Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

All You Need to Know about The Sims 4: For Rent

Vi tar en titt på den nyeste utvidelsen til EA og Maxis' simuleringsspill, og ser nærmere på de mange nye funksjonene og systemene den byr på.

Audio transcriptions

"EA og Maxis gir Sims 4-spillerne en tidlig julegave, ettersom det langvarige siste simuleringsspillet i den populære serien har nå fått en helt ny utvidelse.
The Sims 4 til leie er her, og den har gitt deg helt nye muligheter til å fortsette å forbedre og og forbedre livene til SimNation-innbyggerne som du har holdt et våkent øye med i mange år."

"i årevis.
Som navnet på utvidelsen antyder, tilbyr For Rent en hel rekke tjenester innen eiendomsforvaltning.
systemer til Sims 4.
Her kan du kjøpe og sette opp hus som andre simmer kan bo i, og du kan gjøre følgende mens du beholder en egen bolig, eller mens du bor sammen med den samme simmen."

"simmene du ønsker å ringe for leie hver måned.
I denne utvidelsen handler det om å bygge opp og forvalte et eiendomsimperium, samtidig som du skal administrere opp- og nedturene som påvirker simmenes hverdag.
For å holde det hele friskt, har Maxis introdusert en ny tomtetype i For Rent."

"som Residential Rental.
Denne uortodokse bygningen gjør det mulig for flere simmefamilier å bo i samme hus.
i form av å bygge en boligblokk for å huse flere familier, eller til og med som et enkelt som å leie ut en kjellerleilighet."

"Uansett hvordan du velger å drive boligutleie, må du følge med på enhetens rating, for hvis en bolig får for lav rating og beboerne føler seg ukomfortable med hvor de bor, må du de bor, kan det føre til leietakeropprør.
Med potensialet for flere familier i én og samme bolig er For Rent også på utkikk etter nye på hvordan simmene reagerer på hverandre."

"I Residential Rentals vil simmene i hovedsak ikke ha noe annet valg enn å involvere seg i hverandres i hverandres liv, og de kan treffe hverandre i felles hager og omgås hverandre på tilstelninger.
Denne økte nærheten vil få vennskap og relasjoner til å blomstre på en helt ny måte."

"og kan også føre til konflikter når simmene prøver å finne ut av hverandres mørkeste sider.
hemmeligheter ved å tyvlytte, snoke og til og med bryte seg inn i hverandres personlige rom.
For å lette på spenningen som bygger seg opp, kommer For Rent heldigvis med en ny verden med en rekke nye steder å utforske."

"Tomarang er en verden som er inspirert av sørøstasiatiske land, og det er mer enn bare et pent ansikt, for denne verdenen byr også på en rekke spennende steder å besøke og nyte.
Mellom botaniske hager, et dyrereservat og til og med et yrende nattmarked, finnes det mye å gjøre for å holde simmene opptatt mens de prøver å trives i en fargerik ny verden."

"Det beste med alt dette er at du kan kaste deg ut i The Sims 4 Til leie med en gang, ettersom utvidelsen offisielt er lansert på PC, Mac, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox, Xbox One og Xbox Series X- og S-konsoller.
Så hva venter du på?
Tomarang venter."

Sponsored

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere