Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

LG TV - 2024-utvalg etter CES-intervjuet

LG presenterte en hel del skjermnyheter og oppdateringer på Consumer Electronics Show i Las Vegas, og her går vi gjennom mange av dem sammen med produktspesialist Erik Svalberg, blant annet 2024-standardserien, Alpha 11-prosessoren, AI, spillspesifikasjoner, den trådløse M-modellen og den futuristiske gjennomsiktige T-varianten.

Audio transcriptions

"Hei Gamereactor-venner, CES i Las Vegas er nå over, men vi har fortsatt tid til å snakke sammen.
om noen av de interessante produktene vi har hørt om, og noen av de mest mange av dem. Et selskap som introduserte mange produkter, og mange av dem interessante, til og med futuristiske produkter, var LG, og i dag har vi den gleden av å snakke med Erik, tusen takk for at du er med oss, om alt som har med LG å gjøre."

"TV, ikke sant? Så først og fremst, før vi snakker om presentasjonen, vil jeg spørre deg om hva du vet om fremtiden, for jeg ble fullstendig forbløffet over den gjennomsiktige skjermen dere introduserte, T-serien om jeg ikke husker feil, på årets utstilling. Så hva kan du fortelle oss om dette? Hvordan kan vi forestille oss den? Til hvilke bruksområder og hvordan kan vi forvente at transparente skjermer blir en del av livene våre i fremtiden?
Jeg tror at spesielt dette produktet, jeg vet at du sier at det er litt av en fremtidsrettet visjon eller en fremtidsvisjon, men for oss er det i stor grad i tråd med de problemet vi har slitt med, ikke bare med å se inn i fremtiden, men også med å faktisk de siste årene. Et av de største problemene med TV-er er at vi ikke har legger merke til at skjermstørrelsen blir større og større, og dette kolliderer for mange mennesker med med konseptet med interiørdesign og hvordan de ønsker å innrede hjemmet sitt, fordi la oss innse det, når TV-en er slått av i tradisjonell forstand, når TV-en er av, har du i utgangspunktet bare et stort, svart rektangel på veggen, og for de av oss som er tekniske nerder, vi elsker å ha alle dingsene våre på utstilling og vi liker å vise det frem, men det er ikke sikkert at det er det de vil ha for sine stuen eller familierommet. Så det har vært en av kampene vi har hatt."

"og hvis vi ser helt tilbake til CRT-TV-ene, som var så store og tykke, og disse gigantiske boksene, og overgangen til flate TV-er har selvsagt skjermer har fått folk til å bli mer bevisste på hvordan man kan få det til å se litt mer elegant, se litt bedre ut, og det er grunnen til at det de siste par årene eller siste årene, jeg vil si det siste tiåret eller så, spesielt med OLED, har vi vært i ferd med å utvikle jobbet mye med å gjøre det litt stiligere, litt mer elegant. Og nå et område der du ser dette, er selvfølgelig med galleridesignet, som vi begynte med for noen år siden, og nå er G-serien, M-serien, som er en fullstendig trådløst, slik at du kan oppbevare alle disse enhetene i en hylle, i en bokhylle eller noe sånt, bort til siden, vekk fra denne tradisjonelle TV-benken. Men T-serien er faktisk et ekstraordinært eksempel på en annen måte å gjøre du kan gå med dette, nemlig hva om vi bare eliminerer elementet med den svarte rektangelet? Det store svarte speilet, ikke sant? Så jeg kan se for meg et bruksområde for det, for eksempel på museer der du legger skjermen på toppen av noe som skjer i det bakgrunnen, og så bruker du den gjennomsiktige delen av skjermen til å legge over men hjemme forestiller jeg meg bare at folk ser på fra begge sider, men av Det gir selvfølgelig mening for noen typer innhold, men ikke for andre. Så vi får se, vi er ganske spente på å se hvordan det vil fungere i fremtiden. La oss snakke om nåtid eller i det minste nær fremtid, ikke sant? Vi har vært forelsket i LGs TV-er, OLED-TV-er en god stund, vi er forelsket i G3, og vi har vært forelsket i OLED-TV-ene forelsket i flere C-modeller. Så hva kan du fortelle oss om 2024-modellene?
som dere har introdusert, og hvordan de skiller seg fra det vi har sett i de andre det siste året, både for teknisk kyndige mennesker og for dem som bare er ute etter å kjøpe en ny TV i år, og hvorfor skal de vente på den nye serien?
Absolutt, på en måte kan man si at det er en naturlig del av det progresjon gjennom hele serien. Vi kommer fortsatt til å ha en B-serie, en C-serie, en G-serie og en M-serie, og jeg tror at M-serien kommer til å bli sett mye mer. M-serien ble introdusert i år, eller unnskyld, i fjor."

