Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Startsiden
artikler

Redaksjonens lørdagshjørne: Daniel

Vi sjekker innom de forskjellige skribentene våre og finner ut av hva de har drevet med i uka som har gått, hva de spiller i helga og om de har noe kult å anbefale. La oss nå se hva Daniel har drevet med i det siste.

Det er lørdag, på tide å slappe av og roe ned litt. Vi sjekker innom de forskjellige skribentene våre og finner ut av hva de har drevet med i uka som har gått, hva de spiller i helga og om de har noe kult å anbefale som ikke nødvendigvis er 100% spillrelatert.

Jeg er et vanedyr i spillverden. Gjennom hele året blir det mye spilling av NHL-serien, og denne sesongen har det blitt mer enn før. Ettersom jeg skrev om NHL i mitt forrige lørdagshjørne skal jeg spare dere for å skrive om dette igjen, og heller ta dere inn i min serieverden.

NCIS, NCIS Los Angeles, NCIS New Orleans

Helt siden jeg så CSI for første gang for mange år siden har jeg hatt en forkjærlighet for «detektiv-serier», og derfor falt NCIS umiddeltbart i smak da jeg oppdaget det. Senere er det også kommet NCIS:LA og NCIS:NO som også er verdt en titt, men det er den originale med Mark Harmon i rollen som Leroy Jethro Gibbs som er og blir favoritten. For de som ikke kjenner til serien står NCIS for Naval Criminial Investigative Service, og som navnet tilsier jobber de med å undersøke åsteder som omhandler marinesoldater. Her får vi følge et team, som består av ulike personligheter, og som serien lar oss lære å kjenne på en fortreffelig måte. Det er heller ikke en serie som man må følge fra uke til uke, men som de fleste andre er jo dette selvsagt en fordel. Som tidligere nevnt er det kommet flere serier basert på originalen, men som så mange ganger før er det originalen som er og blir best.

Alex, Inc.

Det er kanskje litt dårlig gjort å anbefale en serie som kun fikk én sesong på skjermen før den ble tatt av, men er du som meg, en gigantisk stor Scrubs-fan, er denne serien til Zach Braff absolutt verdt å se. Serien handler om Alex (spilt av nevnte Braff) som sier opp jobben for å satse på sin egen podcast på fulltid, med alt av utfordringer dette medfører. Nå skal jeg ikke påstå at serien er på topplisten underholdnigsmessig, men den gir mye god humor om man liker Braff-stilen, og samspillet mellom Braff og henholdsvis Tiya Sircar og Michael Imperioli fungerer utmerket. Har du litt tid til overs, og kanskje gått tom for andre serier å se kan du her fint bruke tid på ti episoder av Alex, Inc.

The Grand Tour

Hvem sier at reklame ikke hjelper? Jeg er en aktiv Twitch-seer, og den senere tiden har det der gått en reklame for The Grand Tour som Amazon sender. Dette gjorde meg interessert, og jeg bestemte meg for å teste ut serien. Jeg visste gutta fra Top Gear (Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May) skulle lage en serie etter at de forlot Top Gear, men hadde helt glemt det til jeg så denne reklamen. Det er ikke ofte jeg setter pris på reklamer, men jeg må virkelig si at dette gjorde underverker for meg. Jeg har nå sett nesten hele sesong én i ett strekk og har kost meg med hver episode. Gutta skaper ikke bare god underholdning med det bilfaglige i programmet, men også med TV-showet i sin helhet. Jeremy Clarkson kan være mye å svelge for noen, men han passer unektelig bra i et slikt show. Sammen med Hammond og May blir det hele rett og slett en nytelse av et program selv om man ikke nødvendigvis er så veldig interessert i selve bilene de presenterer da disse er langt over lønningsklassen til undertegnede. Jeg er glad sesong tre allerede er i gang ettersom jeg mest sannsynlig kommer til å suse gjennom sesong to med klampen i bånn også.

Hva har du spilt, sett eller lest i det siste?