Norsk
GUIDE - SPONSET INNHOLD

Fallout 76-guide: Tips for å overleve i den appalachiske ødemarken i 2022

I anledning Fallouts 25-årsjubileum i år, har vi satt sammen en liten guide for å hjelpe nye spillere med å komme i gang med Fallout 76.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Fallout-serien feirer 25-årsjubileum i år, og som en del av denne innsatsen har Bethesda tidligere gjort det seneste spillet i serien helt gratis å spille i en uke. Vi snakker selvfølgelig om Fallout 76, som nylig har feiret sin fireårsdag, og nylig slapp den nye utvidelsen The Pitt, der spillere får besøke de post-apokalyptiske restene av Pittsburgh. Mens mange av dere sannsynligvis har utforsket City of Steel allerede, med gratisuken nå bak oss, er det uten tvil mange nye Vault Dwellers som streifer rundt i Appalachia, og når dette er tilfelle, har vi laget denne praktiske guiden for å hjelpe spillerne med å klare seg i den post-apokalyptiske ødemarken i 2022.

HQ

Først av alt, S.P.E.C.I.A.L.-iser

Dette kan virke som et merkelig punkt å starte på, men det er likevel et veldig viktig punkt. I Fallout 76 kan du bruke S.P.E.C.I.A.L.-fordelssystemet for å utvikle karakteren din til den personen du vil at den skal være. Liker du å skyte ting? Strength-, Perception- og Agility-linjene vil i så fall være de beste valgene for deg. Foretrekker du å lage og bygge ting? Da er det Intelligence som er veien å gå i stedet. Poenget er at S.P.E.C.I.A.L.-systemet er veldig bredt og har mange fordeler å hente. Du tror kanskje å gå for et variert utvalg for å egne deg best mulig til det meste er den beste retningen å gå. Selv om du absolutt kan gjøre det, vil vi foreslå å ha et kjernefokus og bygge karakteren din og fordelene rundt det, siden det vil gjøre deg til en langt mer kapabel overlever i den harde post-apokalyptiske ødemarken.

Snakk med alle du møter

Til tross for at det er, du vet, en post-apokalyptisk ødemark, er Appalachia også hjemmet til mange interessante karakterer og mennesker. Det er en god vane å begynne å snakke med alle du kan, for du vet aldri hvilke råd de kan gi, eller hvilke givende oppdrag og oppgaver de kan ha i vente for deg. Så snakk med alle du ser, det være seg kjøpmenn, vandrende NPC-er, til og med andre spillere hvis de virker vennlige. Bare ikke prøve å slå av en prat med en Deathclaw, for det vil sannsynligvis ikke gå din vei.

Ikke vær en hamstrer

Vi vet hvordan det er å vandre rundt og se søppel som har minimal verdi og tenke: "Det er nok best at jeg plukker opp dette, det kan være nyttig i fremtiden!" Vel, ikke bry deg. Appalachia er et veldig stort sted, og det siste du ønsker er å bli fastlåst av en overfylt beholdning stappfull av ting du rett og slett ikke trenger. Så, reis lett, slipp alt som ikke er viktig eller faktisk verdifullt, og ha litt plass tilgjengelig i tilfelle du snubler over noe virkelig, virkelig spesielt.

Fallout 76Fallout 76

Plasser CAMP-en din strategisk

Som vi nettopp bemerket, er Appalachia et stort sted, og det vil ta tid å krysse det til fots. Heldigvis kan du hurtigreise, men de fleste tilfeller av dette vil koste deg dyrebare Caps. Selve Vault 76 og CAMP-en din er imidlertid to av få unntak fra denne regelen, og selv om du ikke kan endre plasseringen til førstnevnte, kan sistnevnte plasseres strategisk for å gjøre reisen rundt i verden enklere og mindre problematisk.

Døden er irriterende, men ikke slutten

Det er viktig å forstå at døden ikke er slutten for en Vault Dweller. Ikke misforstå, å dø er ikke noe vi vil anbefale, siden du vil miste mye utstyr og bytte, men det viktigste å vite er at det ikke er slutten. Du vil starte på nytt på et av noen få steder, inkludert CAMP, så igjen, før du tar på deg en krevende base eller oppdrag på høyt nivå, bør du sørge for å plassere CAMP-en din i nærheten, slik at du enkelt kan omgruppere, få på deg utstyret igjen og vende tilbake for runde to.

VATS er din beste venn

Du er kanskje stødig med siktet og har ikke behov for hjelp når du bruker skytevåpen, men VATS (Vault-Tec Assisted Targeting System) er fortsatt et svært viktig verktøy, siden det vil hjelpe deg å navigere ødemarken på måter du aldri kunne forestille deg. Det være seg å oppdage farer, for eksempel miner og feller, eller til og med fremheve fiendens svake punkter, VATS vil gjøre hele livet ditt enklere og mer håndterbart, og selvfølgelig vil det gjøre kritiske treff desto enklere, så ikke glem å bruk det.

Fallout 76

Men faktiske venner er også viktig...

VATS er kanskje din beste venn for å overleve den appalachiske ødemarken, men ekte venner er også viktig. Ja, du kan fint oppleve Fallout 76 som solospiller, og erobre ødemarken som en hardfør og robust ensom ulv, men livet er mye enklere og morsommere når du har allierte som passer på ryggen din og hjelper deg med de utfordrende oppdragene som venter på deg. Så, håv inn noen venner, møt og snakk med folk på stiene, og slå dere sammen for å mestre West Virginia som en gruppe overlevende.

Ha det gøy!

Selv om alle disse tipsene og triksene vil hjelpe deg med å komme i gang med reisen, er det viktig å huske å nyte tiden i ødemarken også. Våg å gå utenom stiene, utforsk hver eneste krok, slå deg sammen med venner, møt nye mennesker, verden er en stor lekeplass der eventyr lurer rundt hvert eneste hjørne, og bare venter på å utforskes av deg. Så ha det gøy. Kos deg. Og sørg for å gi noen av disse tipsene videre til nye Vault Dwellers som du møter på veien.

Fallout 76Fallout 76Fallout 76

Fallout 76 er tilgjengelig på PC, PlayStation og Xbox, og er til og med inkludert som en del av Game Pass.

Relaterte teksterLoading next content