"ble M-serien nettopp introdusert. Vi viste på en måte konseptet og forsøkte å å få folk til å forstå hva det var, og jeg tror det kommer til å bli en viktig mye mer som et ekte produkt eller et produkt som er mer utbredt i dag.
året. Det er selvsagt fortsatt en svært eksklusiv modell, men den vil komme på markedet i løpet av markedet på en annen måte i år. G-serien fortsetter og disse to TV-ene vil på en måte fungere sammen, disse to modellene vil fungere litt i tandem."

"fordi M-serien åpenbart har denne fantastiske nulltilkoblingsmuligheten.
løsning, muligheten til å bare ha alle tingene dine et annet sted og liksom ikke trenger ikke engang en TV-benk, ikke engang hvis du har, som mange av oss har hjemme med kanskje to eller tre videospillkonsoller som du ønsker å ha alle sammen tilkoblet samtidig, og du kan faktisk ha dem gjemt bort."

"et sted som ikke er rett under TV-en. Men bortsett fra det, er G-serien og de andre M-serien i bunn og grunn den samme TV-en, den samme skjermteknologien, de samme prosessor, du vet, you name it. Nå har vi en helt ny AI for disse modellene.
prosessor. Vi har jobbet med dette tidligere, og dere er selvsagt kjent med den nye Alpha 7- og Alpha 9-serien. Vi introduserte også Alpha 5 for våre mellomstore TV-er på mellom- og inngangsnivå, men i år introduserer vi en Alpha 11-prosessor, og det er en gjør noen ganske spennende ting. Som jeg nevnte, er det en gradvis videreutvikling av konseptene vi har jobbet med tidligere, som er ting som å holde en oversikt over nøyaktig gjengivelse av for eksempel filmatisk innhold, og å være tro mot det som er filmen skal se ut, ikke bare lage en eksklusiv sirkusforestilling der alle fargene er mettede og ja, detaljene er kanskje detaljerte, men kanskje de er helt feil. Så fokuset vårt er fortsatt på å få et nøyaktig bilde."

"vårt fokus er at hvis du for eksempel er en filmelsker, så ønsker du å få TV-en til å vise det samme som på kino. Og da er Alpha 11 har en del virkelig interessant teknologi. En av de mest interessante for meg er det faktum at den faktisk kan forstå fargesammensetning. Så i filmen bransjen finnes det visse konvensjoner når det gjelder fargesammensetninger, hvordan du bruker dem i en fortellende sammenheng, og hvis du for eksempel legger til et blått filter her, eller hvis du har røde nyanser på den ene siden av skjermen, og deretter grønne nyanser på den andre siden av skjermen, alle disse tingene har betydning for hvor regissøren prøver å få oppmerksomheten din, eller hvilken følelse regissøren prøver å få frem."

"å gi deg. Og det å ha en prosessor som faktisk kan ta hensyn til all denne teorien som er grunnleggende fargepsykologi programmert inn i en chip. Det er litt sprøtt, men det betyr at den faktisk kan gjenskape bildet og oppskalere det.
bildet, og der en annen prosessor kanskje ikke helt ville forstått det hvorfor den bestemte grønnfargen var der, og i noen tilfeller kan det hende at den endrer bildet, vil den faktisk forstå hensikten med disse fargene."

