Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Redaksjonens Lørdagshjørne: Uke 43, 2019

Nok en lørdag, nok et Lørdagshjørne. Denne uka er det Odd Karsten sin tur, og han har en litt annerledes vri på Lørdagshjørne-artikkelen sin denne gangen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da er det dags for nok et lørdagshjørne, og siden det har gått mye i Destiny 2 i det siste (surprise, surprise) så kommer dette til å handle litt om det.
Vennligst se på dette som mitt første kapittel i min Destiny-guide for nybegynnere, slik at dere "kinderguardians" får en litt bedre start.

La oss starte med Public Events og hvordan gjøre disse Heroic.
Public Events i Destiny er småskala PvE-hendelser hvor man oftest skal bekjempe en eller flere fiender, men kommer også i "forsvar posisjonen"-varianter. De finnes i alle åpne områder som ikke er et raid eller en by og man må ofte gjøre de som deler av achievements eller quests. Men en kul liten greie med disse er at man kan endre de til Heroic-utgaver ved å oppfylle skjulte kriterier, som fører til mer loot, og er det noe vi virkelig digger så er det loot!

Redaksjonens Lørdagshjørne: Uke 43, 2019

Glimmer Extraction
Her dukker det opp en liten node etter hvert som glimmerutvinneren beveger seg mellom områdene, ødelegg denne før du dreper alle fiendene i hvert område så blir du belønnet med en stor haug glimmer som du må forsvare mot en hel bråte nye fiender. Fullt mulig å starte og fullføre solo, dog er det litt vanskelig.

Dette er en annonse:

Disrupt Vex Construction
I denne skal du forhindre Vex fra å integrere seg med et sentralt punkt, men rundt omkring dukker det opp tre plater du kan stå på for å kapre. Sikrer du deg alle så dukker det opp en boss som ikke fikk memoet om at Guardians digger bosser fordi de bringer med seg loot.
Vanskelig å gjøre denne om til Heroic alene da platene av og til ikke har en siktlinje til punktet man må forsvare, men så fort bossen dukker opp er det bare å plaffe i vei.

Cabal Excavation
Enkel og grei, når du har kapret 30% av drillen dukker det opp et Cabal-fly som flyr rundt og angriper dere. Ødelegg dette for å få en boss på nakken. Kanskje den enkleste å gjøre solo, og er triviell om dere er flere.

Ether Resupply
Etter hvert som du skader den store Servitor-bossen dukker det på et tidspunkt opp tre små servitors. Skynd deg og ødelegg disse innen de forsvinner for å få Servitoren til å gå berserk. Det krever litt DPS, men er ikke umulig å få til alene. Bruk en granatkaster for å ødelegge de små knøttene enklest mulig.

Destroy the Arsenal Walker
En stor Arsenal Walker med masser av Fallen-forsterkninger truer, men om man skader den nok slipper den ut tre energikuler man kan bruke for å låse opp en rakettkaster som gjør massevis av skade. Men om du låser opp alle tre rakettkasterne får du nok en Arsenal Walker i hodet. Ødelegg denne også så er lootet ditt.
Den største utfordringen her er at andre spillere er svært flinke til å ødelegge Walkeren før man rekker låse opp alle rakettkasterne. Ikke vær en av disse, vær så snill.

Dette er en annonse:

Injection Rig
Denne er litt tricky. Drep Elite Psions for å sette igang en skadefase hvor du må komme deg vekk fra den store riggen. Men om du forblir nær den og skyter inn i lukene som åpnes (først på toppen, så midten, og så på bunnen) får du etter hvert Heroic-utgaven i fanget. Såvel som en boss, så klart. Svært vanskelig å gjøre alene, så ta med deg noen venner.

Witches Ritual
The Hive er i gang med ett av ritualene sine. Stå på en av de to platene for å kunne gjøre skade på skjoldet til Wizardene som flyter rundt. Når begge er døde må du forbli på plata og skyte krystallene som dukker opp. Når begge er ødelagt er det heroic time!
Enkel og grei å gjøre solo, men det dukker opp masse fiender mot slutten.

Taken Blight
I likhet med Arsenal Walker-eventen er denne irriterende fordi de andre spillerne ofte kommer i veien. Gå inn og ut av Taken-boblene for å få en buff som lar deg skade den store Blight-bobla som flyter i luften. Ødelegger du denne er heroic-eventen din. Den tåler svært mye, men er mulig å få til alene om man skader den kontinuerlig (og ingen ødelegger for deg).

Defeat the Gate Lord
NB! Du finner denne eventen kun på Merkur.
Når den andre fasen begynner må du komme deg bak og opp på øyene man må besøke for å fullføre eventen. Se etter en krystall og ødelegg denne for å påkalle plattformer du kan bruke for å klatre til en plate helt på toppen. Stå på denne på begge øyene for å gjøre eventen heroic.

Defend the Warsat
Det dukker opp to Wizards med skjold, skyt og drep begge slik at Shriekeren som flyter litt i bakkant åpner seg og man kan skade den. Drep den og gjenta dette tre ganger før eventen når 100% så blir det gull og grønne skoger.

Cryo-pod Freeze
Nok en event som lider av at andre spillere kan ødelegge heroic-mulighetene uten å være klar over det. Når cryo-podden begynner å elektrifisere området rundt seg selv kan man skyte ventilasjonshullene dens. Gjør det nok så dukker det opp en cryo-orb. Plukk opp denne og kast den på bossen. Du må gjøre dette tre ganger så prøv å ikke bom!
Enklere å gjøre alene enn sammen med andre.

Stop the Ether Ritual
Blant de vanskeligste av eventene, og tilnærmet umulig å gjøre heroic alene.
En Chieftan dukker opp under kampen og når man har drept denne begynner fullt av hvite sky-greier å flyte mot Servitoren. Man må skyte absolutt alle for å gjøre eventen heroic, så man er prisgitt et stort magasin (eller lagkamerater som hjelper til).

Rift Generator
Okay. Kort oppsummert må man ødelegge blights som dukker opp.
Langt oppsummert så dukker det opp en blight etter man har drept alle fiendene i området. Etter du har ødelagt den og gjentatt prosessen tre ganger blir du belønnet med en gigantisk blight akkompagnert av tre wizards. Når alle wizardsene er døde blir du teleportert inn i "The Ascendant Realm" hvor du må drepe en boss.
Nokså kaotisk, men om du har tunga rett i munnen og noen hjelpere er det greit gjennomførbart.

Det var ikke så ille? Destiny 2 er relativt dårlig på å informere nye spillere om hva som er mulig, så det er opp til oss Guardians å lære opp og lære bort informasjon til hverandre.
Neste gang går vi gjennom hvordan Light-nivået ditt fungerer i kulissene og hva du bør ha i bakhodet mens du får nytt utstyr.

Redaksjonens Lørdagshjørne: Uke 43, 2019


Loading next content