Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Film Frenzy: Episode 14 - Vi avslutter Simian-sesongen med en siste Ape-Out-økt

Alex deler sine tanker om Kingdom of the Planet of the Apes og hvordan filmen står seg i forhold til Matt Reeves' fantastiske tidligere trilogi, og hvilken presedens den skaper for fremtiden. Vi gir også en kort forhåndsvisning av Furiosa: A Mad Max Saga etter den store mottakelsen i Cannes i år.

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen tilbake til, jeg tror dette er vår 14. episode av Film Frenzy. Det er bare meg og Alex igjen. Bare de ekte Film Frenzy-fansen. Ja, vi er Film Frenziest.
De mest vanvittige filmfans. Men uansett, i dag skal vi gjøre det vi lovet at vi skulle gjøre."

"gjort i månedsvis, og vi skal avslutte Simian-sesongen.
År. Det har føltes som år så langt. Vi har snakket om aper i månedsvis.
og nå er det på tide å lage episoden. Nå, en liten ansvarsfraskrivelse, vi har en apeekspert i dette rommet her i dag fordi Alex har sett Kingdom of the Planet of the Apes, men jeg har ennå ikke hatt sjansen til å se den. Så vi kommer til å lene oss på deg, Alex, for denne."

"Det går bra. Også, du vet. Så fortsett, fortsett. Fortell oss om den da. Er det en god film?
Er den verdt å se? Vel, hvis jeg, hvis jeg, hvis jeg, hvis jeg får lov, hvis jeg får lov, jeg skal bare gjøre min ape gå. Og, du vet, jeg skal ape litt. Hvis du kan se på denne, du hoftene tilbake. Kan du se på den greia? Du trenger hoftene dine tilbake. Du må gå slik. Du vet... Og han er borte. Og han er borte. Og han kommer tilbake. Jeg så videoen i... Beklager, jeg falt av stolen. Hva var det, det var et av talkshowene, ikke sant, og de hadde Kevin Durant og fyren som spiller... Hvem er hoved-apen i denne, i denne filmen? Owen Teague, Noah. Ja, det var virkelig... Det er forbløffende, ikke sant?
For du kan se hvordan det føles ekte når du ser på ham, selv når de ikke engang i mocap. Det er bisart. Så det er virkelig godt gjort. Kevin Durant er så nær. Hva en fantastisk dag! Når han gjør det i hele filmen. Og han kommer bort og..."

"selv når de gjør hele, du vet, du ser den biten på talkshowet. I tror jeg har sett den samme biten hvor Owen Teague gjør dette. Ja, ja, ja.
Og de går helt ape. De aper virkelig ut. Det er det jeg alltid har elsket med helt siden Andy Serkis-filmene, er at de har forpliktet seg til litt av det, Hva om aper virkelig var så smarte? Og jeg vet ikke, denne filmen, Det er starten på en ny trilogi, ikke sant? Så du kan ikke... Den har mye å gjøre."

"Den har mye å sette opp. Jeg så den i IMAX. Jeg vet ikke hvorfor jeg er så besatt av IMAX i det siste, men jeg tror jeg ved et uhell bestilte IMAX-seter fordi jeg bare ville se den når som helst, men den føles veldig lang. Og historien føles som en fanfiksjon av Andy Serkis-filmene, for de filmene er veldig, veldig godt skrevet, overraskende godt skrevet. Det er som når du sier til noen at Kung Fu Panda er veldig godt skrevet. Og de sier, vel, filmen som heter Kung Fu Panda har skikkelig bra manus. Og så sier de, ja, ja, det har den."

"Det er det samme med Planet of the Apes-filmene. Det er som filmene der noen er ...halvparten av tiden er veldig bra. Ja, det er det. Selv om halvparten av dialogen bare er.., noen som sier noe på gebrokkent engelsk fordi de lærer å snakke halvparten av tiden. De Matt Reeves-filmene er helt mislykkede. Denne er ok."

