Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Film Frenzy - Episode 1: Yellowstone Drama og en evighet med Avatar

I den første episoden av vår nye film- og TV-serie snakker vi om det nyeste dramaet på Yellowstone og nyheten om at Avatar -serien kan fortsette etter den femte filmen.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til vår andre av to nye videoserier.
I dag skal denne handle mer om filmer. Vi laget nylig en om videospill, og denne handler om film.
Vi ser mer på de bredere underholdningsområdene, spesielt film og TV."

"Jeg tror vi skal klassifisere dem sammen, for de går på en måte hånd i hånd.
Nok en gang er Alex her, for det virker som om vi gjør alt sammen for tiden. Vi gjør alt sammen nå for tiden.
Velkommen til Film Frenzy. Redaktørens merknad Rafa, legg til Noe, følg meg når jeg sier hva vi skal kalle dette, for vi har fortsatt ikke noe navn."

"Ja, vi har fortsatt ikke noe navn. Vi har vært veldig proaktive med dette Vi spiller inn disse før vi i det hele tatt har bestemt oss for hva vi skal kalle dem.
Vi har en slags idé om hva vi skal gjøre.
Det er for mange navn. Vi er for flinke til å finne på ting, tror jeg. Ja, jeg er enig Jeg er enig Men dette kommer til å bli interessant, for vi skal starte denne videoen i dag eller denne videoserien i dag med en slags å blinde hverandre. Det er planen vår i dag. Så vi har begge valgt et slags tema som vi skal kaste til personen vi skal snakke med."

"Et aktuelt tema, vel å merke. Ikke hva som helst Vi skal ikke snakke om uavhengighetskrigen eller noe sånt. Det kommer til å være basert på...
Å, glem det. Vent litt. Kan vi starte på nytt?
Jeg må bytte min hvis jeg har..."

"Men nei, ja, vi kommer til å snakke om noen forskjellige emner som er i konflikt med hverandre.
Har du noe imot at jeg begynner med et tema, Alex? Sett i gang. Vær så god.
Jeg må finne et nytt tema nå som uavhengighetskrigen ikke er på bordet.
Ja, vel, jeg mener..."

"Hvilken revolusjonær krig er det? Hvilken revolusjon liker du best?
Vel, min favoritt Revolusjonskrigen er den som for øyeblikket pågår i Yellowstone. Jeg skal kaste denne til deg.
Pappa-emne med en gang."

"Jeg elsker Yellowstone, og det jeg elsker enda mer enn Yellowstone, er dramaet som omgir Yellowstone, for dette ser ut til å pågå hele tiden, en av de største seriene det siste tiåret.
Det vil jeg si. Ja, det er der oppe. Det er et slags Game of Thrones-nivå av fandom.
Jeg tror at når du hører folk snakke om det, så er det den ultimate pappaserien. Det er den ultimate pappaserien, Yellowstone..."

"Jeg synes alltid at du er litt over din tid...
Det trodde jeg også, men så så jeg den og ble helt solgt. Jeg elsker denne serien, den er helt fantastisk.
Men jeg har bare sett den sammen med faren min. Så det er derfor jeg assosierer den med, du vet...
Nei, det var pappa som fikk meg til å begynne med det. Så det gir mening, ikke sant?
Men ja, Yellowstone er interessant fordi det har eksistert så lenge, noe som har gjort det veldig populært."

"Og så kommer denne siste sesongen, og Kevin Costner ser ut til å spytte ut dummen sin fordi den ikke blir filmet når han vil at den skal filmes.
Nå kommer plutselig ikke Kevin Costner til å være med i de siste episodene av den siste sesongen...
Han har tydeligvis blitt skrevet ut av serien. Vil ha mer penger, vil at den skal spilles inn på et annet tidspunkt. Det går mange motstridende rykter om ham."

"Alt dette skjedde for lenge siden. Det har ligget i grus en stund. Jeg husker dette. Jeg husker dette.
Det har gått litt i stå, ingenting har egentlig skjedd.
Nå kommer ferske rapporter fra Puck News Det påstås at de andre skuespillerne, ikke Kevin Costner, men noen av de andre skuespillerne, Kelly Riley, Cole Houser, Kelly Riley, Cole Houser..."

