Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Valheim

Valheim har blitt lastet ned over 5 millioner ganger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det tok bare åtte dager for Iron Gate sitt Valheim å bli lastet ned en million ganger, tolv dager å seile forbi to millioner, sytten dager å erobre tre millioner og tjueto dager å bli invadert av fire millioner vikinger, så jeg forventet nesten at vi ville få høre om enda en million på mandag. Jeg var i alle fall ikke langt unna.

De svenske utviklerne bekrefter at Valheim nå har passert fem millioner nedlastninger i Early Access, og i samme slengen blitt det trettiniende best anmeldte spillet på Steam.

Bare for moro skyld kan vi jo nevne at dette betyr at det meget populære spillet har en million nedlastninger per utvikler, så forhåpentligvis blir det ikke noe problem å leve opp til de høye ambisjonene nå som de både har penger og ros å bygge videre på.

Valheim

Relaterte tekster

0
Valheim kommer til Xbox i 2023

Valheim kommer til Xbox i 2023

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Svenskene i Iron Gate skaper ikke like mange overskrifter med Valheim som før i disse dager, men takket være en rekke oppdateringer er Early Access-spillet fortsatt...Loading next content