Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Payday 3
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   artikler
   Riders Republic

   Riders Republic Guide: Fem tips og triks for å klare seg i ekstremsportens radikale verden

   Republikken er nå åpen for alle, og vi har samlet fem praktiske råd for hvordan du kommer i gang med Ubisofts nyeste flerspillertittel i en åpen verden.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   I går lanserte Ubisoft sin åpne flerspiller-ekstremsporttittel Riders Republic, og selv om vi for øyeblikket er oppslukt av handlingen mens vi jobber med anmeldelsen vår, tenkte vi at vi skulle sette sammen en kort guide for å sikre at du er forberedt og klar til å takle denne ville verdenen i løpet av den kommende helgen. Selv om Riders Republic er laget for at du skal ha det gøy og nyte det slik du vil, er det noen få ting du kan gjøre for å bli en mer effektiv og dyktig stjerne, så ta en titt på noen praktiske tips og triks nedenfor.

   Det finnes ikke noe riktig eller galt svar når det gjelder Racer- eller Trickster-kontrollskjemaer.

   Før du starter ditt Riders-eventyr, vil du bli bedt om å velge mellom de to alternativene Racer og Trickster. Racer gir deg bedre bevegelseskontroll og til og med muligheten til å manipulere kameravinkelen, på bekostning av mindre kreative triks. Trickster gjør det motsatte og er en mer utfordrende måte å tilnærme seg spillet på.

   Til tross for at Trickster har et høyere ferdighetstak og gir deg muligheten til å overkjøre konkurrentene dine med råe triks, gir Racer deg fortsatt muligheten til å vise frem talentene dine, bare på en måte som er mindre utsatt for å mislykkes.

   Dette er en annonse:

   Poenget er at det ikke finnes noe galt svar når det gjelder valg av kontrollsystem. Begge er gyldige og mer enn brukbare, og vi vil oppfordre deg til å velge den stilen du føler deg mest komfortabel med, for på den måten blir Riders-opplevelsen langt mer spennende i det lange løp.

   HQ

   Men... manuell landing er et must

   Når det er sagt, er det et absolutt must å slå av automatisk landing. Det er avgjørende å kunne presse Rideren til det ytterste for å samle megapoeng, og selv om du kommer til å spise skitt langt oftere når du tilpasser deg manuell landing, vil det endre måten du tilnærmer deg trick-events på etter hvert.

   Dette er en annonse:

   Hvis du lurer på hva som er hovedforskjellen mellom manuell og automatisk landing: manuell landing krever at du tar tiden på rotasjoner og triks for å kunne lande dem uten å miste alle poengene dine i prosessen. Auto gjør dette for det meste for deg, noe som gjør det langt mindre sannsynlig at du krasjer, men det tar også bort noe av det sprø og ekstreme i Riders, som ofte er det som er sjarmen i dette spillet.

   Hold deg unna flokken i løp og masseløp.

   Bortsett fra triksing er løpene en av de største delene av det Riders Republic har å by på. Det finnes en hel haug med forskjellige typer, enten det er på snø, grus eller i luften, og i hvert av dem må du gi full gass helt til du krysser mållinjen. For det meste er den beste måten å vinne disse på å sørge for at du ikke krasjer, for hvis du krasjer, mister du mye av fremdriften din og må kaste bort tid på å bygge den opp igjen, men et praktisk triks for å redusere sjansen for å krasje er ganske enkelt å holde deg unna de andre løperne, eller hele flokken når det gjelder masseløp.

   Til tross for at Riders Republic bruker et spøkelsessystem store deler av tiden, er motstanderne dine i løpene fysiske vesener, noe som betyr at du kan kollidere med dem og bli slått ut av kurs, eller enda verre, krasje. I vanlige karriereløp er dette et mindre problem siden det er færre konkurrenter, men når det gjelder masseløp og det er mange ryttere som kjemper mot hverandre, vil du få problemer hvis du prøver å holde deg i flokken.

   Spre dere. ut. Det er trikset. Hold deg unna andre syklister og gjør ditt beste for å distansere deg fra flokken, slik at du kan holde deg til dine egne linjer uten å måtte bekymre deg for å kjempe om en linje med andre syklister.

   Riders RepublicRiders Republic

   Hold deg til tredjepersonsperspektivet for trick- og airborne-øvelser.

   Noe av det mest spennende med Riders Republic er at du sømløst kan veksle mellom første- og tredjepersons kameravinkel. Generelt vil vi oppfordre deg til å veksle mellom de to vinklene ofte, siden de virkelig endrer opplevelsen av Riders Republic, men når det gjelder luftbårne aktiviteter og triks, anbefaler vi at du holder deg til tredjepersonsvisning.

   Grunnen til dette er enkel. Triks utføres uansett i tredjeperson, og i hendelser der det forventes at du ofte skal gjøre triks, er det nyttig å kunne opprettholde en konsekvent visning.

   Når det gjelder hendelser i luften, kan førstepersonsperspektivet være litt av et tveegget sverd. Det ser utrolig bra ut og føles fantastisk å suse gjennom daler og trelinjer gjennom øynene til føreren din, men når du kjører i over 100 km/t, vil du krasje umiddelbart hvis du skraper mot en grein eller en taggete stein. I førstepersonsperspektiv er det mye vanskeligere å forstå grensene for hvor nærme du kan komme objekter og hindringer, og derfor er tredjepersonsperspektiv absolutt å anbefale for luftbårne aktiviteter.

   Utforsk!

   Konkurranser og løp er den viktigste måten å nyte republikken på, og det er også den beste måten å tjene stjernene som kreves for å avansere i karrieren. Men det er ikke det eneste alternativet.

   Ta en tur utenfor allfarvei og se hva republikkens villmark skjuler, og du vil sannsynligvis komme over landemerker som belønner deg med stjerner, ulike samleobjekter som belønner deg med spesielt, sprøtt utstyr, eller til og med steder du aldri ville ha kommet over hvis du bare holdt deg til hovedturneringene. Så kom deg ut og se hva denne enorme, åpne verdenen skjuler.

   Riders Republic

   Med alle disse praktiske tipsene og triksene kan du dykke ned i den ekstreme verdenen i Riders Republic nå på PC, PS4, PS5, Xbox One og Xbox Series.

   Relaterte tekster

   0
   Riders RepublicScore

   Riders Republic

   ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

   Ubisoft Annecy leverer et ekstremsportparadis stappfullt av morsomme aktiviteter.   Loading next content