Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler
Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2-traileren under lupen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sjansen er ganske stor for at du fikk med deg at den første Red Dead Redemption 2-traileren ble sluppet i går. De siste timene har diskusjonene om traileren sprengt forum verden over, og mange sier de er skuffet over hvor lite traileren viste. Vi bestemte oss derfor for å se om traileren faktisk viste så lite som mange hevdet, og har gått gjennom den noen ekstra ganger for å se om vi gikk glipp av noe. Spoiler: Det gjorde vi.

Forbedret økosystem
Et realistisk økosystem er ikke akkurat nytt for Red Dead-serien. Vi kom av og til over dyr som jaktet på hverandre i Red Dead Redemption også. Det kan dog virke som om oppfølgeren tar dette til et helt nytt nivå. 18 sekunder ut i traileren ser vi en revliknende skapning jakte ned en liten rakker. Så, etter 43 sekunder, ser vi fire gribber som jafser litt på liket av en prærieulv mens en hund bjeffer mot dem. I forgjengeren kan du ofte komme over at bjørner, ulver og harer som går bortover som en skikkelig vennegjeng. Dette skal tydeligvis ikke bli tilfellet denne gangen. Forhåpentligvis kan vi bruke dette til vår fordel når vi jakter.

Red Dead Redemption 2

Jakt
For jakting er helt klart tilbake. Se bare på mannen og hesten vi ser etter 31 sekunder. Hesten bærer på et dødt rådyr. John Marston brukte å slakte dyret på plassen det ble drept, men betyr dette av vi nå kan ta det med hjem? Hvorfor skulle vi ønske det? Kan det være at kjøttet blir dårlig om vi bærer på det for lenge, får vi bedre betalt for skinnet om vi flår dyret hjemmet, eller hva?

Dette er en annonse:
Red Dead Redemption 2

Mer fokus på de innfødte
Innfødte amerikanere spilte en veldig liten rolle forrige gang, og verdenen viste nærmest ingen spor av dem. Red Dead Redemption 2 ser ut til å endre dette. Etter 33 sekunder ser vi en drømmefanger som henger i et tre. På denne tiden var dette nærmest eksklusivt for urfolket. Samtidig er det verd å nevne at personen som padler kanoen i bakgrunnen er en av de få personene vi ser uten hatt. Den andre personen har en hatt, noe som kan tyde på at det her er snakk om en innfødt og en cowboy. Kan det være at Rockstar vil ha et større fokus på urfolket denne gangen, og i samme slengen vise hvordan et vennskap mellom en innfødt og en cowboy ville blitt betraktet på den tiden?

Red Dead Redemption 2

Svømming
Når vi uansett snakker om kanoer, John Marston kan ikke svømme i Red Dead Redemption, men gårsdagens traileren kan tyde på at dette spillets protagonist(er) har fått et kurs eller to. Greit nok, det er en god del vann i det forrige spillet også, men det kan virke som om det er enda mer denne gangen. Ville de tvunget oss til å ta noen ekstremt lange omveier hver gang? En kano kan jo alltids velte også, så vi tenker at sjansen er stor for at vi kan svømme denne gangen.

Dette er en annonse:
Red Dead Redemption 2

Frem eller tilbake i tid?
Traileren gir oss noen indikasjoner på når spillet finner sted. Etter 36 sekunder ser vi en relativt stor flokk med amerikanske bisonoksen. Husker du den lille flokken (de du sikkert drepte for Trophy-et og Achievementen) man finner i forgjengeren? Grunnen til at flokken er liten er at disse nesten ble utryddet rundt århundreskiftet. Kanskje betyr størrelsen på flokken at spillet finner sted før Red Dead Redemption. Vi snakker ikke om mange år her siden vi også ser elektriske lys etter 38 og 43 sekunder. Elektrisk belysning var ekstremt sjeldent i USA før 1880. John Marstons historie fant sted i 1911 - kan dette bety at vi nå får se Marston som medlem av den originale Dutch-gjengen?

Red Dead Redemption 2

Hovedfigur(er)
Da Rockstar offentliggjorde bildet av de syv silhuettene foran solen, skapte det en del debatt siden mange var skuffet over at ingen av dem så kvinnelige ut. Vel, teaserbilder kan av og til være villedende. Se bare på de syv rytterene som rir inn mot den store byen nær slutten av traileren. Er vi de eneste som synes at personen lengst til høyre ser ut til å ha på seg litt andre klær og har...en annen fasong enn de seks andre? Kan dette være en kvinnelig hovedperson, eller ønsker Rockstar kanskje virkelig å teste ferdighetene sine med å la oss veksle mellom syv figurer?

Som en liten sidebemerking: Legg også merke til rytteren lengst til venstre. Han bruker to revolvere samtidig. Kan dette bety at vi også kan gjøre det?

Red Dead Redemption 2

Dette er bare noen av detaljene vi la merke til etter runde to. Har du lagt merke til noe ekstra? Si gjerne fra i kommentarfeltet, så kan vi spekulere sammen.

HQ

Relaterte teksterLoading next content