"Den er grei. Proximus er den aller beste karakteren. Apekongen. Ape-kongen. Fordi han er Han er Proximus Cæsar. De forklarer ikke om han faktisk er en etterkommer av Cæsar.
eller om han bare påberoper seg det navnet, noe som er en annen ting, det er så mange interessante poenger i denne filmen som de kunne gjort, men de gjør det egentlig ikke. Så det er, som jeg sa, den føles litt fan fiction-aktig. Den er litt etter boka, etter tallene. Den tar noen skritt tilbake når det føles som om den burde ta dem fremover. Det menneskelige elementet er fortsatt sterkere enn om jeg hadde min perfekte film, ville den bare bestått av aper. Hvis jeg virkelig, fordi jeg tror ...det er der det interessante er hvordan apesamfunnet ser ut. Det er det biten som alle elsker. Og i Dawn and War, når de kjemper mot menneskene, er det interessant, for hvem skal ta over denne postapokalyptiske verdenen? Ja, det er det. Mens ...nå er det 300 år senere. Apene burde ha litt mer greie på det, men det er fortsatt denne greia med at mennesker kan gjøre comeback. Mennesker kan komme tilbake."

"fra dette. Det er mange interessante ideer. Jeg håper de blir utforsket i trilogien, men jeg ville si at denne filmen føles som en bokadaptasjon, som om noen adapterte en bok bit for bit for bit for bit for bit.
Og det vil du sannsynligvis se hvis du ser den, for det føles som om historien er veldig da da da da da da da og så og så og så og så og så og så og så, i stedet for som- så Proximus, for eksempel, dukker ikke opp før to tredjedeler av veien. Mens jeg tenkte at det ville være ...ok, vi har på en måte to hovedpersoner. Du har Proximus og du har Noah, og de er på kollisjonskurs. Og det er på en måte sant, men samtidig er du mye mer fokusert på Noah og hans reise, og reisen hans er ikke alltid så interessant. Ja, det er sant."

"Han gjør bare ting. Ja, det er interessant fordi, som du sier, denne filmen er ikke Det er ikke bare en film, ikke sant? Det er ikke som... det er en opplevelse. Ja, ikke som da vi så...
Den får meg til å hoppe på stolen, den får meg til å... du vet, den får meg til å etterape den.
Det var Rise of the Planet of the Apes, som var den første av Matt Reeves' trilogi."

"Ja, da den kom ut. Da den kom ut, føltes det som, ok, her er- her er starten på- vel, vi er reboote Monkeys, vi vet ikke hvor det kommer til å gå, men her er- her er- her er starten på noe, ikke sant? Mens denne her, du vet at det er - spesielt med måten det på en måte filmindustrien har utviklet seg i det siste, vet du at det ikke bare er en film. Den kommer til å fortsette et sted, det kommer til å bli mer. Og det er til og med - jeg tror det til og med gikk et rykte nylig om at de vil utvide det til ni filmer totalt. Jeg tror det inkluderer Matt Reeves-filmene. Ja. Det er tre trilogier. Så det er egentlig tre trilogier. Så de kan gå Dette er middelalderen. Ja, og så kommer menneskene tilbake. Og så blir de super moderne, du vet, de er alle som... Ja, de kommer til å dra ut i verdensrommet eller noe, jeg vet ikke."

"Jeg vet ikke, det er bare - jeg - jeg har alltid likt ideen om apefilmene, men jeg gjør det tror at de trenger å være- ja, de trenger bare å handle mer om apene, mindre om menneskene.
Det er det samme med Godzilla Kong. Folk kommer for å se disse filmene og, liksom, Det er sikkert veldig dyrt. Det må være mye dyrere å lage en full apefilm dyrt. Forresten, forferdelig amerikansk aksent på Freya Allen. Helt diabolsk."

"Virkelig dårlig. Hvordan kunne ingen ta det... hvordan kan de filme de opptakene og gå, Bra jobbet, Freya. Hva i helvete? Det bryter virkelig innlevelsen. Når Owen Teague og Kevin Durand har gått på apeskole i seks uker, kunne de ikke ha fått en dialekttrener for Freya Allen i så lang tid? Det irriterte meg virkelig. Men hun kan bare caste en amerikansk skuespillerinne. Eller bare la henne snakke med britisk aksent, for gjett hva? Verden har vært over i 300 år, det spiller ingen rolle hvordan folk høres ut som lenger. Det spiller ingen rolle. Jeg vet at den utspiller seg i Amerika, og de er fortsatt..."

