Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Startsiden
artikler

Redaksjonens lørdagshjørne: Silje

Vi sjekker innom de forskjellige skribentene våre og finner ut av hva de har drevet med i uka som har gått, hva de spiller i helga og om de har noe kult å anbefale. La oss nå se hva Silje har drevet med i det siste.

Det er lørdag, på tide å slappe av og roe ned litt. Vi sjekker innom de forskjellige skribentene våre og finner ut av hva de har drevet med i uka som har gått, hva de spiller i helga og om de har noe kult å anbefale som ikke nødvendigvis er 100% spillrelatert.

Redaksjonens lørdagshjørne: Silje

Dark Souls III

«Soulsborne»-spillene er spill jeg har falt pladask for de siste årene, og jeg har et mål om å få platina-trofé i alle spillene. Så det spillet jeg har tilbragt mest tid med den siste uka er Dark Souls III. Jeg har egentlig hatt spillet helt siden det kom ut, men jeg satt meg fast flere ganger og ga opp. Men etter å ha runda det første Dark Souls X antall ganger i år, så har jeg virkelig begynt å lære mer om mekanikkene og føler jeg endelig mestrer spillene. Etter ca. 40 timer hadde jeg endelig banket opp alle bossene, også i begge DLCene. Og jeg må si, The Ringed City var virkelig noe eget - herregud for en bra DLC, og en meget verdig avslutning på Dark Souls-trilogien. Men siden jeg strekker meg etter Platina-troféet, så må jeg runde det minst to ganger til, så jeg kastet meg rett inn i New Game +, og ser frem til å gjøre alt på nytt igjen, og igjen, og kanskje enda en gang.

Redaksjonens lørdagshjørne: Silje

Assassin's Creed Odyssey

Heldigvis har det ikke kun gått i Dark Souls III her i heimen. Jeg har også spilt mye Assassin's Creed Odyssey i det siste. Et spill jeg egentlig trodde jeg ikke kom til å like siden det ikke var så veldig Assassin's Creed-ete. Men jeg ble virkelig engasjert i historien, og bare måtte se hvordan det hele skulle ende. Jeg er rimelig sikker på at jeg fikk den beste slutten, men selv om jeg har runda hovedhistorien, så er det fortsatt innmari mye å finne på i spillet. Nesten litt for mye egentlig. Det blir litt for repetitivt i lengden for meg, men jeg skal i hvert fall spille igjennom den siste DLC-episoden før jeg legger det fra meg. Og når jeg har gjort det må jeg nesten back-tracke og spille igjennom Assassin's Creed: Origins også. Uff - backloggen krymper aldri.

Redaksjonens lørdagshjørne: Silje

Ellers har jeg ikke gjort så forferdelig mye spennende. Jeg har endelig begynt på Persona 4 Golden, men jeg har spilt såpass lite av det at jeg egentlig ikke har noen sterke meninger om det enda. Jeg begynte akkurat på Bloodborne igjen bare for å få den siste slutten, men etter å ha spilt Dark Souls III såpass sammenhengende ble kontrollene i Bloodborne fullstendig feil for meg, så jeg har visst en liten ekstra utfordring foran meg der.

Du ser på

Preview 10s
Next 10s
Annonser

Hva har du spilt, lest og sett i det siste?Loading next content