"komposisjon og vedlikeholde den og forbedre den og hjelpe til med å gjenskape hva det innholdet skulle ha sett ut. Slik det ville ha sett ut hvis du hadde hatt du vet, den perfekte, helt tapsfrie 4k blu-ray-spilleren din med du vet som vi alle strømmer. Ja, ikke nå lenger, ikke sant?
Der vi kan, og siden vi ikke har det perfekte innholdet til å begynne med, er dette prosessoren gjør mye for det. Så la meg prøve å gjøre dette riktig. Så denne denne nye Alpha 11-prosessoren, som du selvfølgelig også introduserer i T-serien, hvis jeg har rett? Det nevnte vi også. Du vet hva jeg vil må bekrefte når det gjelder de faktiske spesifikasjonene på den. Så du fortalte meg litt om denne AI-prosessen som den bruker for å gjøre det mer slik skaperne vil ha det, ikke sant? Så hvordan er du på en måte rådgivning for dette, eller holder du deg til et slags format, eller du bare fordi vi snakker om kunstig intelligens, så hva gjør modellen? Lærer den av fra filmskapere på en måte, eller hvordan utdanner du modellen? Så du har kanskje hørt oss snakke om prosessorene våre med Gen 5 og Gen 6, Gen 7. Generasjonen refererer faktisk til hvilken generasjon av AI algoritmer de bruker. AI-en trenes opp ved hjelp av ulike typer algoritmer."

"innhold i ulike komprimeringsnivåer fra ulike kilder og med forskjellige den er i utgangspunktet opplært til å sammenligne oppskaleringen med sluttresultatet som den skal oppnå ved å ha det opprinnelige innholdet, det uberørte, på en måte.
tapsfritt innhold som referanse. Så år etter år trener vi opp denne AI-en til å å bruke vanlig maskinlæring, dyp læring, til å finne ut hva som er det beste hvilke algoritmer som gir det beste resultatet, og som gir det nærmeste mulig til det tapsfrie innholdet som det faktisk startet som. Så det er jobber mot å gjenskape og forstå fra starten av hva som er det tapsfrie innholdet."

"sluttresultatet skal se ut. Tanken er at vi i utgangspunktet har en prosessor at når du mater den med innhold, går det ikke gjennom en standardisert prosess, det faktisk studerer innholdet du gir den, og finner ut hva dette innholdet ville hatt sett ut hvis det aldri hadde blitt komprimert, eller hvis det aldri hadde vært forvrengt, og kjører deretter algoritmene som skal få den til det punktet, og det er på en måte grunnlaget for alt vi snakker om som kunstig intelligens."

"prosessering. Og avhengig av hvilken prosessor du har, vil du selvfølgelig kanskje ha mer kraft og flere ressurser for å gi et bedre resultat. Det kan være i stand til å studere eller dele opp skjermen i mindre detaljer og gi et bedre resultat.
fokusert resultat. Det er tydeligvis her disse ulike trinnene kommer inn i bildet. Det er her de ulike trinnene kommer inn."

"fem, i år faktisk ikke sju, men åtte, fordi vi på en måte har gitt den en omprofilering til Alpha 7 fordi den ligger så mye nærmere Alpha 9-serien.
Den har så mange av de samme funksjonene, så mange av de samme kapasitet. Alpha 9 finnes fortsatt, og Alpha 11 kommer i tillegg."

"Greit, og for å gå tilbake til oppstillingen du nevnte, vet jeg at flere du ønsker å snakke om M, du nevnte det flere ganger, og selv om jeg tenkte at du vet at gjennomsiktig er veldig futuristisk, tror jeg at trådløst signal sending er også veldig interessant, og selvfølgelig å bli kvitt så mye kablene jeg har liggende. Så la meg trekke en liten sammenligning. I husker tilbake i tiden da Wii U ble introdusert, og det var virkelig en interessant teknologi fordi du kunne spille borte fra selve konsollen, og det var en komprimerte på en måte bildet i forskjellige pakker og sendte det til enheten, og det var ukomprimert, og du fikk et signal som var mye raskere."

"enn i de årene, de gangene HDMI-signalet på grunn av prosesseringen og alt annet ble fjernet, og det var veldig raskt. Det var en slags forløper til det dere gjør nå. Hva kan du fortelle oss om denne teknologien og om hvordan vi kan få mye større og mer detaljerte bilder, tilsynelatende uten forsinkelse."

"i det hele tatt? Vel, det er egentlig bare et spørsmål om å skaffe en sterk nok og pålitelig nok signal. Den kjører et 60 gigahertz-signal på 30 gigabit per sekund.
sekund, så det er et veldig kraftig signal som kjører på en frekvens som det ikke er kommer til å støte på mange andre forvrengninger eller andre signaler i frekvensområdet."