"Luke Grimes, og alle de andre, vil ha, eller de blir på en måte tipset av til å spille rollene sine i denne spin-off-serien, som kalles en spin-off-serie, men som egentlig er en slags oppfølger, ikke sant?
Det er som Yellowstone del to. Yellowstone 2.0. Yellowstone 2.0. Og de er Det er meningen at de skal komme tilbake i den serien for å binde den sammen og fungere som en slags bro mellom de to seriene og Fordi de vet hvor verdifull denne serien er, vil de ha mye penger for å være med i den."

"Vi snakker om en million dollar hver per episode, ikke sant?
Det er ikke så mye. Fikk ikke Venner-skuespillerne, jeg vet at Venner er litt større fordi men de fikk liksom Minst det dobbelte, tror jeg. Ja, jeg tror det. Ja, jeg tror det. Lett. Grey's Anatomy Har du sett hva Grey's Anatomy-folket ser på? Unnskyld meg."

"Men hvis du slår opp som Grey's Anatomy for deg, som jeg ikke skal gjøre det nå fordi jeg ikke vil avbryte historien Men de har vanvittig mange serier, og alle har sesonger på 30 episoder. Ja, og de er fortsatt Det er hundrevis av episoder, og folk kommer fortsatt tilbake fordi de elsker det.
de bare spiser opp Grey's Anatomy som slurv, men du vet Yellowstone Jeg maler mannen Det er merkelig, men som Paramount. De er også et stort produksjonsselskap. Dette er ikke bare som et TV-produksjonsselskap."

"Dette er et stort Hollywood-produksjonsselskap. Og ja, de har ikke lyst til å punge ut med penger og Jeg synes det interessante her er at disse karakterene ikke er hovedkarakterer, de er ikke hovedpersoner.
Men de er ikke hovedkarakterene, og i denne Yellowstone-oppfølgeren prøver de å få med Matthew McConaughey...
Han har ikke helt forpliktet seg til rollen ennå, for det finnes ikke noe manus. Jeg står i veikanten, skjønner du?
fordi det ikke finnes noe manus, og han ønsker ikke å forplikte seg til noe han ikke har vet hva det kommer til å bli ja, noe som gir mening, du kan på en måte se michelle pfeiffer har blitt sett på som hovedrolleinnehaveren, og så har du disse andre også, i hovedsak er det det kommer til å koste mye penger å lage denne oppfølgeren, men hvis den blir like populær som den som er i gang nå du kan på en måte forstå hvorfor de er på utkikk etter de gjorde en prequel også, gjorde de ikke det med helen mirren og harrison ford det har vært to prequel-serier oh my god det er 1923 og 1883 1883 resort er ferdig nå det er som en begrenset serie 1923 får en andre plass som de har ikke filmet ennå heller, og dette er den bisarre biten, det er som om dette er det som alltid forvirrer meg med disse seriene er at taylor sheridan skriver dem alle sammen, og han skriver også um jeg tror det er borgermesteren av kingston kingstown uh hva er sylvester stallone en um han spiller som en gangster eller noe i reno eller noe jeg vet ikke jeg bare assosierer ham med veldig dårlig som actionfilmer som yeah jeg kunne ikke bry meg om dette uh dette showet heller, men alle forteller meg at det er veldig bra taylor sheridan navnet ringer en bjelle når du ser taylor sheridans ansikt vet du hvem han er og han skriver dem alle sammen, og jeg har hørt historier om ham, og jeg vet det."

"han ser ut som en amerikansk mann hvis du setter det inn i en slags ai-generator, og han går av.
inn i en hytte i skogen, og så skriver han i en uke i strekk og kommer tilbake.
med en hel sesong, ja, han har tydeligvis ikke noe rom.
som han går inn og går hva om han eier en hytte midt ute i ødemarken som han bare drar til og går til og uh og skriver ting det er vilt tulsa king er sylvester stallone showet forresten tilsynelatende han skriver også at han elsker sine "manly dad"-serier, ja, det gjør han, og han er også med i yellowstone."

