Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
logo hd live | World of Warcraft: Dragonflight - Nordic Dragon Champions
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   series-tekster
   Prehistoric Planet

   Prehistoric Planet - Sesong 1

   Apple og Attenborough har satt sammen en herlig fortelling om planetens fortid.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Det var en tid da BBCs legendariske naturserie kalt "Planeten vår" ble sendt på NRK1 hver eneste søndag kveld, som for mange nærmest ble en begivenhet man ikke måtte gå glipp av.

   Siden har en rekke oppfølgende programmer blitt lansert. Blue Planet, Blue Planet II, Our Planet på Netflix - det er langt mellom dem fordi produksjonene er så omfattende, men hver av disse har skapt en ganske dramatisk og spennende ramme rundt vår lille blå enestående prikk i det uendelige kosmos. Ja, det er lett å la seg forelske i hele konseptet.

   Men opptak kan bare gi oss et sant bilde av hvordan planeten vår er , og vi har i stedet måttet nøye oss med halvferdige CGI-produksjoner, eller til og med spillefilmer som Jurassic Park for å forestille oss hvordan planetens naturlige forhold var for mange millioner år siden. Så Apple har satt seg for å sammen med gode gamle Sir David Attenborough prøve å skape det mest levende og velkonstruerte bildet av planeten vår på den tiden da dinosaurene hersket - Prehistoric Planet.

   Dette er en annonse:
   Prehistoric Planet

   Så hvordan er serien? Vel, først og fremst er det viktig å understreke at det dramatiske manuset som ble grunnlagt av Our Planet og Blue Planet går igjen her. Episk musikk komponert av Hans Zimmer selv, karakteristisk og narrativ voiceover fra Attenborough og en episodestruktur som håndterer ett spesifikt habitat om gangen, fra strender til dype skoger.

   Det er fryktelig effektivt, og det er rett og slett ikke en finger å sette på hele strukturen. Musikken fremhever, Attenborough beskriver og fokuset på individuelle scenarier som eksemplifiserer hvordan disse praktfulle dyrene levde, fungerer stort sett bra. Man kan gi Apple samme kritikk som Netflix og på en måte BBC - den om å animere dyrene på en slags Hollywood-aktig måte, hvor alt skal pumpes fullt av adrenalin som om det var en Fast-film. Det kan bli litt smakløst.

   Så la oss snakke om Tyrannosaurusen i rommet; hvordan er CGI-kvaliteten? Kort oppsummert har Apple og kompani kommet ganske godt unna med dette, og faktisk leverer Prehistoric Planet effekter på linje med noe av det beste vi har sett fra Hollywood det siste tiåret. Spesielt teksturer på den skjellete huden, eller kamper mellom noen av de største og mest glupske dinosaurene under vann er en fryd for sansene. Men kvaliteten er ikke alltid like bra. Spesielt når dinosaurer er i kamp og det er mange skjellete, læraktige skapninger i bildet.

   Dette er en annonse:
   Prehistoric Planet

   Heldigvis er man oftest mer bergtatt enn skeptisk, og serien er i det hele tatt formet og produsert med en stor forkjærlighet for den naturlige verden, både dens fortid og nåtid.

   Som Our Planet, Blue Planet og hva de nå heter, er det verdt å bruke gratisuken din for å se Prehistoric Planet. Du blir klokere på en ganske betydelig epoke, får tilbringe 5-7 timer i selskap med Attenborough, som alltid er en fornøyelse, og viktigst av alt; det er god underholdning, til tross for varierende CGI-kvalitet.

   08 Gamereactor Norge
   8 / 10
   overall score
   er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

   Relaterte tekster   Loading next content