LIVE
HQ
logo hd live | Final Fantasy XIV
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   artikler
   Football Manager 2012

   Slik blir Football Manager 2012

   Jeg kunne ikke fått en bedre inngang til EM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Island. En presentasjon av årets Football Manager stod nemlig på timeplanen, på samme hotellet som det islandske landslaget bodde. Sega hadde sendt David Kempshall som skulle vise fram de største nyhetene i årets versjon, og svare på spørsmål.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Det er én ting, ifølge Kempshall, FM-spillere har bedt og bedt om de siste årene, og nå er den her. Å velge lag er alltid vanskelig, i hvert fall med alle mulighetene som FM har. Nå kan du gjøre valget ditt etter du har startet din karriere som manager, selv om du ikke har tatt med nasjonen laget er fra. Er du lei å styre et lag i England, kan du enkelt velge et lag fra hvilket som helst land, midt i din karriere. En ganske simpel nyvinning, men ekstremt nyttig.

   Samtalene til spillerne, styret og pressekonferansene var en pinlig dårlig gjennomført ifjor. Heldigvis er det lagt mye vekt på dette nå.
   - I år kan man snakke til andre i fem forskjellige toner. Velg om du skal være sur, snill, forståelsefull, For eksempel da Rooney ville vekk fra klubben, så kan man være streng og autoritær for å få han til å bli, slik Ferguson pleier å være. I den andre enden finner man Fabregas som ikke Arsenal vil miste for alt i verden, og da kan det greit å være mildere slik at han ikke blir sur og vil enda mer vekk. Dette fungerer i alle samtaler i spillet. Du har rett og slett fem ganger så mange muligheter i år.

   For enhver manager er det viktig å kunne ha masse bakgrunnsinfo for lagene det skal spilles mot. I år blir denne informasjonen bare enda større. Se hvor du scorer og slipper inn fra, hvor mange ganger det har skjedd og i hvilke minutter. Med dette kan du enkelt se om det er høyrebacken din eller venstrebacken som er problemet for dine mange baklengsmål eller om du rett og slett trenger en ny spiss.

   Et flunkende nytt design vil gjøre at de med større oppløsning, vil få enda mer informasjon på skjermen hvis det er ønskelig. Helt til i år har det kun vært blankt på steder som det nå finnes infobokser. Hvilket innhold boksene skal ha kan du helt og holdent velge selv. Om det blir noe lettere for nybegynnere tviler Kempshall litt på.
   - Dette nye designet vil i hovedsak rette seg mot de erfarne spillerne. Om det blir bedre for nybegynnerne tror jeg ikke helt på. Men for de nye til Football Manager har vi en helt ny modus, en guide for å vise deg alle de viktigste elementene i spillet. Du starter et spill med et automatisk utvalgt lag. Med dette laget får du hjelp til å gjøre alt som er nødvendig for å ta hånd om et fotballag.

   Dette er en annonse:

   I 2009 var premieren på 3D-motoren til Football Manager, som bare har blitt bedre og bedre siden den gang. Om vi kan se dagens Fifa-grafikk i et FM-spill er meget mulig.
   - Klart det er mulig at om 5-10 år vi har grafikken til dagens FIFA-spill, men det vanskelig å få den samme virkelighetsfølelsen som Fifa, nettopp på grunn av deres mange lisenser, som for eksempel ansiktet på spillerne. Uten lisenser vil ikke Rooney ligne på Rooney i vårt spill.

   Selv om 3D-motoren til FM begynner å bli bra, er det fortsatt en del feil. Kempshall ble tatt litt på senga da jeg spurte om hvorfor fordelsparagrafen var så dårlig.
   - Fordelsparagrafen? Jøss, dette har jeg ikke fått høre før. Målet er ikke at dommeren skal være 100% feilfri, slik som Fifa. Jeg vil påstå at hvis du simulerer samme kamp på FM og Fifa, så vil FM vise det mest realistiske kampbildet. Men jeg skal ta opp dette fordelsproblemet med utviklerne.

   Vi fikk også se en tre minutter lang video fra den oppdaterte 3D-motoren. Her kunne man se store forbedringer på animasjoner, keeper og ikke minst publikummet som er helt nytt. Det er uansett vanskelig å se hvor mye som er forbedret før man setter seg ned i titalls timer med spillet.

   Det finnes veldig mange andre forbedringer, men de ble ikke vist frem. Jeg gleder meg i hvert fall til å få fingrene i spillet for å se hvordan forbedringene tar seg ut etter en del testing. Football Manager 2012 kommer ut en gang før jul til PC og Mac.

   Dette er en annonse:
   Football Manager 2012
   Football Manager 2012
   Football Manager 2012
   Football Manager 2012
   Football Manager 2012
   Football Manager 2012

   Relaterte tekster

   6
   Football Manager 2012Score

   Football Manager 2012

   ANMELDELSE. Skrevet av Martin Andresen

   Det nærmest perfekte managerspillet tar bitte små museskritt framover. Det er ingen som klager, men den store jubelen uteblir.

   0
   Slik blir Football Manager 2012

   Slik blir Football Manager 2012

   ARTIKKEL. Skrevet av Martin Andresen

   Sega var på besøk for å fortelle om Football Manager 2012. Med oppgradert grafikkmotor og høy selvtillit skulle de stilles til veggs av Martin.   Loading next content