"som en av de som eh kua eller ikke en cowboy han spiller som eh en hestetrener rancharbeiderne ja, han er med i den scenen, han gjør alle disse forskjellige tingene, og jeg vet ikke hvordan han finner på det tid til å gjøre alt sammen, men det er tydelig at han ikke finner tid til å gjøre alt sammen, for ellers er manuskriptene ble laget slik at de kunne bli satt i produksjon hvis han trenger en pause fra det hele taylor vi kunne ha deg i som et møte vi kunne ha taylor i spesielle gjester vi trenger dem um du vet at ben elsker arbeidet ditt, det gjør jeg, jeg har litt mer trivia om taylor sheridan også."

"faktisk ok, så Taylor Sheridan har skrevet inn i showet en ranch som heter...
som the sixes eller noe sånt ja, det er en massiv ranch i Texas som en av de andre i hele delstaten, og han kjøpte den med Yellowstone-pengene sine, han kjøpte hele ranchen.
det er som om han eier hele greia wow han gjorde en avtale med paramount som jeg um du vet jeg skal skrive deg alle disse tingene hvis du gir meg denne tilstrømningen av penger og han brukte pengene de ga ham til å kjøpe denne ranchen som var i ferd med å gå konkurs, så han jobber fortsatt som en slags kontraktsarbeider for paramount i utgangspunktet fordi han sa gi meg grenen og jeg skal gi deg hva du vil, jeg skal..."

"det er fascinerende jeg sier det til deg jeg sier det til deg jeg hater alltid sladder men jeg forstår hvorfor folk liker sladder når du følger ting som dette som det er det er forbløffende de tingene som som skjer bak kulissene i dette showet, du vil ikke tro det, det er bemerkelsesverdig hva slags av ting som kommer ut om det, og jeg er veldig interessert i å se hva dette fører til."

"til, for det er meningen at vi skal hvilken sesong de er på nå, jeg tror det er fem eller seks, tror jeg.
det er jeg vil si det er seks, men det er det rare er at den første halvdelen av denne sesongen er debuterte i slutten av 2022, ja, og vi venter bare på at de skal filme siste halvdel.
som skal komme i november, men jeg vet ikke om de i det hele tatt har begynt å filme."

"men faren min ble helt knust da jeg sa ja, ja, fordi han heter kevin også, ikke å...
dox min far, men du vet kevin forbindelsen mellom kevin kosner og kevin uh min far deg vet at det er veldig tett, det er veldig tett, så det er som å miste et familiemedlem.
jeg forstår det, jeg skjønner det helt, jeg følte det samme, men nei, det er interessant, og um..."

"jeg jeg vet ikke helt hva poenget med dette temaet om Yellowstone var, jeg tror jeg bare fikk inn i det og bare begynte å snakke om Yellowstone, men jeg beklager dramaet, jeg kan bare ikke...
men det fortsetter sagaen fortsetter, og den vil fortsette også i fremtiden, og det vil bli flere ting kommer ut om dette jeg ville ikke bli overrasket om matthew mcconaughey ikke gjør det til syvende og sist blir med i serien, vel, han gjør det andre spillet, han gjør det videospillet, ikke sant?
hva er det videospillet han gjør, han er for opptatt."

"han kan ikke gjøre det jeg kan ikke huske navnet på spillet det er laget det er ikke et spill som du ville forvente han å være i nei det er noen som rare sci-fi ting er det ikke yeah det er en sci-fi ting han er som din mentor eller hva det er som det er som en mass effect ting ja google det um du finner det alt på din lokale spillrektor region du finner det hele selv om du vet navnet på spillet før du går og søker det fordi det er yeah vi matthew mcconaughey det er hva vi setter i titlene alle av spillene våre handler om matthew mcconaughey, og du vil ikke bare finne informasjon om det spillet, men du vil finne mer om yellowstone-dramaet, så du vil finne mer om matthew mcconaughey også yeah akkurat yeah kanskje litt true detective men uansett la oss gå videre på fra yellowstone fordi vi har snakket om det i 10 minutter tro det eller ei så ja fordi det er massevis av drama og det var veldig interessant, det er flott jeg føler meg som om dette er ikke en god reklame for å se på serien, for det får meg ikke til å få lyst til å se på den."

