Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Redaksjonens Lørdagshjørne: Odd Karsten Svartaas

Forrige gang kunne Anders gi en liten rapport om hva han har syslet med i det siste. Denne lørdagen er det Odd Karsten sin tur.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ja da er jeg tilbake fra en lengre sommerferie, så jeg tenkte å gjøre et par kjappe oppsummeringer her fra hva jeg har fordrevet tiden med.

Først og fremst:

Destiny 2!

Solstice of Heroes, en minnemarkering i spillet til ære for Guardians og hva de har oppnådd, er i full gang. Dette innebærer at man får tilgang til et sett med rustning du kan oppgradere ved å gjøre diverse aktiviteter rundt omkring i solsystemet. Du starter med den ødelagte rustningen du startet spillet i, rett etter The Red Legion angrep og tok "The Traveler" til fange, men etter en del grinding kan du reparere denne, og etter enda mer kan du oppgradere den til en skikkelig kul utgave.

Det høres kanskje slitsomt ut, men dette nye rustningsettet er også først ut i en rekke forandringer som Bungie har dubbet "Armor 2.0" - så det er en forsmak på en etterlengtet endring. Også ser de skikkelig kule ut, spesielt om du skaffer deg "armor glows" du kan pynte de med!

Redaksjonens Lørdagshjørne: Odd Karsten Svartaas
Dette er en annonse:

Så følgelig har både jeg og min Player 1 kvernet rundt og rundt, men siden det har vært rikelig med regndager i sommer har ikke det vært til mye bry.

Til sist vil jeg også nevne at med Solstice of Heroes har vi i Destiny også fått kanskje det kuleste kjøretøyet noensinne. Jeg vil gjerne presentere: Scooty Puff Jr.

Redaksjonens Lørdagshjørne: Odd Karsten Svartaas
Dette er en annonse:

(Noen har også tatt seg bryet med å lage en liten animasjon, som er riktig så søt)

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Det har også blitt en del kinobesøk i ferien, alt fra den aldeles middelmådige Dark Phoenix, til det heseblesende nyeste kapittelet i Fast & Furious-sagaen.
Denne gangen tar Dom og gjengen en velfortjent pause i baksetet og vi følger istedenfor Hobbs (Dwayne "Kampesteinen" Johnson) og Shaw (Jason Statham) i en to timer og seksten minutters lang elskovsakt med actionsjangeren.

De to får en følgesvenn i form av søsteren til Shaw (spilt av Vanessa Kirby), som i et sidenotat kanskje er blant de mest badass damene vi har sett på filmlerretet på lenge. Hun har terget på seg noen rimelig sinte folk ledet av en herr Brixton (Idris Elba), og resultatet av denne blandingen er en eksplosiv biltur hvor vi tar turen fra solfylte L.A. til ikke-like-solfylte London, svipper innom Pripyat(!), og avslutter reisen i Samoa.
Absolutt alt av action er så overdrevet og det er en fryd å se hva som skjer når en film gir absolutt beng i at den må være seriøs, at fysikkens lover ikke må følges bokstavrett, og at The Rock ikke trenger å ha på seg en skjorte hele tiden.

Den siste kampen på Samoa fortjener ekstra ros, hvor de får sneket inn en liten Haka, og hvor filmens kanskje beste og definitivt latterligste stunt tar sted (du kommer til å skjønne hva jeg mener når du ser det).

Min anbefaling er at du tar med deg en to-tre venner, hopper over traileren (som alltid), og ser denne filmen ASAP!

Redaksjonens Lørdagshjørne: Odd Karsten Svartaas

YouTube-plugs


Siden jeg har spilt omtrent bare ett spill hele ferien vil jeg heller bruke litt tid på å promotere et par YouTube-kanaler jeg synes om.

Modern Vintage Gamer
Veldig teknisk og historisk informative videoer om spillkonsoller, spesielt fokusert på sikkerhet og hvordan hackere har kommet seg rundt tiltakene produsentene har tatt for å forhindre at konsollene blir brukt til andre ting enn spilling.

My Name Is Byf
Om du er klar til å ta et dypdykk ned i historien til Destiny er dette et av de beste springbrettene. Med en behagelig stemme og en sans for å sette sammen de til tider kompliserte bruddstykkene av Destiny-historien klarer MNIB å formidle hva det er som har skjedd i dette fascinerende universet på en særs god måte.

Primitive Technology
Veldig avslappende videoer av en fyr som bygger diverse bygninger og funksjonelle teknologier fra bunnen av. Ingen musikk, ikke noe kommentarspor, bare naturlyder.Loading next content