LIVE
HQ
logo hd live | MultiVersus
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   ARTIKKEL - SPONSET INNHOLD

   Solo Leveling: ARISE-intervju - Netmarble Neo om å bringe webtoon-fenomenet til spillere over hele verden

   Vi snakket med utvikleren som har fått oppgaven med å bruke Unity Engine til å forvandle en av de mest populære webtoonene til et videospill.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt

   Du har kanskje ikke hørt om Solo Leveling eller i alle fall det faktum at det snart skal utvides til et fullverdig RPG som kommer i april. Årsaken er sannsynligvis fordi Solo Leveling startet som en sørkoreansk nettroman før den vokste til et langt mer populært merke som har fengslet og underholdt publikum over hele verden. Denne våren tar Solo Leveling hoppet inn i videospillverdenen takket være utviklerne i Netmarble Neo som bruker Unity Engine for å gjøre det til en realitet.

   For de som ikke er kjent med Solo Leveling ble nettromanen laget av forfatteren Chugong i 2016. Etter å ha bygd opp et lidenskapelig publikum ble den plukket opp og omgjort til en trykt roman senere på året. Kort tid etter, i 2018, ble det også laget en nettserie basert på merket, som kjørte i et par sesonger før den oppgraderte (eller levlet opp, om du vil) igjen til en anime-TV-serie som debuterte tidlig i januar 2024. Denne raske veksten stopper heller ikke med det første, ettersom en dramatilpasning av Solo Leveling også er bestilt, samt en spin-off webtoon, og selvfølgelig det kommende Solo Leveling: ARISE-videospillet fra Netmarble Neo.

   HQ

   Solo Leveling er satt i en verden der menneskelige krigere med overnaturlige evner, kjent som jegere, ofte kjemper mot dødelige monstre, alt for å redde menneskeheten fra utryddelse. Hovedhistorien dreier seg om en berømt svak jeger kjent som Sung Jinwoo, som etter et nesten fatalt møte i et utfordrende fangehull oppdager et kraftig program som lar ham øke i nivå og bli sterkere enn noen annen jeger før. Etter hvert som Sung Jinwoo øker i styrke utvikler han utrolige og fantastiske krefter og bruker dem til å reise rundt i verden, kjempe mot dødelige motstandere i forsøket på å oppdage hemmelighetene bak hans nye makt og portene som lar monstre komme inn i menneskenes rike.

   Når det gjelder hva som gjør Netmarble Neo til det perfekte studioet for å tilpasse Solo Leveling-historien til et videospillformat fortalte utvikleren at dette skyldes tidligere erfaring med action-RPG og utvikling av tegneseriekunst. Spesifikt sa Netmarble Neo at:

   "Utviklingsteamet vårt spesialiserer seg på å lage tegneseriegjengivelse av høy kvalitet, og vi har mye erfaring med action-rollespill. Derfor er vi godt egnet til å utvikle Solo Leveling: ARISE."< /em>

   Det generelle premisset for Solo Leveling er også kjernehistorien som finnes i Solo Leveling: ARISE. Gjennom hele spillet vil du spille som Sung Jinwoo og øke i styrke når du møter stadig mer krevende fiender, alt for å låse opp nye ferdigheter og våpen. Dette er i tillegg til å møte andre jegere fra nettserien, inkludert Baek Yoonho, Cha Hae-In og Lim Tae-Gyu, og kombinere ferdighetene dine med dem for å rydde fangehullene og de overnevnte portene. Som tilfellet er i webtoonen kan Sung Jinwoo bruke sin kraftige Shadow Extraction-evne til å gjøre fiender om til skygger som kjemper ved hans side, og til slutt la spillerne bli Monarch of Shadows, noe som vil være avgjørende for å fullføre og overleve møter mot de mange bossene og utfordringsportene der de tøffeste fiendene venter.

   Siden Netmarble Neo er de første som tilpasser Solo Leveling til et videospill, fortalte utviklerne oss hvordan de tilnærmer seg utfordringen og hvordan det <em>"utvikler seg med stort fokus på kvalitet."

   Netmarble Neo fortsatte, "Målet vårt var å ta med alle gjenstandene og tingene fra den originale nettserien uten å gå på bekostning av spillbalansen. Vi skapte kampferdighetene basert på nettserien for å levere ferdighetsfokusert moro for de som kjenner webtoonen godt. Kasakas Venom Fang har en "paralyse" og "hemorrhage" debuff-ferdighet som er den samme som den originale webtoonen. Når spillere bruker gjenopprettingsferdigheter i spillet med Jinwoo skal spilleren kunne gjenopprette hp på 100 % i det tidlige stadiet."

   Når vi snakker om denne trofaste tilnærmingen vil bli oversatt til det grunnleggende gameplayet delte Netmarble Neo også noen av designelementene og ideologiene som den har sett ut til å tilpasse fra nettserien med oss.

   "Solo Leveling fokuserte på likhet og redesign av handlingen fra den originale nettseriens historie. For eksempel er det en ferdighet kalt "Nando" og for å gi likhet med denne ferdigheten bruker vi 3D-animasjon for å fylle hastigheten til ferdighets- og nivåkontroll på ferdighetseffekten for å oppfylle spillerens følelse av å være i forkant av ferdigheten.

   Siden vi jobbet hardt for å redesigne spillet basert på den originale nettserien skapte vi Devil Sword, Greedy Marble og flere våpen med ferdigheter til og med Jinwoo brukte med våpenet i løpet av kort tid i nettserien. Med Jinwoos hammer, bue, hagle og multivåpen vil spillere kunne føle de forskjellige stilige ferdighetene i spillet. Vi kan innrømme at vi hadde vanskelig for å lage dette spillet, men det var en veldig morsom tid for oss å bygge opp dette spillet."

   Solo Leveling: Arise

   Netmarble Neo snakket om å bruke Unity Engine, og la til "Selv om vi raskt måtte utvikle og justere en stor mengde innhold kunne vi med hjelp av Unity fullføre utviklingsplanen uten store problemer ."

   Solo Leveling er allerede et etablert merke i Sør-Korea og mange asiatiske regioner, men med Solo Leveling: ARISE er målet å sementere franchisen som et globalt fenomen også. På temaet hvorfor fans som ikke er kjent med Solo Leveling burde være begeistret for dette spillet, sa Netmarble Neo til oss, "Fordi den narrative strukturen som et action-RPG er trofast konstruert vil du ikke bare kunne fordyp deg fullstendig i historien og spille spillet selv om du ikke har lest nettserien før, men du vil også kunne oppleve kvaliteten og kampopplevelsen til et nasjonalt action-rollespill på kraftnivå."

   Mens Solo Leveling: ARISE snart kommer til PC-, Android- og iOS-enheter, avhengig av regionen du befinner deg, er forhåndsregistrering for spillet nå tilgjengelig globalt. Fans over hele verden vil snart strømme til action-RPGet, men debuten til Early Access er bare begynnelsen siden Netmarble Neo lover å "kontinuerlig oppdatere historien og gi ut mer innhold. Vi planlegger å utvide og forsterk innhold på forskjellige måter, inkludert fellesskap og jegerinnhold." Dette er i tillegg til å legge grunnlaget for en Steam-versjon på PC, og åpne ytterligere opp for flere muligheter for spillere å dykke ned i og oppleve den gripende og actionfylte verdenen i Solo Leveling for første gang.

   Du kan sjekke ut eller forhåndsregistrere interessen din for Solo Leveling: ARISE enten ved å gå til spillets nettsted , Google Play-butikken, <a href= "https://apps.apple.com/us/app/solo-leveling-arise/id1662742277" target="_blank">Apple App Store</a> eller Netmarble Launcher.

   Relaterte tekster   Loading next content