"huset. Så det holder den borte fra ting som normalt ville skapt problemer.
Du kan ha den på ganske god avstand, opp til 10 meters avstand, hvis du har en har den godt rettet, men de fleste av oss vil sannsynligvis ha den kanskje 2-3 meter, men ideen om å gi den den rekkevidden er også på en måte en slags bevis på pålitelighet. Du vil si at hvis den kan prestere på 10 meter, så er det ikke noe problem."

"så kommer det til å gå bra når du har den på 5 meter. Det samme gjelder for din Du kommer sannsynligvis ikke til å kjøre 144 bilder i sekundet hele tiden, men hvis du kan gjøre det på 10 meter med 144, kommer 60 hertz-innholdet ditt til å være Det er bra. Det er på en måte derfor vi på mange måter overspesifiserer, fordi vi vet at at 144 hertz 4k-signaler kan være sjeldne. Det er ikke mange som kommer til å som bruker det. Du kan ha satt opp en super gaming-rigg, og til og med vil den mange ganger ikke gjengi det på 4k-nivå. Så hvis TV-en vår kan prestere så høyt, føler vi at vi med sikkerhet kan love at vi kan gjengi du kommer til å klare deg bra med alt du gjør hjemme. Tanken er på en måte den samme. Alt arbeidet gjøres i boksen."

"og det den sender over, er på en måte bare bildesignalet. Helt og holdent tapsfritt, helt ukomprimert. Det er selvsagt derfor vi trenger en båndbredde. Men den gjør jobben, og så sender den bare det komprimerte bildet. Jeg gleder meg til å se det live. Og når vi snakker om overspesifisering. Vår kollega Magnus ville vite mer om Z eller C."

"serien og 8k-panelet. Får vi se det i år? Hvorfor ser vi det ikke i år?
år osv. Så vi kommer ikke til å få se en Z4, for for å være ærlig er 8k-markedet fortsatt ikke har slått an. Og i den forstand mener jeg at vi må være realistiske.
Vi ønsker selvfølgelig å tilby en 8k OLED, men Z3 kommer fortsatt til å være tilgjengelig."

"hos mange forhandlere. Det er ikke noe problem hvis det er det du er ute etter.
går for. Vi kan bare ikke se at markedet akkurat nå har plass til en annen 8k OLED. Og for å være ærlig går verden akkurat nå gjennom litt av en tøff periode. Teknologimarkedet, og spesielt TV-markedet, er ikke så helt der det har vært tidligere. Det er også mange som har kjøpt nye TV-er."

"i løpet av nedstengningsårene. Så det føles ikke som om vi bør være fremtvinge enda en high-end-TV når det i utgangspunktet finnes andre innovasjoner som kan som krever mye mer oppmerksomhet og som ærlig talt kan tilby mer til forbrukerne basert på hva de vil ha akkurat nå. Jeg mener at T er en annen eksempel på det. Du har denne fantastiske teknologien, og du tar med deg den inn i markedet. Og vi har selvfølgelig også den trådløse teknologien som er på vei inn på markedet. OLED-lysene blir lysere, gjøre dem kraftigere. Og med alt det som foregikk, føltes det ikke som om som om 8 km var det rette å fokusere på akkurat nå. Jeg forsto det. La oss snakke om programvare. Dere har selvfølgelig utviklet systemene og programvaren deres."

"programvaren dere leverer, både med nye TV-er og de vi kan oppdatere i løpet av en eldre TV-modeller. Så hva kan du fortelle oss om den nåværende statusen for alle disse og hva kan kanskje brukere av eldre modeller se frem til i år?
Når det gjelder webOS, tror jeg at mange brukere som har TV-er fra de siste årene, har kanskje lagt merke til at vi i løpet av 2023 har gjort en liten av en oppdatering på webOS der du hadde muligheten til å importere det nye brukergrensesnittet."

"Men det var litt av en omlegging for å være ærlig. Det var egentlig ikke slik at vi i stand til å overføre hele operativsystemet til de eldre modellene. Men vi klarte å tilby det nye utseendet og noe av funksjonaliteten. For de av dere som er der ute og har fått den oppdateringen og ikke har lagt merke til at det var Du kan også slå den av og gå tilbake til det forrige oppsettet."

