Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 12

Verken Mortal Kombat 12 eller Injustice 3 vises før 2023

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Netherrealm-grunnleggeren og Mortal Kombat-skaperen Ed Boon er kjent for å erte og trolle fans på sosiale medier, og ryktet hans kommer ikke akkurat til å dempe seg etter dette.

Til tross for å bare ha sagt at et nytt Mortal Kombat i alle fall ikke ville annonseres i oktober eller november før han deretter bekreftet at det neste spillet fra studioet vil være Mortal Kombat 12 eller Injustice 3 senker Boon nå forventningene om nytt under den nyhetsfylte The Game Awards-sendingen natt til den 9. desember ved å skrive følgende på Twitter:

"På The Game Awards for 4 år siden klarte vi å ha den overraskende annonseringen av MK11, noe som endte opp med å være bra.

Kanskje altfor bra, for mange har antatt at vi ville gjenta trikset for vårt neste spill.

Takk for forventningene, men vi er ikke klare for å annonsere det neste NRS-spillet enda."

Dermed kan vi tydeligvis glemme å se Mortal Kombat 12 eller Injustice 3 før neste år.

Mortal Kombat 12

Relaterte tekster

0
Ikke forvent Mortal Kombat 12 på Evo

Ikke forvent Mortal Kombat 12 på Evo

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Etter overgangen til Warner Bros. har det gått to år mellom hvert nye spill fra Mortal Kombat- og Injustice-skaperne i Netherrealm Studios, så siden Mortal Kombat 11 kom...Loading next content