"tror de fortsatt er på vestkysten, for de første filmene- den første- Rise tar foregår i San Francisco, og så er de i Redwoods, og så de- og Dawn er fortsatt det som deres hovedterritorium. Jeg husker ikke hvor de ender opp i krig. Jeg må se Rise om igjen, Jeg har ikke sett Dawn in war om igjen ennå, men jeg har veldig lyst til det. Men i denne filmen er det også to, liksom, falske dødsfall, liksom, til det punktet hvor, liksom, noen blir skylt bort, og du er liksom, ok, vel, de kommer tilbake på slutten, for vi har ikke sett noe lik. For selv om disse filmene ikke er veldig voldelige, er de likevel i stand til å vise deg når noen er døde. Som i Rise, når den gorillaen blir skutt, og han har, før han dør, du ...vet du? Cæsar løper bort til ham og holder hodet hans, og han.., den mest tragiske døden i noen film noensinne. Og du vet, man hører det hele tiden i..."

"Apes-filmene, i Matt Reeves-versjonene, men i disse er det som om noen - to mennesker faller i vann, og du ser ikke kroppene deres, og du tenker, vel, de kommer sikkert tilbake i den andre, noe som føltes ganske billig for meg. Og hvis de ikke gjør det, hva i helvete var...
i helvete var de dødsscenene? Ja, det er greia med disse Apes-filmene også, er at dette er den fjerde filmen som utspiller seg på samme sted."

"Og det minner meg litt om Star Wars og Tatooine-problemet, som riktignok har blitt et mindre problem i det siste, vil jeg si. Men, ja, vi gikk gjennom den fasen en stund, hvor det var sånn: "Å, denne nye Star Wars-filmen? Ja, hvor foregår den? Den er på en ørkenplanet. Du er ...ok, ja, greit. Det er sånn du kjenner Tatooine. Ja, så, jeg vet ikke, jeg bare... Jeg tror at du starter denne nye trilogien, ja, den er satt betydelig lenger inn i fremtiden, ikke sant? Det er én ting, så du har tidsforskjellen i din favør. Men jeg vil gjerne se en Apes-film som som utspiller seg et annet sted. Det er det samme... Å, pokker! Det er meg! Det trenger ikke å være... Det er Asia! Det trenger ikke å være i Europa eller noe sånt. Det kan være... Det kan være..."

"Australia, eller det kan være et sted som Kina eller noe sånt. Hvor mange aper finnes det?
I Australia? Det er det eneste spørsmålet, er- fordi, også, jeg- jeg- jeg- jeg skjønner poenget, men i det minste i Matt Reeves-filmene, de må liksom alle være på det stedet. Å, ja, ja. Fordi det er bare noen få år siden sykdommen, og alle apene vi ser, jeg er ikke sikker på hvordan det fungerte. Jeg er ikke, du vet, jeg elsker filmene, men jeg er ikke så mye for Lawmaster, så jeg vet ikke om sykdommen som utryddet alle menneskene ble overført til apene og gjorde dem til alle apene smarte over hele verden, eller om det fortsatt bare er etterkommerne av de opprinnelige som Cæsar gjorde smarte med det stoffet. Ved hjelp av en slags eliminasjonslov tror jeg vi kan si at det faktum at Amerika falt fra hverandre så raskt som det gjorde, betyr at resten av verden verden falt fra hverandre, for ellers ville man tenke at Amerika kollapset og falt fra hverandre i Europa."

"Jeg sa: "Vet du hva? Finn ut av dette. Vi klarer oss. Vi ses senere, gutter. Ja, så jeg vet ikke. Jeg tror... Jeg tror bare...
at det er mange spørsmålstegn andre steder som kan utforskes. Det er som... Det er som hele.., Du vet, tilbake på 80-tallet da de lagde mange romvesen- og sci-fi-filmer, hvor er romvesenene landet? Det er i Amerika, og du tenker, ok, greit, vel. Men kanskje de skal dit."

