Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Valentinsdag 2046 kan bli veldig minneverdig

NASA tror en asteroide kan treffe jorden på datoen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du allerede har bestilt en middagsreservasjon med en betydelig annen for Valentinsdag i 2046, kan det være lurt å revurdere planene dine, da NASA nå har avslørt at den mener at jorden kan være i fare for å bli truffet av en asteroide på den datoen.

Litt av en valentinsgave faktisk, men NASA har sagt at beregningene sier at en asteroide rundt størrelsen på et olympisk svømmebasseng kan treffe planeten. Og kan er det store ordet her, som NASA sier at det skal komme så nær som 1,1 millioner miles nær jorden, men som med alle beregninger når du regner med over 20 års endring, kan asteroidens bane se den på kollisjonskurs for planeten vår.

Faktisk har sjansene blitt kokt ned til en 1 i 560 nedslagssjanse på Torino Impact Hazard Scale, med dette som den eneste asteroiden på NASAs radar som er vurdert så høyt. For de som lurer på hva denne skalaen står for i vanlig menneskelig snakk, sier NASA at en innvirkning er "ekstremt usannsynlig" og "ingen grunn til offentlig bekymring".

Likevel, med måten de siste årene har gått, virker et asteroidenedslag på 20 år ikke så langt hentet.

Dette er en annonse:
Valentinsdag 2046 kan bli veldig minneverdig

Takk, BBC.Loading next content