Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle
Destiny 2: Lightfall

Bungie har slått seg sammen med SteelSeries for en samling av Destiny 2: Lightfall maskinvare

Den nyeste kolleksjonen bringer en temamus, headset, musematte og analoge pinnedeksler.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Destiny 2 har inneholdt noen virkelig uvanlige og spennende crossovers de siste månedene, blant annet ved å bringe Guardians til Fall Guys: Ultimate Knockout, og ved å legge til Fortnite og Assassin's Creed kosmetikk i spillet. Med Lightfall-utvidelsen nå mindre enn to uker unna, lurer mange av dere sannsynligvis på om Season 20 (Season of Defiance) vil legge til noe lignende.

Selv om det ikke virker sannsynlig denne sesongen, siden Lightfall fortsatt er den store snakkisen i byen, har Bungie slått seg sammen med SteelSeries og KontrolFreek for en rekke Destiny 2: Lightfall maskinvare, inkludert en tematisert spillmus, musematte, hodesett og analoge pinnedeksler.

Neomuna-kolleksjonen er tilgjengelig akkurat nå, og alle som kjøper en vare fra serien, vil også motta noen godbiter i spillet, inkludert en Viral Celebration emote og et Luminescent Precision emblem. Sjekk ut line-up her.

Destiny 2: Lightfall
Dette er en annonse:

Relaterte teksterLoading next content