"Kanskje vi drar dit i neste film. Kanskje, kanskje det er et godt poeng, men jeg tror bare det er mange muligheter til å utforske forskjellige elementer og sånt, og, ja, du vet, bryte litt med Caesar.
Cæsars historie var flott. La oss se historien eksistere og være det ...noe sånt. Cæsar-symbolet, forresten. De har et Cæsar-symbol i denne filmen. Å, har de? Ja, og de holder det..."

"De holder hendene sammen slik. Det er ikke... Det er apene sammen. Det er som pinnene.
Det er... Det er apene sammen, det er signeringen. Det er pinnene som Cæsar ikke knuser.
i den første filmen, så det er symbolikken der. De burde ha gjort det i Roma. Si ordene hans! De burde ha gjort det i Roma og latt keiseren være Cæsar. Det er egentlig sånn det er. Jeg mener, det er den slags stemning som Proximus gir, er at han er som- som, de har til og med en bit hvor noen sier at Proximus elsker romersk historie. Han elsker å lære om antikkens Roma og sånt, så han må - han er litt av en cosplayer, tror jeg, noe som er en veldig interessant detalj, som får meg til å ønske at han var med i filmen lenger, fordi apepolitikk er noe som kunne vært veldig morsomt. Nei, det burde... Jeg tror det er det som er greia, ikke sant?
At du bare tenker at du sikkert kunne ha tatt noen flere sjanser med historien."

"Det er en historie vi har sett før, ikke bare i denne tidligere trilogien fra Matt Reeves, men i alle de andre apefilmene som noen gang har eksistert. De har alle vært veldig like dette temaet, så jeg tror at det er deler av historien som foregår på østkysten av Amerika, for det er scenen med Frihetsgudinnen, ikke sant? Jeg tror det. Er det ikke i traileren der den er begravd under masse sand? Eller kanskje det var et nikk til en av de eldre filmene, fordi, du vet, en av de eldre filmene da de brukte de faktiske kostymene og så de ut som sasquatcher. Det var... Det var mye av det som foregikk på østkysten."

"kysten i New York, så... De gamle, ja, ja. Jeg tror bare at det hadde vært fint å se ...disse historiene utvides til andre områder. Det er bare å ta en liten risiko, og det - vet du hva det faktisk minner meg litt om også? Samme slags idé, er Mad Max. Jeg vet at vi skal snakke om Furiosa om et øyeblikk, men jeg bare tenker, liksom, Mad Max er flott fordi den skildrer perfekt det man kan forvente av apokalyptiske Australia, som en stereotypi, ikke sant? Ja, ikke sant? Og Mad Max-serien er..."

"...det er en mye mer konsolidert innsats, ikke sant? Man ser ikke mange Mad Max-filmer.
Det pleide å være mange av dem på 80-tallet, men nå for tiden er det ganske sjelden å se en Mad Max så det gjør ikke noe at den foregår i Australia. Men hvis vi skal fortsette å se flere av disse filmene, ser det ut til at vi kommer til å få, nå, etter mottakelsen av Furiosa - George Miller har mange ideer. Han har har mange ideer. Men jeg vil gjerne se hvordan Mad Max er på et annet kontinent, kanskje Sør-Amerika eller noe. Ja, det ville vært... Hvordan Mad Max er med aper."

"Ja! Kanskje det er samme verden. Kanskje det er samme verden. Det er det samme universet! Det er ikke så mange aper i Australia. Jeg tror ikke det er så mange aper arter. Men det er det - jeg tror det er temaet, ikke sant? Det er ikke mange aper i Amerika. Så det var en del av... Mange dyreparker. Mange dyreparker, mange tester anlegg. Men det er det som er greia, du kan ta det konseptet og oversette det til så mange forskjellige regioner rundt om i verden. Ja, det er det. For hvis vi bare snakket om aper, så ville det ha ...foregå i Afrika, ikke sant? Eller kanskje Asia? Asia, ja. Men så igjen, de ...nevner, ikke sant? De nevner gibboner i denne filmen. Det har aldri noen gang vært en gibbon i noen av disse filmene, selv om de er aper. Så hvis orangutanger, gorillaer og kan dra nytte av dette, som å kurere Alzheimers sykdom eller noe sånt. Ja."