"serien nå, for jeg vet at dramaet i den ikke vil leve opp til det virkelige livet, men det vil det.
det kommer den definitivt til å gjøre hvis du ikke har sett den.
yeah vi er ikke sponset hvis du ikke har sett yellowstone gå og se yellowstone det er fantastisk selv om jeg vil si at hvis du er en dude gå og se yellowstone fordi jeg tror ikke det treffer helt den samme demografien for kvinner det er ikke det kvinnelige publikummet ja det er en kvinne i det er det, og hun er en flott karakter, hun er en Kelly Riley er fantastisk hun er nesten stjernen i serien, men jeg tror den er mer skreddersydd for menn, den handler om ranchdrift."

"se på taylor sheridan hvis vi kan få et bilde av ham bare et øyeblikk bare så folk kan kan forstå at han er en fyr, som om jeg gikk bort til den fyren og bestilte, jeg vet ikke...
en margarita i stedet for en øl, tror jeg han ville slått meg som om det er den typen fyr vi snakker om."

"om her hele yellowstone er som det 1883 at en av de prequels det stjernene den countrysangeren um et par um jeg kan ikke huske navnene deres, men det er to countrysangere som er veldig kjente, og de spiller hovedrollene, så du vet, det er en veldig øh amerikansk midtvesten slags show og serie og franchise det kommer til å fortsette å være slik, men uansett la oss gå videre til din ting um snakker om yellowstone lenge nok nå snakker om skapere som sannsynligvis har solgt sjelene sine til et selskap som James Cameron ikke kommer til å være ferdig etter avatar 5 james cameron kommer aldri til å hvile james cameron jobber sannsynligvis med på teknologi slik at han kan lastes opp i en navi persona er at en fursona ville du telle fordi de er ikke furry nei jeg antar at de ikke er de har hud jeg ikke vet jeg har ikke rørt en så jeg kan ikke påstå at jeg vet, men de er i alle fall denne mannen stopper ikke um han tror han er fikk ideer til avatar seks og seks og syv uh cameron snakket med collider og han sier han har skrevet alt til og med fem, han har gjort det, han har gjort alt det, jeg tror du til og med kan..."

"finne plottdetaljer for fem jeg liker frem til nå jeg tror ikke han har gjort det han har gjort det han har gjort det han er jeg vil ikke anbefale det fordi jeg tror vel jeg bare fant dem jeg tror på variasjon eller noe som for en stund siden jeg vil ikke anbefale det fordi jeg er ganske sikker på at de inneholder spoilere de kan også endre seg, men det forteller deg hvem som overlever, for eksempel også, så jeg vil ikke komme inn på det her, men i alle fall har han ideer, men han tror han skal ha for å gi stafettpinnen videre, for avatar 5 er planlagt til 2031, det er sannsynligvis vil ikke komme ut da, det vil sannsynligvis være som mye senere, men på det tidspunktet for å være rettferdig på det tidspunktet vil han bare være 76 som jeg sier som bare som om det ikke er det er ganske gammel, men på det tidspunktet kan han muligens allerede ha skutt de to andre også fordi de er filmer avatar 4 akkurat nå, og de holder på med etterarbeidet til tre av dem, ja, og så jeg tror de har filmet dem alle i seks år, ikke sant, de har bare holdt på med det fortløpende fordi de ikke vil at de skal eldes, de vil ikke at barna som er med nå skal bli eldre."

"siden del to har blitt for gamle, men ja, jeg tror de gjør det i seks år.
ja, han kommer til å gjøre det, og hvis han vil gjøre seks og sju, som Martin Scorsese er 80 år.
han er det han er 81 for øyeblikket han er 81 gratulerer med dagen marty um ja vel hvor mange avatarer vil du ha til du skjønner, jeg skal være ærlig, da jeg hørte at nyheten var at han hadde ideer til seks og sju..."

"ble jeg litt skuffet, for jeg ser ikke ut til å reklamere for en milliardfranchise allerede.
det er en franchise verdt flere milliarder dollar, og disney kommer aldri til å la den dø, og det vet vi.
men jeg skulle ønske at de ikke gjorde det samme som med star wars, og bare fortsatte å lage den som fortsette å gjenta én historie i det uendelige, for da blir det bare en fomo-greie som som Marvel håndterer nå, og som er umulig å knekke, du må se på 40 forskjellige forskjellige prosjekter for å få med seg historien i dag, og i tillegg er det det faktum at at for å holde det interessant, må de hele tiden bringe tilbake karakterer og cameoer og alle disse forskjellige tingene, det fungerer aldri, det er det de tror at de bare kan lage filmer og at folk ville ønske å se dem, men det kunne de, men jeg tror bare ikke jeg tror det."

