Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Redaksjonens Lørdagshjørne: Uke 40, 2021

Vi sjekker innom de forskjellige skribentene våre og finner ut av hva de har drevet med i uka som har gått, hva de spiller i helga og om de har noe kult å anbefale.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den siste tiden har Daniel funnet tilbake kjærligheten i et fotballspill, fått sett en del serier han har hengt etter på og slenger på enda en Twitch-streamer han anbefaler.

Det er ingen hemmelighet at jeg er svak for sportsspill. Selv om det har avtatt litt med årene er det fortsatt hovedsjangeren min delt med bilspill. Dessverre har både FIFA- og NHL-serien skuffet de senere årene, men i år har FIFA fått meg interessert igjen.

FIFA 22

Som nevnt har FIFA-serien de senere årene vært en gedigen skuffelse for undertegnede. Lite oppdatering på gameplay, og ikke minst et ekstremt overtall i «meta-moves» som alle gjør igjen og igjen for å vinne kamper har gjort spillene mindre og mindre interessant for min del. I år har jeg derimot funnet gleden med spillet igjen. Det har riktignok ikke gått en måned enda, og spillere kan finne måter å utnytte dagens system på også, men foreløpig storkoser jeg meg med å endelig spille fotballspill igjen.

Redaksjonens Lørdagshjørne: Uke 40, 2021
FIFA er underholdende igjen, endelig!
Dette er en annonse:

LEGENDS OF TOMORROW

Dette er ikke nødvendigvis en anbefaling, men snarere kun informasjon om hva jeg har sett den senere tiden. Jeg har nemlig vært en stor fan av serien helt siden starten, og selv om den har endret karakter mellom sesonger har den aldri endret så mye som den gjorde før den seneste sesong 6. Mer enn noen gang før er det utenomjordiske hendelser som er i sentrum, og det er ikke blant favorittene hos meg. Serien i seg selv er knallgod, og jeg ser selvsagt fortsatt på den, men jeg har kost meg mer med de tidligere sesongene.

Redaksjonens Lørdagshjørne: Uke 40, 2021
Legendene med kaptein Sara Lance i spissen møter stadig på nye utfordringer

CARPMANALF

Som jeg nevnte i et tidligere lørdagshjørne bruker jeg mye tid på Twitch. Jeg synes derfor det er på sin plass at jeg setter av en plass per lørdagshjørne på å fremheve en av de jeg følger jevnt på plattformen. Carpmanalf er en britisk herremann som i hovedsak spiller PGA Tour 2K21 og FIFA, og man kan vel trygt si han er akkurat passe engasjert. Et lite heads up er derimot viktig å gi ettersom språket ikke akkurat er barnevennlig. Han kommer fra en liten bygd som heter Cornwall i England, og vokabularet er like fargerikt som naturen i nærområdet. Gleden ved scoring i riktig retning eller en lang putt som sitter som den skal kjennes langt inn i hjerterota, og du blir glad på hans vegne. Samtidig blir det passe underholdende om ting går motsatt vei...

Dette er en annonse:
Redaksjonens Lørdagshjørne: Uke 40, 2021
Carpmanalf er til tider ekstremt underholdende.

Det er hva jeg har gjort den siste tiden. Hva har du fylt den tiden med i det siste?Loading next content