Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Startsiden
artikler

Redaksjonens lørdagshjørne: Daniel Andersen

Vi sjekker innom de forskjellige skribentene våre og finner ut av hva de har drevet med i uka som har gått, hva de spiller i helga og om de har noe kult å anbefale. La oss nå se hva Daniel har drevet med i det siste.

Det er lørdag, på tide å slappe av og roe ned litt. Vi sjekker innom de forskjellige skribentene våre og finner ut av hva de har drevet med i uka som har gått, hva de spiller i helga og om de har noe kult å anbefale som ikke nødvendigvis er 100% spillrelatert. Denne gangen er det sportsspillentusiasten Daniel som står for tur.

Redaksjonens lørdagshjørne: Daniel Andersen

Etter et spillår (som for oss sportsfantaster gjerne varer fra september til september) hvor innholdet for min del i stor grad har bestått av NHL har dette nå avtatt, og jeg har funnet nye områder å slå meg løs på. Spoiler alert: det er fortsatt sportsrelatert...

Redaksjonens lørdagshjørne: Daniel Andersen

MLB The Show 19
Jeg har alltid vært interessert i baseballspill selv om en hel baseballkamp kan bli litt langdryg å følge direkte på TV. Utfordringen har ofte vært at sportsspill for meg har først og fremst betydd å spille mot andre mennesker enten på nett eller i sofaen hjemme. Med baseballspill har ikke dette vært så lett å få gjort i lille Norge ettersom jeg alltid ble matchet opp med spillere i USA som gjorde at tilkoblingen var forferdelig. I en sport som baseball, hvor timing er ekstremt viktig, gjør dette spillet uspillbart på nett.

Heldigvis har San Diego Studios funnet en løsning på dette til årets versjon, og jeg kan nå spille på nett mot andre uten at jeg har et sekunds forsinkelse på det jeg gjør. Helt perfekt er det selvsagt ikke, men den lille forsinkelsen som er finner sted utenfor de viktigste tidspunktene som for eksempel når jeg skal slå ballen.

Utover dette gir MLB The Show 19 meg muligheten til å bygge mitt eget lag i Diamond Dynasty (som er deres Ultimate Team-modus) uten å bruke så mye som en krone på mikrotransaksjoner. Kun en måned etter at jeg startet spillet har jeg bygd opp et konkurransedyktig lag bestående ene og alene av spillere som jeg har fått ved å spille spillet, og ikke ved å legge inn kortinformasjonen min på PlayStation-maskina. Måtte alle ultimate team-moduser bli slik i fremtiden, selv om jeg skjønner hvorfor det ikke er det...

Redaksjonens lørdagshjørne: Daniel Andersen

The Golf Club 2019 featuring PGA Tour
Jeg har skrevet mye om The Golf Club i årene som har vært, men nå har jeg altså tatt turen ut på de mange tusen banene som er å finne i spillet igjen. Hvorfor denne returen skjedde akkurat nå har nok mye å gjøre med det faktum at jeg ikke har anlending til å spille golf i det virkelige liv for tiden slik at videospillet blir en form for erstatning.

Og for en erstatning det er. Selv om spillet har sine småfeil her og der er det utrolig sjeldent man opplever at spillet ikke reagerer eksakt på de kommandoene jeg gir med spillkontrolleren min, og hva er vel bedre enn det?

Sammen med TGCTours.com har spillet et liv som strekker seg langt utover det sportsspill vanligvis har. Dersom du har tatt turen ut på den virtuelle golfbanen er det absolutt å anbefale å ta turen innom denne siden for å bli med i et samfunn som lar deg føle at du er en del av den virkelige golfverden. Spillet er dessuten gratis for de med Xbox Live Gold for tiden så det er ingen unnskyldning til å ikke prøve en runde eller to.

Game of Thrones, sesong 8.
*Innholdet er dessverre sensurert på grunn av sterk ordbruk*

Hva har du spilt, sett eller lest i det siste?Loading next content