Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler
The Division

Våre E3-spådommer - Del #5: Ubisoft

Problematiske spillanseringer til side, Ubisoft leverer alltid fra scenen på E3. Her er hva vi tror om dette årets konferanse...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft har de siste årene fått et dårlig rykte på seg for å kopiere sine egne spill og ha ekstremt mye fokus på mikrotransaksjoner. Det er slettes ingen hemmelighet at de berømte tårnene, varslingssymbolene og tonnevis med samleobjekter har vært en stor del av Ubisofts satsningsområder den siste tiden, men vi skal ikke glemme at dette er utgiveren som har gitt oss spill som Valiant Hearts: The Great War, Child of Light, Rayman Legends, Beyond Good and Evil og Prince of Persia. Vi har derfor fortsatt troen på at Ubisoft kan gi oss en flott opplevelse under E3 selv om de nok kommer til å dedikere mye av tiden til Assassin's Creed: Syndicate.

For selv om vi fikk ganske mye informasjon om 2015-medlemmet i snikmorderfamilien i midten av mai er ikke Ubisoft kjent for å være sparsommelige med trailere og informasjon. De vet meget godt at de kommer til å ha alle feministers øyne på seg i år etter fjorårets bråk rundt mangel på kvinnelige figurer i spill. Så etter at annonseringstrailerene hadde den mannlige karakteren i fokus forventer vi at de denne gangen viser hva hans kvinnelige tvilling har å by på. Samtidig som de spiller gjennom et oppdrag kommer de også til å fortelle om hvordan de har tatt til seg tilbakemeldingene fra Unity, og at vi denne gangen ikke trenger å frykte tekniske problemer og kister som kun kan åpnes ved å delta i aktiviterer utenfor selve spillet. Sekvensen avsluttes ved å introdusere oss for Jack the Ripper.

The Division

Så har vi spill nummer to i den bekreftede treenighet, Rainbow Six: Siege. Spillet var Ubisofts "en siste ting"-overraskelse i fjor, og fikk nærmest alle til å sperre opp øynene. Uheldigvis ble mange av forventningene skrudd kraftig ned etter å ha testet alfaen tidligere i år. Spillere verden over husket fortsatt Watch Dogs-løftene som ikke ble innfridd, og slaktet Rainbow Six: Siege for den minste lille detalje i alfaen som ikke stemte med annonseringstraileren. Ubisoft bør derfor virkelig vise oss godsakene under konferansen, og denne gangen forventer vi å se en ny spillmodus på et helt nytt kart.

Dette er en annonse:
The Division

The Division var Ubisofts overraskelse under E3-konferansen de hadde i 2013, og dette blir tredje gang vi får se svenske Massive Entertainments lovende tittel på E3. Vi har allerede latt oss imponere over Snowdrop-motoren spillet kjører på, men nå vil vi få vite mer om selve spillmekanikkene. Siden spillet ble annonsert har flere spill prøvd seg på internett-fokusert spilling, og mange av disse har fått "mindre god" mottakelse. Hvordan vil Massive unngå å gå i samme fellen? De har allerede sagt at man kan spille alene, men hvordan vil denne opplevelsen skille seg ut? Og kommer Ubisoft atter en gang til å skape oppstyr med grafiske nedgraderinger?

The Division

Spillet er ikke bekreftet enda, men hva er vel en Ubisoft-konferanse uten Just Dance? Et nytt spill i serien har allerede blitt hintet til på Twitter så vi er veldig sikre på å se litt dansing på konferansen.

Dette er en annonse:

Og der var det slutt på spillene som helt klart blir en del av konferansen. Det har dog gått rykter om en del andre kjente titler også. De mest høylytte ryktene har gått rundt Watch Dogs 2, eller Two Watch Dogs om du vil. Ubisoft har aldri lagt skjul på at de planla å gjøre Watch Dogs til en serie, og at de startet med utviklingen av oppfølgeren for en stund siden. Om spillet vises under konferansen kommer det ikke til å være nær slutten av konferansen. Ubisoft må forsikre oss om at de ikke skal gå i de samme fellene originalen gjorde så de kommer enten til å vise en CG-trailer eller en gameplay-trailer som spesifiserer at det faktisk er gameplay vi ser.