"De nevner til og med gibboner som en apeart som også er på det nivået.
Hvorfor ser vi dem ikke? Hvorfor finnes det ingen gibboner? Fordi jeg vet at de er.., ikke kommer til å være like sterke eller hva som helst, men de er morsomme små fyrer, og de kan være en flott liten komisk sidekarakter. Hvis du har Gibbonen Graham, som.., flyr rundt og gjør narrestrekene sine, og har på seg jeansshorts eller noe. Det, du vet, det er.., ...som fyren i War? Den lille sjimpansen i War, spilt av Steve Zahn, som bare har sin lille Parker på hele tiden. Han har en liten kåpe og en liten lue, og han gir tommelen opp til alle hele tiden. Bare gjør ham ...igjen. Matt Reeves er en veldig seriøs regissør, skjønner du? Han gjør ting. Batman er ikke en film med mye vitser, og det er ikke Rise, War, and Dawn heller, men de har en vitseskikkelse i seg mesteparten av tiden, og de har noen ganske morsomme biter, for når alt kommer til alt, så er det apefilmen, du vet du? Den kommer ikke til å vinne noen store priser. Det er ikke en Schindlers liste på når dagen er omme. Det er ikke en Schindlers liste. Men nei, la oss snakke om filmer generelt, for nå er denne ute, og igjen, vi har, siden vi spilte inn dette, har anmeldelsesembargoen for Furiosa blitt opphevet. Ikke fordi den har blitt sett av mange, men fordi premieren i Cannes har funnet sted, og vi har sett den, den er massivt hyllet. Mange, mange mennesker gir den toppkarakterer. Noen, mange mennesker er sier at den ikke er fullt så bra som Fury Road, men de sier at den er veldig, veldig bra."

"uansett. Så, med Furiosa på trappene, med Kingdom of the Planet of the Apes her, og med Dune Part 2 i tankene, hva tror vi kommer til å være rekkefølgen for handlingen filmer så langt i 2024? Det er rart at actionfilmer er de filmene du også tenker på, når du tenker på, jeg mener, kanskje Dune ikke nødvendigvis er en actionfilm, men den har mye action i den. Det er de filmene som vi tenker, ok, de kommer nok til å være med på mye priser. Det kommer nok til å være noen indie-darlings fra Frankrike og Korea som ender opp med å resten av listene også, men... Yorgos med sin godhet. Ja, han er, du vet, ...Family Guy-greia, der alle er i ferd med å drukne, og Peter sier: "Jeg brydde meg ikke."

"for bestefaren. Ja. Det er bare seg selv. Det er bare i seg selv, og jeg var, du vet, det er sånn Jeg føler noen ganger om Yorgos Lanthimos, jeg elsker The Lobster. Killing of a Sacred Deer er veldig bra, men med tiden har han både blitt mer tam og insistert mer på sin egen særhet.
Dialogen i The Lobster og Killing of a Sacred Deer er så merkelig at du vet at den avskrekker noen, mens i Poor Things og The Favourite, spesielt Poor Things, Dette er Yorgos for massene. Dette er ikke Yorgos på sitt beste. Kanskje jeg er Kanskje jeg er en portvokter, kanskje jeg er en forferdelig liten mann, men jeg er... Men ja, Furiosa har det..."

"...killer-temaet også. Det er alt jeg gleder meg til å se. Så snart den kommer på kino, skal jeg kommer jeg til å stå opp. Ja, jeg gleder meg. George Miller er en actionregissør, Han er en actionregissør som er annerledes enn de fleste andre vi ser. At hovedkarakterene hans knapt sier noe, og likevel er de ikoniske. Ja, jeg vet det. Når han sier 30 replikker, tenker jeg, så slår det meg ikke hvor få replikker det er før du sammenligner det med Fury Road, og det er som om Tom Hardy sa 60 replikker, og du tenker at han ikke sa noe i den filmen."

