Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Slik var Bethesdas E3-konferanse!

Fallout 4, Dishonored 2 og flere av nattens spennende annonseringer...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Klokken 04:00 i natt braket det løs. Bethesdas aller første konferanse på E3-messen startet det som blir noen fantastiske dager om du er spillinteressert, og hvilken start det var! Den siste episode av den femte Game of Thrones-sesongen kan ta seg en bolle!

Bethesda sparte nemlig ikke på kruttet, og startet med dette gameplay-klippet fra Doom. Til de av dere som ikke kjenner Doom: Vi advarer mot sterke scener.

HQ

Spillet kjører på den splitter nye Id Tech 6-motoren (eller Id Tech 666 som de liker å kalle den), og den ser meget imponerende ut. De lynraske og blodige sekvensene serien er kjent for blir også å se i spillets flerspillermoduser.

Dette er en annonse:

Som om dette ikke var nok kan du også skape dine egne moduser og kart ved hjelp av det Bethesda kaller Doom SnapMap. Under presentasjonen fikk vi se noen ganske interessante varianter. Her kan man lett skape horde-liknende moduser, poengbaserte kamper eller spesielle Team Deathmatch-kamper på baner hvor man enkelt kan plassere monstre, power-ups, våpen og mye mer.

De avsluttet Doom-sekvensen med dette gameplay-klippet som presenterte oss for en nokså stor og kjent demon, samt et velkjent våpen. Dessuten kom det frem at lanseringen blir på vårparten til neste år.

HQ

Deretter var det tid for Battlecry. I den nye traileren blir vi introdusert for de ulike karakterklassene og en tidligere ukjent faksjon. Du kan også melde deg på betaen til Battlecry ved å gå til spillets hjemmeside, battlecrythegame.com

Dette er en annonse:
HQ

Så var det tid for vår kjære redaksjonsjef å nærmest sprenge hovedpulsåren sin på grunn av meget høy puls. Arkane Studios kom nemlig opp på scenen, og da kunne det bare være snakk om én ting. Dishonored 2. Denne gangen kan man velge mellom to karakterer, Corvo Attano eller den nå voksne Emily Kaldwin. Begge med sine helt særegne våpen og superkrefter. Mens vi venter på mer nytt fra spillet kan vi forfriske hukommelsen ved å spille Dishonored: Definitive Edition, altså en nyversjon av originalen til Playstation og Xbox One, som kommer til høsten.

HQ

Etter en slik annonsering var det på tide å roe ned ved å bare minne oss på at The Elder Scrolls Online: Tamriel Edition nå er tilgjengelig på konsoller, samt vise oss noe av innholdet som vil bli tilgjengelig etterhvert. Siden de uansett snakket om The Elder Scrolls kunne de også avsløre det strategiske kortspillet The Elder Scrolls Legends som blir F2P på PC og iPad senere i år.

HQ

Så bestemte Pete Hines seg for å ta en liten spøk, og sa at konferansen nå var slutt. Selvfølgelig tok hele salen spøken, for nå forsto alle sammen hva som skulle komme. Mine damer og herrer, her har dere Todd Howards gjennomgang av Fallout 4.

HQ

Til slutt fikk vi vite at mobilspillet Fallout Shelter er tilgjengelig gratis på App Store nå! Bethesda lover å komme med informasjon om Android-versjonen snart.

For en start på E3-messen. Vi er utrolig gira på resten av messen. Neste konferanse er Microsofts klokken halv sju i kveld så det er bare å følge med!Loading next content