Norsk
Gamereactor
artikler

Ukens Ios-utgivelser

Alle store Ios-titler slippes natt til torsdag hver uke, og Apple gjør ikke noen unntak for nasjonaldagen. Disse slippes i natt...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det finnes et hav av tidstyver til Ipad og Iphone, og hver uke kommer det noe nytt. Lee har tatt på seg jobben med å fortelle om de nyeste og de beste i tillegg til de som er gratis. For å holde deg oppdatert kan du til slutt lese en anbefaling av en Ios-klassiker som kanskje har gått deg hus forbi.

Hot

Speedway Racers
Tankene går umiddelbart til en av 90-tallets klart beste arkade-bilspill, Daytona USA. Med fem baner (forlengs og baklengs), tre biler, karrieremodus, og rendyrket arkade selvfølgelig. Styringen er veldig god, men dessverre er din konkurrenter tyngre og mindre arkadeaktige enn utseendet skulle tilsi. Likevel kan man komme langt med nostalgi (og den inkluderte nettmodusen).

Ukens Ios-utgivelserUkens Ios-utgivelser
Dette er en annonse:

N.O.V.A. 3
Det er vel ingen som har gått glipp av forrige ukes tungvekter. En solid enspiller og en heftig flerspiller sørget for en veldig god totalpakke. Mange har opplevd en del forsinkelser i flerspilleren den foregående uken, så hvis det er på grunn av den man vil ha spillet kan det likevel være smart å vente litt.

Ukens Ios-utgivelserUkens Ios-utgivelser

Penny Time
Her kommer nok et spill av den evigvarende typen - bortsett fra noen vesentlige detaljer. Det var ikke evig, og det minner mer om Mirror's Edge til Ios enn de vanlige "ett trykk"-spillene. Du skal bevege fingeren opp, ned eller til siden i takt med musikken for å unngå alle slags pastellfargede hindringer. Musikken er fet, stilen er helt spesiell, og spillet er perfekt til korte pauser.

Ukens Ios-utgivelserUkens Ios-utgivelser
Dette er en annonse:

Dreamworks Dragons: TapDragonsTap
Hvis du liker fysikkbaserte gåtespill hvor ting skal balanseres, hindringer forseres og flyttes på for å nå målet, så vil du ganske sikkert elske Dreamworks Dragons. Fra drageryggen skal du geleide en gjeng sauer gjennom uvær og alskens farer. Dette kunne like gjerne endt opp som et stakkarslig lisensspill, men i stedet får man en moderne og bra utgave av Lemmings.

Ukens Ios-utgivelserUkens Ios-utgivelser

North vs South
Husker du strategiklassikeren Nord vs Syd? Hvis svaret er ja, tilhører du antageligvis den generasjonen som elsket beige datamaskiner smykket med Commodore-klistremerke. Nå kan du friske opp de gode, gamle minnene med et enkelt turbasert strategispill fra en tid hvor det ikke skulle så mye til for å imponere. Det er morsomt, pent og enkelt - kanskje litt for enkelt.

Ukens Ios-utgivelserUkens Ios-utgivelser

Gratis

Secret Kingdoms Mobile
Det er vanskelig å holde smilet i sjakk der historien om ulven utfolder seg. Det er fjollete, rart men likevel veldig vanedannende. Du må slå deg forbi gigantiske bier, onde mordersauer og slimete monstre - sært, men gøyalt tidsfordriv og gode muligheter til å kjøpe ubrukelig ekstrautstyr innad i spillet.

Ukens Ios-utgivelserUkens Ios-utgivelser

Castle Master 3D
Ta litt Defender of The Crown, tilsett en klype hack'n'slash og sleng på en god dose koreansk rabalder så har du Castle Master 3D. Serveringen består av fargerike kamper, mye fikling i menyen og god stemning. I motsetning til mange andre gratisspill, har dette klare mål og en slutt. Det koster ingenting å spille, men det kan ende opp med å ta utrolig lang tid hvis du ikke vil koste på deg ekstrautstyr.

Ukens Ios-utgivelserUkens Ios-utgivelser

Juggernaut: Revenge of the Sovering
Hva får du hvis du tar det beste fra Infinity Blade, legger til fantasifulle skapninger, reaksjonsbasert gameplay og avslutter det med et forbløffende godt grensesnitt? Svaret er da noe i stil med Juggernaut. En spennende kampmekanisme viser seg i form av et system som viser hvor fiendene kikker, og man gjør maksimal skade ved å slå til mens fienden titter bort. Et flott spill med sjarmerende figurer.

Ukens Ios-utgivelserUkens Ios-utgivelser

Prototype 2 - Companion App
Dette er riktignok ikke et spill, men hvis du er hektet på Prototype 2 så kan denne være midt i blinken for deg. Den dekker egenskaper, achievements og kart over byene. Kartene over de første sonene er gratis, men hvis du liker appen og ønsker flere kart må du ut med noen kroner. Verdt å sjekke ut hvis du eller James Heller har bruk for litt hjelp.

Ukens Ios-utgivelserUkens Ios-utgivelser

Ukens klassiker

The Bards Tale
Hvis du ennå ikke har stiftet bekjentskap med denne serien, så er det jammen på tide å teste denne oppdaterte versjonen til Ios. Her er det masser av loot, oppdrag og jomfruer i nød. Det skader heller ikke på heltens motivasjon at disse jomfruene er mer enn villige til å gi ham kassevis med gull. Herlig, tørr humor og et solid eventyr som fortjener litt diskplass på din Iphone eller Ipad.

Ukens Ios-utgivelserUkens Ios-utgivelser


Loading next content