"Det er imidlertid noe vi begynner med nå, og vi ønsker å utforske de muligheten til å ta det i bruk på eldre modeller også, men vi begynner med denne år vil vi kunne love en femårig oppgraderingsplan. I bunn og grunn når du kjøper en TV, vil du ha den nyeste webOS-versjonen i fem år. Så neste år får du 25 OS og så videre. Nå har vi åpenbart snakket om dette internt en stund. Det var egentlig bare et spørsmål om å forsikre oss om det, og jeg antar at vi er tilbake til temaet overspesifisering. Vi ville forsikre oss om at at maskinvaren inne i TV-en var sterk nok til at vi ikke hadde den typen negative virkningen av at vi oppgraderer og oppgraderer, og så fem år senere år senere er TV-en treg fordi den ikke klarer å holde tritt med operativsystemet. Så det er litt derfor vi har ventet til nå, men vi ønsker å tilby det mulighet, og det vil selvfølgelig være fullstendige oppgraderinger, slik at du ikke bare får et nytt utseende, du får ikke bare en ny layout, det vil virkelig bringe ny funksjonalitet og nye alternativer til TV-en. Fordi jeg mener en TV, spesielt når du investerer i mer, du vet, mer avanserte produkter og bedre teknologi."

"du ønsker ikke å gjøre det hvert år, du ønsker ikke å føle at det var utdatert, og selv om du kjøper den beste TV-en, kan du sitte der neste år.
og bare høre at det finnes en ny funksjon, og så blir du irritert over at kanskje jeg burde ha ventet. Eller at du trenger en annen boks for å gå ved siden av for å kjøre alt dette. Så når det kommer til det, vet du i det minste hva vi kan oppdatere og hva vi kan oppgradere, som er den programvaren vi ønsker å tilby som vel. Det siste vi har nevnt flere ganger, er spilling, og det er vi selvfølgelig også."

"om spilling også, så for de med en generell bruk først, men for de som spesifikke entusiaster som ønsker å oppgradere spillingen i stua.
orientert panel, hvilken modell vil du anbefale, og hva slags spesifikt funksjon bør de se veldig nøye på? Jøss, det er så mange ting å ta opp for å være ærlig, men det er åpenbart en av de tingene som jeg synes er veldig viktig for alle spillere, er input lag, og det er noe vi har vært opptatt av."

"jobbet veldig hardt for å sikre at vi har lav input lag.
at vi har en veldig god ytelse fra TV-ene våre. Vi ønsker å gjøre sørge for at vi opprettholder bildekvaliteten og alt som er viktig for oss.
det må være upåklagelig, det er det merkevaren vår virkelig er avhengig av, men vi vil sørge for at vi kan gjøre det raskt nok til at vi faktisk får gode innspill."

"etterslep, og når det gjelder dette, vil OLED åpenbart ha en veldig høy fordel fordi den har en så stor fordel bare når det gjelder responstiden.
av panelet og det faktum at du kan ha mindre enn 0,1 millisekunder grå til grått i et OLED-panel, utgjør en så stor forskjell, og det er en stor det utgjør også en stor forskjell når det gjelder bevegelsesklarhet, fordi du kan ha jevn bevegelse bare ved å ha en svært høy bildefrekvens, slik vi introduserer med 144 Hertz akkurat nå til C-serien og oppover, men hvis du ikke har en høy nok respons eller en kort nok responstid, vil disse rammene, de ekstra bildene vil bare flyte sammen, så det er en av de tingene jeg tror du må tenke på vet at folk må forstå, og jeg vet at på PC-siden har folk en tendens til å har en ganske god forståelse av det, ja, men på konsollsiden har spillere Jeg tror det vanligvis er en av de spesifikasjonene som går helt tapt."

"på dem, fordi de bare sier ok, vel, det er en 60 Hertz TV, det er 120 Hertz-TV, og så ser de ikke lenger enn det, men responsen er så avgjørende for klarheten, avhengig av om du bruker PC eller konsoll.
bruker jeg mener konsollbrukere PS5 Xbox X og S-serien, og de vil selvfølgelig ønske seg FreeSync, som vi tilbyr i noen av Q&ED-modellene våre, og de fleste av våre Q&ED-modellene våre og hele OLED-segmentet G-Sync for PC-brukere med Nvidia-teknologi."