The Division

Mange ønsker nok også å se Beyond Good and Evil 2 igjen, men vi tviler sterkt på at spillet er klart for visning. Kilder vi har snakket med hevder spillet fortsatt er under utvikling, men at de nærmest måtte starte på blanke ark etter at Michel Ancel forlot Ubisoft og at de skiftet fokus over til de nyeste konsollene.

Du har vel ikke glemt Prince of Persia? I 2013 fortalte sjefen i Ubisoft Montreal, Yannis Mallat, at serien hadde tatt seg en pause. Vi tror at andre spill som leker med tidsmekanikker har vekket prinsen til live, og at Ubisoft ønsker å vise hans akrobatiske evner igjen. Ulike utviklere har prøvd seg på serien, og vi er spente på å se hvem som utvikler den kommende versjonen, og hvilke nye elementer de eventuelt har å by på.

Hva er det første du tenker om vi sier konkurrent til Metal Gear Solid-spillene? Splinter Cell. Sist vi så noe fra den meget populære snikeserien var Splinter Cell: Blacklist i 2013. Spillet ble generelt godt mottat så det er bare et spørsmål om tid før Splinter Cell-gruppen skal ut på nye oppdrag. Om spillet annonseres forventer vi ikke mye informasjon siden de fleste av studioene som kunne passet til oppgaven nok er opptatt med årets stortitler. Kanskje bare en kort CG-trailer som bekrefter at spillet på vei. Og når vi først er inne på Tom Clancys spillerier: det har gått rykter om et nytt Ghost Recon også. Hvem av dem har du mest tro på?

The Division

Om de avslutter konferansen med en oppfølger tror vi dette er et nytt Rayman-spill. Både Rayman Origins og Rayman Legends er elsket av spillere verden over. Samtidig har Ubisoft svart meget vagt på spørsmål om annonsering av et nytt 3D-spill i serien. Vi håper og tror vi snart får kose oss med god plattforming og musikkbaner igjen.

Det er også mulig vi får se Two Valiant Hearts, South Park: Two Sticks of Truth eller Two Childs of Light på slutten av konferansen. Originalene solgte meget bra, og ble godt mottatt av både presse og spillere, så det er bare et tidsspørsmål før Ubisoft gjør disse til serier også. Sjansen er dog også stor for at Ubisoft sparer disse annonseringene til Gamescom eller neste år siden alle tre nok er meget tidlig i utviklingsfasen.

Sjansen er i våre øyne størst for at det er et helt nytt spill som vil avslutte konferansen. De siste tre årene har vi sett The Division, Watch Dogs og Rainbow Six: Siege. Altså er to av titlene helt nye spill, mens Rainbow Six kom tilbake fra en lengre pause. Samtidig har Ubisoft hatt et ganske stort fokus på nye IP-er de siste årene, og har allerede sagt at de vil annonsere enda flere på årets messe. De fleste av disse vil nok vises på konferansen, og hva passer vel da bedre enn å spare en av dem til slutt?

Her forventer vi altså en god del informasjon fra Ubisofts kjente spillserier, men dette er siden Ubisoft har vært usedvanlig flinke til å holde andre prosjekter skjult foreløpig. Vi gleder oss til å se om de klarer å bringe noe nytt til de kjente seriene sine, samtidig som de viser oss nye og spennende titler. Hva gleder du deg mest til å høre om under Ubisofts konferanse?

Relaterte tekster

0
The Division - UndergroundScore

The Division - Underground

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Det kan bli kaldt i New York om vinteren, og derfor har kjeltringene i The Division trukket nedover. Likevel holder de på med akkurat det samme der nede som på gateplan...

1
The Division: UndergroundScore

The Division: Underground

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Vi har kanskje ryddet opp i New Yorks gater, men trusselen har kun flyttet seg noen meter nedover. Bli med ned i mørket i den første utvidelsen til Ubisofts onlinespill...

0
Spill The Division gratis i helgen

Spill The Division gratis i helgen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har virkelig vært ivrige på å la folk prøve The Division gratis noen helger etter lansering, noe vi virkelig ikke klager på. Vi synes nemlig fortsatt at spillet...Loading next content