Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler
Wildstar

Vi har snakket med Carbine om The Dominion

Etter avdukingen av The Dominion forrige uke tok Jostein en prat med hjernen bak historien og verdenen i Wildstar, Char Moore...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Kan du fortelle litt mer om krigen som ledet til at The Draken ble med i The Dominion?

- The Mechari, som fungerte som rådgivere i The Dominion på den tiden, anbefalte at grupperingen trengte noen til å være grunnmuren i deres militære styrker. De analyserte tusener av ulike raser i universet, og pekte ut The Draken som den mest brutale og fryktinngytende av alle rasene. De studerte The Draken og kom fram til at i rasen ble styrt av én enkelt klanleder. The Mechari fortalte keiseren av The Dominion at han måtte dra dit og vise sin styrke, og utfordre klanlederen deres til en duell. Siden alle Draken har sverget troskap til han, vil de måtte sverge troskap til den som vinner mot han i kamp. Keiseren av The Dominion tok altså en ganske stor risiko, for selv om han ikke var en svekling, så er The Draken ikke noen å spøke med. Keiseren vant, og The Draken sverget troskap til han og alle hans etterkommere.

Wildstar
The Draken er grunnmuren i The Dominions militære.

Hvordan er kjønnsrollene hos The Draken?

Dette er en annonse:

- Mannlige Draken er naturlig nok svært aggressive, noe også deres personlighet reflekterer. De er veldig direkte. Kvinnene er litt anderledes. De er like dyktige og dødelige i kamp, men i oppførsel og personlighet er det en ganske stor forskjell. De er nemlig litt mer slu og kalkulerende. De setter veldig pris på selve jakten, og leker seg ofte med sine ofre. For dem er frykten de påfører sine ofre underveis like viktig som selve drapet. Denne forskjellen mellom de to kjønnene vil du merke når du spiller. Det reflekteres i animasjoner, modeller og dialoger. For eksempel vil du kunne møte kvinnelige jegere spredt rundt omkring i spillet som vil belønne deg for måten du dreper en fiende. Dette reflekterer det faktum at for kvinnene handler det mer om jakten og hvordan du dreper byttet ditt, ikke bare at du dreper det. Det er en måte du ser disse kjønnsforskjellene i spillet. Vi synes det er viktig å få fram kjønnsforskjeller der det passer seg i spillet, på samme måte som det er forskjeller mellom kjønnene i den virkelige verden.

Hvordan er The Drakens militære styrker organisert?

- The Dominion sitt militære er delt inn i en rekke legioner, og alle Draken som er med i kamp er del av denne militære strukturen. Lederen av hele militæret er faktisk en Draken som vi vil snakke mer om i den kommende tiden. Legionene selv er veldig tradisjonelt satt sammen.

Hvordan ser The Draken på de andre rasene i The Dominion?

Dette er en annonse:

- The Draken regner seg selv som den sterkeste og mest fryktinngytende av rasene i The Dominion. De har en veldig spesifikk rolle i imperiet. De respekterer definitivt de andre rasene, men det er viktig for dem å fortsette å være de ypperste i kamp. Det var tross alt derfor de ble med i The Dominion i utgangspunktet. Deres syn på de andre rasene er i bunn og grunn at hver og en har sin rolle i The Dominion. Det er det eneste som betyr noe.

Wildstar
The Mechari ble designet av The Eldan, og er utrolig komplekse og avanserte roboter.

La oss snakke om The Mechari. Noen Mechari har levd lenge nok til å ha vært i live på samme tid som The Eldan. Hvorfor vet vi ikke mer om dem hvis dette er tilfellet?

- Noe vi ikke har snakket så mye om tidligere, men som absolutt er en del av deres historie, er at de av The Mechari som var ute og observerte universet for The Eldan aldri så dem eller visste hvor Planet Nexus var. Grunne til dette er at The Eldan regnet Planet Nexus, og det som foregikk på Planet Nexus var de støreste hemmelighetene i galaksen, som så viktige hemmeligheter at de ikke ville avsløre den selv ikke til deres egne tjenere. Så selv om The Mechari kommuniserte med The Eldan var det mye de ikke visste.

