Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 4

Fallout 4 blir penere og bedre på PC, PS5 og Xbox Series om to uker

PlayStation 4- og Xbox One-spillere kan også se frem til forbedringer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bethesda overrasket ingen da de i midten av desember i fjor plutselig kunngjorde at "next-gen"-oppgraderingen av Fallout 4 og PS5/Xbox Series-versjonene ble utsatt til 2024. Dette fikk meg til å tro at de ønsket å ha disse tingene klare til premieren på Amazons fantastiske Fallout-serie. Det virker som om det var planen, men at de bare trengte litt mer tid.

Vi blir fortalt at den gratis "next-gen"-oppdateringen til Fallout 4 blir tilgjengelig 25. april, og at dette selvsagt også betyr at PS5- og Xbox-versjonene lanseres samme dag. Disse versjonene av spillet vil gi oss mulighet til å velge mellom en Performance-modus med 60 fps og en Quality-modus med bedre bildeoppløsning, samt stabilitetsforbedringer og andre uspesifiserte rettelser.

Ikke at de som fortsatt koser seg på PS4 eller Xbox One trenger å føle seg utenfor, for disse utgavene vil også få en gratis oppdatering den 25. april som gir stabilitetsforbedringer, innloggings- og oppdragsfikser.

Alle oppdateringer vil også inneholde en rekke gratis Creation Club-gjenstander, så jeg tror vi trygt kan si at Fallout 4 sin økte popularitet i forkant av serien bare var begynnelsen.

Kommer du til å vende tilbake til eller endelig kjøpe Fallout 4 nå?

Fallout 4

Relaterte tekster

2
Fallout 4 VRScore

Fallout 4 VR

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Bethesda har virkelig fått sansen for VR. På kort tid har utgiveren lansert hele tre VR-spill, og Fallout 4 VR er det siste i rekken. Men har de satset alt?

4
Fallout 4: Far HarborScore

Fallout 4: Far Harbor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Den tredje utvidelsen til Fallout 4 byr på en spennende og mystisk øy å utforske, og det eneste problemet er i grunnen tekniske svakheter. Vi har satt karakter...Loading next content