"Det er vanvittig. Halvparten av det? Det er forbløffende. Jeg tror det er... Jeg gleder meg veldig til det selv.
Jeg tror det kommer til å bli utmerket. Jeg gleder meg til å se den på kino.
Det er mye som står på spill. Fury Road er fantastisk som actionfilm. Den er.., Den kom på den tiden også, med mange praktiske effekter. Den er veldig stram, ...også, vet du. Det er ikke en lang film. Det er en av de filmene som varer i to timer."

"Den er akkurat det du vil ha ut av en film. Akkurat, ja. Alt er filmet er én ting. Det er det perfekte symbolet på hva en actionfilm bør være.
og kan være. Så jeg tror det er mye som avhenger av denne filmen, og etter mottakelsen å dømme vi har sett fra Cannes, er den der oppe. Det er syv minutters stående applaus. Kan du forestille deg å stå og klappe i syv minutter? Det er bare Cannes, i mangel av en formulering, Det er bare Cannes-dritt i et nøtteskall, ikke sant? Ja, det er det. Sju minutter stående Ovasjoner. Jeg ville gitt den 15. Det er... Det er.., Ja, noen får 15. Hvis du får fem, burde du avslutte livet ditt, Skjønner du? Du har ikke gjort noe for disse menneskene, og likevel gir de deg en fem minutters stående applaus. Fem minutter på hendene mine som klapper. Hendene mine kommer til å være ømme som faen. Det jeg ikke skjønner, er hva skuespillerne og regissøren gjør? De bare står der og sier: "Takk, tusen takk. Det er som en video jeg har Annie Taylor-Joy, og hun sier: "Takk, tusen takk. Og Chris Hemsworths ...bare tar alt inn over seg, som Dementorer i virkeligheten. Det er den ene delen av Cannes og filmkulturen jeg aldri har forstått. Den slags elitistisk, La oss bare gjøre det, la oss bare klappe i fem, sju minutter i strekk. Ja. Jeg kan ikke få bak det. Vi tar foreldreløs lever til dessert. Vi tar foreldreløs lever til dessert. Ja. Det er... Det er... Det er bare forbløffende."

"men jeg vet ikke, jeg synes det ser... Jeg gleder meg til begge deler, og jeg tror det kan bli... Det som bekymrer meg litt med Furiosa, er at jeg ikke tror den kommer til å lande i kommersiell forstand.
Jeg tror Kingdom har det som den forrige trilogien hadde for seg, folk som ser, åh, jeg vet, og alt det der, men Furiosa, jeg husker ikke, Jeg tror ikke Fury Road var en stor kommersiell suksess."

"Jeg tror den tjente inn 700 millioner, noe som er mye penger, men dette er en tid da kinobransjen blomstret, og filmer for milliarder av dollar poppet opp til venstre, høyre og midt. Den tjente 380 millioner på kino. Å, 380, det er enda verre.
Så det er det som bekymrer meg litt, for jeg vet ikke om det nødvendigvis kommer til å bli det, den kommersielle suksessen vi ser. Og den hadde et budsjett på 154 til 185 millioner, så jeg tror ikke engang du kan si at det knapt nok er en suksess. Hvis vi regner med det dobbelte, hvis vi går for det laveste estimatet, og vi sier at du trenger det dobbelte, er det knapt en suksess. Ja, det er det som bekymrer meg litt, for.., vi vet hvordan produksjonsselskaper kan være i disse dager, og hvor harde de kan være, og hvis dette filmen ikke tjener de pengene den trenger å tjene, vil vi sannsynligvis ikke se en ny Mad Max-film på en stund, om noen gang, fra George Miller. Så det er det som bekymrer meg litt, men jeg håper at den gjør det bra. Jeg håper den lykkes, og jeg håper folk kommer til å se den og nyte den, for den ser helt fantastisk ut. Og Anya Taylor-Joy er også helt fantastisk. Har du sett det intervjuet der hun bare ser ut som om intervjueren spør henne hva var det, du vet, hva var opplevelsen, som, å filme for, um, George Miller, og hun stirrer bare tomt på ham, for hun er fortsatt Furiosa, det er derfor. Det er derfor, Nei, hun sa: "Spør meg om 20 år. Og det var det samme med Fury Road Charlize Theron og Tom Hardy hadde en stor feide. Jeg vet ikke om du vet om dette, men de måtte visstnok lokke Tom Hardy ut av campingvognen. Jeg ser dem for meg at de la igjen godbiter på gulvet for å få ham ut. Jeg leste rapporten om det ...film. Det var forbløffende. Det høres sinnssykt ut. Det er det samme med Megalopolis, Frank Francis Ford Coppola-greia? The Guardian gjorde en greie der de snakket med en med skuespillere og mannskap, og det var visstnok sinnssykt. Jeg tror det er et veldig gammelt hode."

