Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Reaksjon: Deal with it!

Inspirert av alltid-online ryktene rundt nye Xbox vil Adrian at alle skal slutte å klage og bare finne seg i det.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er knyttet store forventninger til både PS4 og nye Xbox. Ufattelig nok er ikke publikum like begeistret for alle nyhetene om de nye konsollene. Blant annet reageres det på rykter om prisen til nye Xbox, at den vil kreve tilgang til internett for å kjøre og at den dør hvis nettet blir kuttet i mer enn tre minutter.

Reaksjon: Deal with it!
Udiskuterbar retorikk.

Nylig kom tidligere kreativ sjef hos Microsoft, Adam Orth, med en kommentar til de som kritiserer disse ryktene. Finn dere i det. Som sagt så gjort, for vi kan vel ikke være uenig i den slags overbevisende retorikk. Orth, som senere innrømmet at kommentaren var ment som en spøk, fikk meg til å innse hvor utrolig mye vi gamere klager. Er det urimelig av oss å forvente at en konsoll skal kunne brukes uten nett? Ja. Omtrent like urimelig som å forvente at TV-apparatet skal fungere uten strøm. Microsoft er til og med såpass generøse at vi får hele tre minutter på oss til å komme oss til nærmeste lagringspunkt når nettet forsvinner.

Reaksjon: Deal with it!
Adam Orth syns vi skal finne oss i det!
Dette er en annonse:

Dette gjelder ikke bare Microsoft og alltid-online ryktene. For hvert nye drypp om de nye konsollene, klarer sure gamere å finne noe å pirke på. Vi burde være fornøyde med at vi i det hele tatt får en ny generasjon med konsoller. PS4 er for eksempel ryktet å ikke være bakoverkompatibel med PS3 spill, men utvalgte spill kan bli tilgjengelig på PS Store slik at de kan kjøpes på nytt. Det er tullete å kritisere Sony for dette. De gir oss her muligheten til å gjenoppleve spill vi elsker, og spillopplevelsen starter jo tross alt når man drar visakortet. Det beste jeg vet er å måtte betale flere ganger for samme spill, for da vet jeg at jeg fortjener å spille det.

Reaksjon: Deal with it!
Av og til er vi gamere like sure som Kratos.

Og hva med all bitterheten rundt pris? Er vi virkelig så grådig at vi ikke kan punge ut et par tusenlapper ekstra for gode spillopplevelser? Normale folk betaler for dyre ferier, konserter, marginalt bedre idrettsutstyr, alt i jakten på den beste opplevelsen. Vi lever i et forbrukersamfunn. Det skal svi litt å ha det gøy, og spillindustrien er intet unntak. Om du ikke må betale ut ørene for en ny konsoll, så vil du ikke sette skikkelig pris på den. Så om nye Xbox blir dyrere enn den forrige, eller om dere må betale et månedlig abonnement for å bruke den, finn dere i det.

Reaksjon: Deal with it!
Mitt navn er Shepard og jeg støtter denne artikkelen.
Dette er en annonse:

Ha det i tankene. Vi burde finne oss i den virkeligheten vi lever i og stole på at de store selskapene vet hva som er best for oss og våre penger. Adam Orth har tross alt et poeng. Mye av den teknologien vi er avhengig av er tilkoblet internett hele tiden, og selv om disse blir redusert til helt ubrukelige dingser av plast og metall når internettet går ned - slik det gjør titt og ofte - så er det dårlig gjort av oss å påpeke denne svakheten i en spillkonsoll. Hva vet vel vi om slikt? Vi bare bruker konsollene?

Reaksjon: Deal with it!
Fordi Microsoft har alltid rett.

Så la oss alle roe oss ned og tenke på hvor takknemlige vi bør være. Når internett er nede og jeg ikke lenger kan spille på PC, så har jeg tidligere brukt å hoppe over på min Xbox 360 for å spille enspillerkampanjer, men med nye Xbox sin alltid på nett-klausul så gir Microsoft meg muligheten til å gjøre noe helt annet. Jeg kan for eksempel gå ut og oppleve frisk luft og grafikk i ekte HD. Tusen takk Microsoft, jeg finner meg i det.Loading next content