Norsk
Gamereactor
nyheter
Titanfall 2

Titanfall 2-fansen tror Respawn hinter til noe stort igjen

"Dette er enten trolling på gudeplan eller en tilståelse."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Kommer det et nytt Titanfall-spill? Hvis du hadde spurt oss tidligere i år ville vi ha svart nei, for det virket som om et tredje Titanfall var under utvikling, men at det ble skrinlagt da Respawn i stedet satset på Apex Legends.

Nå, med teasene som Respawn legger ut, inkludert en tilfeldig oppdatering til Titanfall 2 ut av intet, virker det som om nytt liv kan bli blåst inn i franchisen. Som GamesRadar påpeker har fansen på Reddit lett etter flere ledetråder, og tror de har funnet en i spillets utvalgte spillelister.

Den siste modusen som roterer, er The Otherside. Fans med ørneøyne så sammenhengen mellom dette navnet og Otherside, tittelen på en Red Hot Chili Peppers-låt. Den tredje låten på deres syvende studioalbum.

Noen mener at dette er å gripe etter halmstrå, mens en bruker sa: "Dette er enten trolling på gudbenådet nivå eller en tilståelse på dette tidspunktet." Det virker usannsynlig at det kommer et tredje Titanfall, med Respawn både knyttet til Apex Legends og et tredje Star Wars Jedi-spill, men merkeligere ting har skjedd.

Titanfall 2

Relaterte tekster

8
Titanfall 2Score

Titanfall 2

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

Det første spillet i serien bød på større roboter og friere bevegelser enn noe skytespill før det. Oppfølgeren legger til enspiller og forbedrer oppskriften på alle områder...Loading next content