"med Nvidia-kort, vil selvsagt velge en OLED-modell, og det er der du får G-Sync-kompatibilitet, og dette vil selvfølgelig sørge for at du får en jevnere ytelse ut av alt. De er også i ferd med å lære mer om variabel oppdateringsfrekvens og om variabel oppløsning når noen spill har en variabel trenger å gjøre det for å fortsette å prestere, så hvordan ville du si at den nye oppskaleringen med AI og med Alpha 11 kan hjelpe disse spill som kanskje ikke alltid har toppoppløsning, til å se bedre ut."

"samtidig som du beholder den raske responsen som du snakket om.
Vel, jeg mener at det alltid vil være en liten avveining.
selvfølgelig hvis du har en prosessor som kjører på maks kapasitet.
Det vil selvsagt påvirke responsen eller input-forsinkelsen."

"men det er mange ting som kan gjøres fra TV-siden uten å legge til inngangsforsinkelsen i det hele tatt, og man kan for eksempel la AI-en bildet kjøre, og det faktum at for eksempel Alpha 11 har, jeg tror det er det er rundt fire ganger så høy ytelse som AI-ytelsen til AI-ytelsen til dens forgjengeren, og jeg mener den er veldig rask, så den kan fortsatt gjøre mye oppskalering."

"kan fortsatt gjøre mange forbedringer av bildet, men en annen ting er av selvfølgelig at du har en masse funksjonalitet i hele TV-en, og at du kan gjøre rekkevidde gjennom spilloptimeringen vår, og det er i bunn og grunn dette du vet dedikert meny, en slags konsoll der du kan justere alle innstillingene."

"som er eksklusive for spill, og som for eksempel gjør det mulig å gå inn i den svarte stabilisator og sørge for at du justerer den perfekt, slik at du har den riktige detaljrikdom og klarhet i de mørke områdene, noe som kan være ellers kunne gå tapt, jeg mener at de som har tilgang til denne funksjonaliteten, betyr at du kan faktisk få du vet situasjon som hvis du er en FPS-spiller og du har en tendens til å til å bli skutt når du løper inn i et mørkt område fordi du ikke så fyren."

"huk i hjørnet, slike ting vil virkelig hjelpe, og hvis du legger merke til det oh well du vet at jeg ikke så at zombiene var der, så har du alle muligheter.
mulighet til å sørge for at du får klarhet i det bildet, og at du blir i stand til å prestere med god HDR-ytelse, og det er også en annen viktig faktor."

"for å få det beste innholdet ut av konsollen eller PC-en.
og det er en av de tingene vi har jobbet med de siste årene.
med HGIG for å sikre at alle skjermene våre er synkronisert med HGIG.
støtter HGIG, slik at når konsollen sender ut metadataene, så er de faktisk gir deg et bilde som er optimalisert for skjermen din, og det er derfor det er så mye du kan gjøre jeg mener det er et tema som aldri vil ta slutt nei nei nei nei og når det gjelder HDR, så ser vi nå hvordan ikke bare produsentene håndterer det og tar seg av det, men også omsider vil både spillutviklere og brukere virkelig at HDR skal se bra ut, og at det skal se lyse og ha mer kontrast, ja, og for alle som er på utkikk etter et nytt TV i år, så tror jeg at mitt beste råd er at jeg kan snakke om spesifikasjonene og jeg og jeg kan snakke om funksjonene, men det skjer for eksempel så mye med farger, det skjer så mye med økt lysstyrke, økt toppverdi økt lysstyrke er økt HDR som sørger for at høylysene kan bli mer definerte og Det er noe som alle kan snakke om, men som man ikke kan gjøre noe med."

"si hvor bra det er før du har sett det, så jeg vet at vi er i nettets tidsalder.
shopping, men hvis jeg kan gi alle bare ett råd, så gå inn og se på det det for deg selv, spesielt OLED, det er ikke en TV-reklame eller online video som noensinne kan gjenspeile hvordan de ser ut og hvor fantastiske de er."

"ingenting går opp mot å se det med egne øyne, ok Eric, vel, det har vært veldig hyggelig...
møte deg, og vi gleder oss til å se LGs 2024s lineup på markedet.
markedet, og selvfølgelig også de mer futuristiske tilbudene fra både de to trådløse M-serien og den trådløse og gjennomsiktige T-serien."

"mye for tiden din, og vi ses neste gang, takk, vi ses i morgen, ta vare på deg selv.
ha det bra"

Interviews

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere