Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Jim Henson hadde en grønn Lotus kalt Kermit

Bilfirmaet så ut til å utvide merkevaren ved å samarbeide med den berømte dukkespilleren på 70-tallet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jim Henson og Kermit the Frog er to umiddelbart gjenkjennelige navn i dag. Den amerikanske dukkespilleren og uten tvil hans mest berømte kreasjon, paret har vært underholdningstitaner siden 70-tallet, og har fortsatt å være ikoniske nesten 30 år etter at Henson dessverre gikk bort.

Men mens mange kjenner den grønne frosken, er du kanskje ikke klar over Hensons grønne bil med samme navn. Som en fersk rapport fra Hagerty har berørt og avslørt at dukkespilleren faktisk fikk en grønn Lotus Eclat i 1978, som var kjent som Kermit the Car.

Årsaken så ut til å være at Lotus forsøkte å utvide sitt navn og rykte, og for å passe dukkeføreren og det som gjorde ham berømt, fikk Lotus bilen lakkert i samme farge som filtfrosken. Frontlyktene på bilen som dukket opp fikk til og med bilen til å se ut som frosken.

Grunnen til at mange sannsynligvis ikke er klar over bilen, er at den ifølge The Jim Henson Company aldri ble levert til dukkeføreren, og i stedet ble stjålet og brukt til bankran, og deretter aldri funnet.

Dette er en annonse:

Uansett kan du ta en titt på bilen i Hagertys artikkel her.

Jim Henson hadde en grønn Lotus kalt Kermit


Loading next content