Hvorfor fortsetter The Mechari å tjene The Dominion selv etter The Eldan forsvant?

- De av The Mechari som har vært i live i tusener av år er svært respekterte i den sosiale strukturen til The Mechari. Det er disse individene som driver The Mechari til å fortsette å tjene The Dominion. De føler de har interesse av å finne ut hva som skjedde med deres skapere, og å finne ut hva de skal gjøre nå som Planet Nexus har blitt funnet.

Hvor avansert er den kunstlige intelligensen til The Mechari?
Har de følelser, personlighet og så videre?

- Absolutt! Vi vil gjøre det absolutt klart at The Mechari er bevisste vesener. De har følelser, fri vilje, håp og drømmer. De er slettes ikke tankeløse maskiner!

Wildstar
The Cassian er lederne av The Dominion, etter de fikk i oppdrag av The Eldan å opprette imperiet 1600 år siden.

Har The Cassians ego på noen måte rot i virkeligheten, eller er
det bare skryt?

- Nei, jeg tror det er absolutt med rette de ser på seg selv som
høyerestående vesener. Årsaken til deres store ego ligger i at The Eldan valge dem til å grunnlegge The Dominion, og The Eldan valgte dem nettopp fordi de er intelligente og ambisiøse. Så alle tingene de skryter på seg er faktisk sanne, og det har tjent dem godt i de 1600 årene siden The Dominion ble etablert. Den spesifikke hendelsen som fikk The Eldan til å kontakte The Cassian gjennom The Mechari, var at The Cassian utviklet teknologi som lot dem reise mellom solsystem. Dette var noe helt nytt for galaksen, noe som vekket The Eldans oppmerksomhet, og kort tid etter ble The Dominion etablert.

Har The Cassian alltid vært slik, eller har de blitt slik med tiden?

- Det faktum at de fikk i oppdrag å danne The Dominion forsterket nok akkurat den delen av deres personlighet, men de har nok alltid hat anlegg for et slikt syn.

The Cassian er mennesker, så hvorfor kaller de seg ikke det?

- Årsaken til at The Cassian kaller seg nettopp det er at de kommer fra planeten Cassus. Dette er noe de er svært stolt av, spesielt siden Cassus er «hovedstaden» av The Dominion. Det å være fra Cassus innebærer en viss prestisje, så de holder tittelen og navnet svært høyt.

Relaterte tekster

5
WildstarScore

Wildstar

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

Se for deg Ratchet & Clanks estetikk og humor, World of Warcrafts innhold og Guild Wars 2s kampsystem på én og samme tid. Da har du Carbine Studios' Wildstar...

0
Wildstar-utvikleren må si opp ansatte

Wildstar-utvikleren må si opp ansatte

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Spillbransjen kan være tøff og utilgivelig i blant, og vi har nok en gang fått høre om nedskjæringer. Denne gangen er det Carbine Studios, skaperen av det lekne...

0
Oppdatert: GR Live tester "nye" Wildstar

Oppdatert: GR Live tester "nye" Wildstar

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Oppdatert 3. november klokken 14.35: Wildstar utgår. Vi tester Need for Speed i stedet. Den tidligere GRTV-journalisten Petter Mårtensson er tilbake i Gamereactor for å...

0
Wildstar er nå free-to-play

Wildstar er nå free-to-play

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

NCsoft og Carbine Studios har byttet modell for nettrollespillet Wildstar, og i dag er det altså gratis. Stikk inn på spillets hjemmeside hvor du kan laste ned og spille...

0
Oppgraderer grafikken i Wildstar

Oppgraderer grafikken i Wildstar

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Carbine Studios' fargeklatt av et nettrollespill, Wildstar, blir gratis å spille fra og med neste uke, og i samme slengen har de gått ut med at grafikken vil få en...

2
Wildstar dropper abonnement

Wildstar dropper abonnement

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Carbine og NCSoft har bestemt seg for å pensjonere abonnementsløsningen i forbindelse med nettrollespillet Wildstar. Overgangen vil ikke skje før til høsten, og i tiden...Loading next content