Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Startsiden
artikler

Redaksjonens lørdagshjørne

Hva har Daniel drevet med den siste tiden?

Det er lørdag, på tide å slappe av og roe ned litt. Vi sjekker innom de forskjellige skribentene våre og finner ut av hva de har drevet med i uka som har gått, hva de spiller i helga og om de har noe kult å anbefale som ikke nødvendigvis er 100% spillrelatert. Denne lørdagen er det Daniel som deler tankene sine rundt spill og TV-serier.

Lørdag - beste dagen i uka! Helt siden jeg sluttet å jobbe lørdager har dette vært min helligdag, og jeg koser meg med den. Når sant skal sies så koser jeg meg stort sett hele uka, og hvorfor jeg har gjort det i det siste skal jeg fortelle deg om nå.

NHL 19

Det er ikke å komme unna NHL 19 selv om jeg nettopp har skrevet en anmeldelse av det. De siste to ukene har dette spillet vært i bruk flere timer enn jeg har sovet, og jeg har kost meg med hvert sekund. Eller... Hvert sekund blir å overdrive. Det skaper også mye irritasjon i de kampene jeg taper, da jeg har et konkurranseinstinkt som få, men i NHL 19 er det endelig min egen feil at jeg taper de fleste gangene.

Spillet har fått en overhaling på flere områder, og denne uka kom det også en tuner som rettet på små problemer vi har oppdaget siden utgivelse. Det finnes fortsatt problemer som trengs å rettes, men de er av den mindre typen slik at det ikke er krise for mitt vedkommende.

Jeg har aldri spilt noe særlig singleplayer på NHL-spillene tidligere ettersom det har gitt meg svært lite belønning. Jeg er som en hund når det kommer til belønninger, og i NHL 19 har jeg plenty av muligheter til å jakte dette. Både i World of Chel og i Hockey Ultimate Team er det nå masse jeg kan gjøre for å endre utseende på spilleren min (WoC) eller forbedre laget mitt (HUT). Mye av dette er dørgende kjedelig, men jeg gjør det fordi jeg får belønninger for det. Her har EA gjort en strålende jobb for å få meg til å spille mer offline.

Legger jeg på alle timene med spill online er det nesten skremmende hvor mye tid jeg har brukt på dette spillet allerede, og hvor mye tid jeg kommer til å bruke på det i fremtiden. Jeg storkoser meg rett og slett.

SUITS

Ettersom mye av tiden min har gått til nevnte NHL er det blitt mindre tid til andre ting, men Suits er en serie jeg må få med meg uansett. Jeg fryktet litt at denne serien skulle dabbe litt av da Patrick J. Adams og Meghan Markle forlot serien, men snarere tvert i mot. Louis Litt (spilt av Rick Hoffman) har fått en litt mer fremtredende rolle og jeg synes han gjør det med glans. Det var tider da jeg nesten slo av serien på grunn av ham og hvor irriterende han var, men nå er han blitt langt mer «likandes» hvorpå han også er blitt en av mine favorittfigurer.

For de som ikke har sett Suits er dette en advokatserie som utspiller seg i New York. Sistnevnte er ikke veldig avgjørende sådan annet enn at de få gangene det filmes fra gaten ser man at det er fra denne byen. Serien dreier seg i stor grad om at Mike Ross (Patrick J. Adams) starter å jobbe for Harvey Specter (Gabriel Macht) til tross for manglende utdannelse. Uten å avsløre for mye så sier det seg nesten selv at dette byr på komplikasjoner utover i serien.

Nå er derimot serien i et litt annet spor, men ser man fra begynnelsen av føles det likevel helt ålreit. Jeg tror nok uansett det er viktig å se denne serien på jevnlig basis i motsetning til for eksempel Boston Legal, som jeg skrev om i mitt forrige «Lørdagshjørne», hvor hver episode er avsluttende.

Jeg skulle gjerne skrevet om så mye mer jeg har gjort den siste tiden, men jeg har ikke mer, og det er rett og slett fordi NHL har tatt opp så og si alt av fritid jeg har hatt den senere tiden. Jeg håper å komme vesentlig sterkere tilbake til neste «Lørdagshjørne» og by på en masse godbiter!

Hva har dere spilt, lest, sett eller hørt i det siste?