"avatarer i denne posisjonen, det er en veldig unik og ny franchise, ikke sant, det er som ja, det er 10 år gammel, men det er to filmer, så du kan ikke akkurat si at den er, du vet, du kan ikke akkurat si at den er...
se på avatar det er ungt ja fordi det var ikke engang en franchise før 2022 teknisk sett riktig ja, som om de har laget et videospill basert på filmen, men så kan man jo kalle det for du kan ikke kalle over hekken for en franchise når den har nøyaktig samme tema."

"eller nei, ikke akkurat, og det er det som er greia, jeg tror avatarer er på et helt unikt sted.
hvor den kan se på den bredere situasjonen som filmer og sånt havner i, og den kan på en måte gå sin egen vei ved å se på andres feil, ja, du vet, undre seg...
gjorde det bra i 26 27 filmer, det er fortsatt 13 eller hvor mange jævla filmer det nå har vært."

"helt siden endgame og projects fordi jeg antar at du må ta med tv-seriene også.
um ingen av dem har vært så bra, nei, de har bare hatt spider-man, og selv da, hvis du prøver å se på det som ingen vei hjem nå var det det var bra som fan service akkurat på den tiden ja, men du ser på det tilbake det er faktisk ikke bra at en stor film jeg vil hevde, og jeg vil si at stort sett ingen av tom holland spider-man filmene har vært så bra i standalone jeg likte homecoming mye jeg faktisk virkelig liker den første fordi jeg synes at Michael Keaton er veldig bra i den, som hvordan han er som skikkelig truende og som tom holland også veldig lik den lille edderkoppmannen, som vi ikke har sett før."

"fordi andrew garfield er, jeg tror han var 28 år da han ble castet, så selv om han er ment å være på high school, fremstår han som en voksen, og toby mcguire som spider-man er en voksen, som om han går på college, mens han går på high school i starten av den første filmen.
men toby mcguire har sett ut som en 40 år gammel mann i omtrent 20 år ja, jeg mener toby mcguire du vet du, jeg vil nok heller det enn å ende opp med å se ut som en 60-åring når jeg er 40."

"heller ta toby mcguire-pillen du vet som du vet som å se ut som 40 fra nå til 40 men så fortsatt se ut som 40 når jeg er som 78 og lage avatar 8 for james cameron du vet godt det er bra poeng fordi sam worthington har sett samme alder for en mann jeg vet ikke sam han er så morsom mann jeg liker hvis det er noe som jeg liker hvis det er noe som jeg kommer inn i som om jeg ikke gjør det virkelig har som sam worthington trivia som du har yellowstone trivia, men jeg synes bare han er så..."

"som en eksepsjonelt interessant person fordi hvordan er du stjernen i den største filmen noensinne?
og du har ikke noe annet, ja, sånn bortsett fra at han dro til Titans, ja, han dro til gjennom den fasen etter at avatar debuterte da han var med i alt, som han var i terminator um og de floppet alle sammen, ja, de sugde alle sammen, og siden da har han gjort uh hva har han gjort?
netflix-film kevin hart yeah og han har gjort noen australske ting også tror jeg noen som dramaer fordi han er i australia er han ikke han var new zealand eller noe men han som jeg tror ikke han er en fenomenal skuespiller for å være ærlig, jeg tror han er som bra han er han er han er veldig en slags pappfigur av en actionhelt fra 80-tallet som du ville sett hele tiden hvis han var på 1980-tallet, ville han vært en av de største filmstjernene på den tiden, som om Avatar hadde kommet ut..."

"i den epoken, og så fikk han hoppe ut av det, sannsynligvis derfor James Cameron liker ham så godt.
actionfilmer, det er det jeg tror mange som ser dem, sier at jeg skulle ønske det kunne ha vært en...
litt dypere jeg skulle ønske det kunne vært litt der så hva du går og det er som ingen blå mennesker bang bang the shit you know the machines go boom the world is dying it's bad these people are bad disse menneskene er gode det er veldig enkelt veldig tydelig denne fyren kommer tilbake til livet som er noe du aldri ser i filmer lenger, når noen er døde og vises som døde, er de det."