"filmregissør-greie, hvor de bare gir blaffen. De vil bare ha sin på sin måte, og så røyker de bare gress i husvognen hele dagen Francis Ford Coppola, eller presse skuespillerne til utmattelse, som i George Miller i Mad Max-filmene. Eller bruke, ja, eller gå 100 millioner over budsjett, som Ridley Scott. Ja, eller selge vingårdene dine, som Francis Ford Coppola gjorde, for å finansiere denne filmen. I ...elsker den. Jeg elsker den. Jeg gleder meg til den mislykkes. Det blir en sånn Babylon. Å, ja, jeg har sett traileren et par ganger, og jeg forstår den ikke, og jeg synes den ser katastrofe, og jeg er en veldig åpen person når det gjelder film. Jeg liker å oppleve alle slags forskjellige, og kunstnerisk teft, og alt det der, men denne filmen, for meg, ser bare ut som en katastrofe som venter på å skje, og jeg tror du også kan se det, med tanke på det faktum at den ikke har et produksjonsselskap tilknyttet seg. Ikke at du trenger et for å produsere den, men.., han har ingen distribusjonspartner, så... Jeg vet ikke hva han forventer av den. Gjør vil han bare ha kritikersuksess, eller forventer han å tjene penger? Jeg tror han bare vil lage filmen, og la det være det. Det har tatt 40 år å lage den. Det har tatt 40 år å lage den. Denne filmen, og jeg tror ikke engang han bryr seg om hva kritikerne sier, for kritikerne kommer nok til å dumpe den, for hvis den er noe, den, som jeg sier, den gir meg mange Babylon-vibber, og hvis den er, hvis den er slik, så vil kommer kritikerne til å kritisere den uansett, for de likte ikke Babylon. Jeg vet ikke. Babylon er en dårlig film. Babylon er en dårlig film."

"Det er jeg enig i. Jeg synes Babylon er altfor lang, omtrent en time for lang. Den er altfor lang. Den er...
insisterer på seg selv, som Peter Griffin ville sagt, og den er også, som Damon Chazelle gjorde min favorittfilm gjennom tidene, og likevel tror jeg ikke han har laget en så bra film siden, så...
Det er et godt nøtteskall, ikke sant? Jeg mener, jeg vet ikke om han vil få en stor budsjettfilm igjen i fremtiden, for han har laget mange dårlige filmer på rad, eller ikke nødvendigvis dårlige filmer, men, liksom, dårlig. Babylon er dårlig. Babylon er dårlig, men jeg mener, han har gjort noen andre filmer også som bare ikke har ...vært en suksess, vil jeg si. Ja, ja... Men uansett, nok babling om Babylon, og vi burde sannsynligvis avslutte dette, for vi har holdt på en stund, så, ja, dette har vært episode 14 av Film Frenzy. Vi kommer tilbake neste uke, kanskje for å snakke om Furio, så kanskje det blir uken etter."

"Jeg er ikke så sikker på det, men uansett kommer vi tilbake neste uke for å snakke om noe annet, så følg med på det. Inntil da håper jeg dere liker det, ja, vi ses på den andre siden, antar jeg.
Ta vare på dere selv, alle sammen."

Interviews

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere