Norsk
Gamereactor
guide
Hades II

Hades II: Hvordan slå Hecate

Akkurat som Megaera i det første spillet, kan denne første sjefen filtrere mange spillere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

*** ADVARSEL: DENNE ARTIKKELEN INNEHOLDER SPOILERE FOR Hades II***

Hades II er fullpakket med vanskelige fiender å håndtere. Fra de endeløse slagmennene du møter i Fields of Mourning til de blodige, jamrende fiendene som bare skriker deg i ansiktet, er det nok av irritasjonsmomenter som hindrer deg i å nå Tartarus og Chronos.

Den første store utfordringen på reisen din er ingen ringere enn Melinoës læremester og rektor Hecate. Titanen er ingen lettvekter, og hun er ute etter å bevise at du i det hele tatt har en sjanse til å slå Chronos videre i spillet.

HQ
Dette er en annonse:

Selv om hun er den første og minst vanskelige av sjefene du møter, kan Hecate, i likhet med Megaera før henne, være litt av en kamp, spesielt før du klarer å oppgradere Melinoës potensial. Så hvis du sliter med å slå henne, får du her en rask guide til hvordan du kan gjøre nettopp det.

Hecate har dessverre ikke bare en av-knapp, og det finnes derfor ingen avgjørende måte å alltid slå henne på. Men heldigvis åpner dette døren for at du kan sparke henne i hodet på hvilken som helst måte du vil. Men først må du forberede deg, og den beste måten å forberede deg på er å investere i noen oppgraderinger i leiren din. Hvis du skaffer deg en Death Defiance ved hjelp av Ashes (eller får tak i Luckier Tooth fra Schelemeus), kan du gjøre flere feil når du lærer deg Hecates moveset. Knuckle Bones fra Odysseus (som du får ved å gi ham en nektar) vil også la deg skrape av en del av Hecates HP og få deg til å ta mindre skade fra angrepene hennes.

Apropos Hecates angrep, hvis du vet hva du ser etter med dem, vil du lettere kunne unnvike dem. Hecate starter alltid kampen med sin ring av ild, som du kan unnvike inn i og deretter ut av, noe som gjør det enkelt å gjøre skade mens hun er urørlig. Deretter må du passe deg for at hun trekker armene tilbake. Det vil gå et øyeblikk før hun svinger stavene sine og slynger buer av ild mot deg, men hvis du unnviker akkurat når modellen hennes blinker, vil du kunne gå glipp av skaden og unngå at hun sporer deg. Skyll og gjenta dette til du får henne til hennes andre fase.

Hades II
Dette er en annonse:

Hvis Hecate på noe tidspunkt deler seg i tre versjoner av seg selv, er det best å løpe til øverste venstre hjørne av arenaen, da det er her angrepene hennes ikke kan nå deg. Hvis det punktet ikke er trygt, kan du løpe til det motsatte hjørnet. Du kan prøve å finne ut hvilken Hecate som er den ekte, men det kan være vanskelig, så det beste alternativet er å bare holde deg unna.

Når Hecate tilkaller heksene sine i overgangen til den andre fasen, er det beste du kan gjøre å holde deg i bevegelse. Selv om du tror du er trygg når du bare skyter på henne fra et hjørne, betyr det å holde deg på beina og være i konstant bevegelse at du ikke blir et lett mål for prosjektilene som er på vei mot deg. Det er bare ett punkt i denne kampen du vil ønske å bli et enkelt mål, og det er i overgangen til Hecates tredje fase. Her vil hun sende en kule som ser ut til å spore deg opp uansett hva du gjør, og forvandle deg til en sau. I skrivende stund er vår beste anbefaling å bare la det skje. Hvis du forvandler deg til en sau tidlig, betyr det at du får mindre tid til å vralte desperat rundt, ettersom Hecates heksevenner dukker opp et par øyeblikk etter at du har blitt polymorf.

Etter det er det bare å skylle og gjenta ved å unnvike AoE-angrepene så godt du kan, samtidig som du holder deg nær Hecate når hun ikke er delt i tre. Hvis du holder presset oppe, vil du ha henne nede på kort tid. En ting å merke seg om fase tre er at Hecate av og til vil teleportere seg bak deg for å prøve å overraske deg, men bare hold fast på dashbordet ditt til du ser henne dukke opp, og kom deg deretter bak henne, så går det bra.

Hvordan slo du Hecate?

Relaterte teksterLoading next content