"død og likevel i avatar de er som faktisk spoilere for avatar måte krig, men de viste deg som pressebilde uansett blir quaritch klonet og han er tilbake som en ond avatar og det er liksom det er en slik 80-talls film trip fordi jeg tror cameron fortsatt sitter fast i den æraen, men folk elsker det er derfor avatar får så mye oppmerksomhet fordi den også er den visuelt mest imponerende."

"ting du sannsynligvis kan se på kino, bortsett fra dune 2, ja, som jeg skulle ønske det fantes en dune...
2 historien jeg mener jeg antar at historien er at den kommer ut om en måned burde vært ute allerede du synes det er rart at avatarer populær som den er, men dune er ikke nei fordi dune har temaer avatar gjør avatar avatar avatar har liksom som dune må du liksom grave riktig for å faktisk få temaer fordi det er mange mennesker som misliker dune fordi de tenker at timothy chalamet bare er en hvit frelser som portretterer alle arrakis-folket som en slags virkelig arabisk kultur fra midtøsten."

"så kommer timothy chalamet inn som en hvit frelser. det er faktisk det boken kritiserer.
så du har gjort halve jobben du vet, boken er faktisk ganske smart, men samtidig synes jeg at dune er veldig mye mer som om jeg har lest gjennom bøkene i det siste, som de tidligere, som til og med de som jeg hadde lest den første boken da den første filmen kom ut, og jeg har lest alle bøkene."

"gått gjennom de andre, og det er ting som at en fyr forvandles til en stor orm.
og han er som en halv orm, og han må liksom flakse rundt over alt, og det er som om det er jeg...
tror det er å sammenligne avatar og dune, er det som om avatar og dune er det samme?
avatar er veldig pen å se på, mens dune er som warhammer 40k før warhammer."

"40k, og det er ikke like ekstremt, og det er blod og innvoller og gjørme, og det er så...
dyster og derrick og edgy, men det er fortsatt ganske som din fars versjon av en sci-fi.
ting fordi alt liksom er tenkt på som om det fungerer ja, mens som avatar den spesielle steinen som de vil ødelegge treet for i den første filmen heter unobtainium yeah så du vet, det er dine ting, det er dine ting, er det slik at krydder er det spesielle stoffet?
i dune er virkelig tenkt på virkelig virkelig verdt å grave i som det gjør folk leve lenger det er slik de kan reise med romfart det er den mest verdifulle tingen i verden hvorfor er unobtainium så verdifullt i avatar penger penger penger skaper penger det er et spesielt metall gutter vi må drepe de blå menneskene det er derfor jeg tror jeg tror jeg tror avatar er bare mye lett fordøyelig og jeg elsker det for at jeg virkelig liker jeg vet ikke jeg vet ikke jeg vet ikke jeg vet ikke jeg vet ikke jeg vet ikke jeg vet ikke jeg vet ikke jeg jeg jeg jeg jeg kan ikke forstå noen som hater avatar med mindre du bare liker jeg vet ikke har som en fobi for blå mennesker eller noe sånt, ja, jeg er enig, jeg er enig, og det er en fascinerende greie, og eh..."

"det er ganske interessant at vi har valgt den kanskje største filmfranchisen og den kanskje største en av de største tv-franchisene som kolliderer i denne første episoden av working title tv uh working title video series første episode av film frenzy yeah there we go title there um but yeah no we'll um vi kommer tilbake med dette mest sannsynlig i neste episode av unobtainium så takk for at du ser på ukentlig, slik vi gjorde med gaming-episoden her om dagen, så forvent å se mer fra meg og Alex."

"snart, med mindre du ikke vil, med mindre du ikke vil, med mindre du ikke vil, blir vi borte for alltid, ja, men ja, ja.
vi vil også være tilbake med en ny episode av spillet rett til å vise også for mer bare generelt slags tull som dette, du vet, vi snakker bare ja, og vi finner ut hva som er Bens favoritt.
historiske revolusjon er ja, vi sparer det til neste episode stay tuned men ja, det er dette har vært dette dette har vært showet uh vi kommer snart tilbake så inntil da takk for at du ser på dere"

Interviews

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere