Norsk
Gamereactor
nyheter
Baldur's Gate III

Spill de to første timene av Baldur's Gate III gratis på PS Plus

Prøveversjoner av Larians gigantsuksess og The Lord of the Rings: Gollum er tilgjengelig via Premium-delen av Sonys abonnementstjeneste.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ultimate GOTY på Golden Joystick Awards, nominert til Årets spill på The Game Awards, perfekt score i de fleste anmeldelser (inkludert vår) og millioner av takknemlige spillere vitner om kvaliteten på Baldur's Gate III. Et spill som spillere ikke må gå glipp av på PC, Xbox (når plattformutgivelsen kunngjøres på TGA) og PlayStation 5, der det nå er tilgjengelig digitalt (og fysisk forhåndsbestilling ). Men hvis du ennå ikke har stiftet bekjentskap med Larians mesterverk, kan du nå spille de to første timene gratis hvis du allerede er PlayStation Plus Premium-medlem..

Som du sikkert vet, gir det høyeste nivået i Sonys abonnementstjeneste deg mulighet til å spille tidsbegrensede versjoner av de nyeste utgivelsene på konsollen. Fra og med i morges er både Baldur's Gate III (to timers spilling) og The Lord of the Rings: Gollum (én times prøveperiode) tilgjengelig på PS Plus Premium. I dette tilfellet kommer jeg til å være forutinntatt, og hvis du bare har tid i livet til å prøve ett av dem... bør du velge Larians RPG.

Baldur's Gate III

Relaterte tekster

0
Baldur's Gate III på PS5Score

Baldur's Gate III på PS5

ANMELDELSE. Skrevet av Toni Turren

Til tross for at det er noen småfeil er det en av de største utgivelsene i 2023, selv om det er noen langsomme partier sammenlignet med pc-versjonen.

3
Baldur's Gate 3Score

Baldur's Gate 3

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrik har pakket overlevelsesutstyret sitt for å takle en langvarig retur til Sword Coast og for å se om det tredje Baldur's Gate gir mening å avslutte sommeren med...Loading next content