smak.

Nå er det bare å glede seg til alt blir sluppet for alle.

Overwatch
Det nye kartet, Ecopoint: Antarctica, blir en så lenge kun brukt i 3-mot-3 og 1-mot-1 modusene, og er også det eneste kartet disse modusene spilles på.

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content