Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler
Overwatch

Gamereactors Overwatch-guide #3: Support-helter

Vi nærmer oss slutten av gjennomgangen av heltene i Blizzards actionpakkede skytespill Overwatch, og tar for oss krigerne som tilhører Support-teamet...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De offensive heltene tar seg av angrepene, mens de defensive forsvarer, men ingen av dem klarer seg på egenhånd. Skal man gjøre suksess i Overwatch må noen av spillerne på laget fylle support-rollen. Da har de følgende helter å velge blant.

Få også med deg de andre guidene: Offensive helter | Defensive helter | Tank-helter.

HQ

Lúcio (200 health): Lúcio er en hurtig support-helt som lener seg mye på passive egenskaper for spillerne rundt ham. Han er den eneste helten som leverer speed- og health-booster til flere og selv om effekten er midlertidig kan det gi laget en viktig fordel i avgjørende øyeblikk.

Dette er en annonse:

Våpen og egenskaper: Lúcios egne angrep er ikke så kraftige, men han har med seg en Sonic Amplifier som gjør skade med lydbølger. Våpenet har dessuten en hendig "secondary fire" som blåser folk vekk. Hvis man er strategisk kan man bruke dette til å dytte fiender ut av kartet (og dermed i døden) på egnede plasser. Ellers kan Lúcio også løpe på vegger.

Spesialegenskap 1 - Crossfade: Lúcio kan veksle mellom to forskjellige sanger som kan høres innenfor en gitt radius. Den ene gir medspilleren en health-boost, mens den andre øker hastigheten deres.

Spesialegenskap 2 - Am It Up - I en kort periode økes effekten til sangen Lúcio spiller, slik at medspillere får enda mer bonus.

Ultimate-egenskap - Sound Barrier: Lúcio deiser våpenet sitt i bakken og gir medspillere et kraftig skjold over en periode.

Dette er en annonse:
Overwatch

Mercy (200 health): Mercy er en essensiell del av et godt Overwatch-lag. Hun kan både helbrede medspillere og gi dem en effektiv "damage boost". Mercy har bare én spesialegenskap, men hun er likevel en av de mest effektive support-heltene, som kan snu en hel match i din favør. Samtidig har hun veldig lite å stille opp med av egne angrep.

Våpen og egenskaper: Mercy har to forskjellige våpen. Det første er en stav kalt "The Caduceus Staff" som kan enten helbrede medspillere eller gi våpnene deres økt effekt. Det andre er en nokså puslete pistol hun kan bruke til selvforsvar. Mercy har også vinger hun kan spenne opp når hun er i lufta, som dramatisk reduserer hvor fort hun faller.

Spesialegenskap - Guardian Angel: Mercy flyr mot et medspiller i høy fart, og gir vedkommende en stor helse- eller damage-boost.

Ultimate-egenskap - Ressurect: Mercy kan gjenopplive falne venner og returnere dem til slagmarken med full helse.

Overwatch
HQ

Symmetra (100 health / 100 shield): Symmetra er en slags kombinasjon av en support-figur og en defensiv karakter. Hun kan gi medspilleren en liten helse-boost og hun bærer også med seg små "turrets" hun kan plassere ut fritt. Hun egner seg derfor godt til å sikre viktige punkter på kartet for laget

Våpen og egenskaper: Symmetra har en "Photon Projector " som låser fast siktet på fiender på nært hold og gir kontinuerlig skade så lenge fienden er innenfor rekkevidde. Faktisk øker skaden våpenet deler ut jo lenger siktet er låst fast. Våpenet kan også sende ut en ball av energi, som gjør stor skade og til og med kan passere gjennom skjold. Ballen beveger seg imidlertid nokså sakte.

Spesialegenskap 1 - Sentry Turret: Symmetra kan plassere ut flere små turrets, som skyter laserstråler mot fiender. De er ikke så effektive alene, men flere kombinert kan gjøre en forskjell.

Spesialegenskap 2 - Photon Shiled: Symmetra kan gi en medspiller et lite skjold, som absorberer 25 damage.

Ultimate-egenskap - Teleporter: Symmetra har muligheten til å sette ut en teleporter hvor som helst på kartet, slik at medspillere kan komme seg raskere fra spawn-punktet og frem til der krigingen skjer.

Overwatch

Zenyatta (50 health / 100 shield): Zenyata er den mest offensive av support-heltene. Våpenet hans deler ut mye skade, samtidig som han har hendige bonuser til medspillere. Han er en support-helt som slåss side om side med de andre figurene, og ikke "bare" er der for å støtte dem. Samtidig har han veldig lite helse, og han må derfor være litt mer forsiktig enn sine offensive venner.

Våpen og egenskaper: Zenyatta fyrer av en "orb of destruction" som gir moderat skade til alle som blir truffet. Han kan også lade opp kulene og sende avgårde flere på én gang.

Spesialegenskap 1 - Orb of Harmony: Zenyatta har også "healing orbs", som leverer 30 health til en medspiller hvert sekund. Når kulen er sendt avgårde må Zenyatta holde sikte sitt på medspilleren som skal helbredes. Hvis du ser et annet sted i mer enn tre sekunder returnerer nemlig helseballen til deg.

Spesialegenskap 2 - Orb of Discord: En annen kule som fungerer på samme måte som Harmony-kulen, men i stedet for å gi helse øker den effekten våpnene.

Ultimate-egenskap - Trancendence: Zenyatta blir udødelig i en kort periode. Han kan ikke angripe andre i denne perioden, men han helbreder 100 health i sekundet for alle medspillere innenfor en nokså stor radius.

Overwatch

Få også med deg de andre guidene: Offensive helter | Defensive helter | Tank-helter.

HQ

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content