Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Februar i stigende rekkefølge

Vi setter tall på måneden som gikk...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå er februar omsider over, og det går mot vår og varmere tider. Og bra er det. De av oss i redaksjonen som ikke er trekkfugler har sett oss lei mørke kvelder og å stampe gjennom sludd og is. Heldigvis har vi hatt en nokså dugelig spillmåned, med flere spennende lanseringer, åpninger og turneringer. Her er de viktgiste tallene fra måneden som gikk - i stigende rekkefølge.

10 av 10
Månedens høyeste karakter gikk til The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D. Links klassiske eventyr tar seg med andre ord like bra ut på håndholdt i 2015 som det gjorde på Nintendo 64 for snart 15 år siden. Andre spill vi likte særs godt denne måneden var Evolve, Dying Light, The Order: 1886 og The Talos Principle.

Februar i stigende rekkefølge

13 bomber
Bronsetrofeet "Late Boomer" fra Super Stardust HD regnes som et av de gjeveste Playstation-trofeene noensinne. For å oppnå det måtte man nemlig tilegne seg 15 bomber uten å skyte noen fiender, noe som ikke er lett når skjermen er fylt med fiender, og man må bruke én bombe for å få to nye. Da Super Stardust Ultra ble lansert på Playstation 4 denne måneden var det med andre ord kanskje ikke så overraskende at trofeet nå er erstattet med et gulltrofé, og at man bare trenger 13 bomber.

Dette er en annonse:

Les vår anmeldelse av Super Stardust Ultra her.

22 - 20
Hele to sett med ekstraomganger skulle til for at det svenske esportsteamet fnatic endelig seiret over franske Titan i Inferno Online Pantamera Challenge, en turnering i Counter-Strike: Global Offensive. Titan, som ble diskvalifisert fra fjorårets Dreamhack-turnering etter at en av spillerne deres ble tatt for juks, vartet til tider opp med spektakulært spill, til tross for en usedvanlig treg start i første runde. Andre runde ble fryktelig jevn, men etter flere runder på overtid stod stillingen 22 - 20 til svenskene som kunne reise hjem med 17 000 dollar i kofferten.
Kilde: HLTV

Februar i stigende rekkefølge

256 Megabyte
New Nintendo 3DS og storebroren New Nintendo 3DS XL ble lansert denne måneden, og med forbedret 3D, raskere prosessor og et doblet internminne på 256 megabyte ble den godt mottatt her i gården. Stort sett.

Dette er en annonse:

1000 kvadratmeter
I midten av måneden åpnet endelig House of Nerds på Løren i Oslo. Går alt som planlagt skal huset nå fylles med spillinteresserte, utviklere og investorer i tiden som kommer. Med hele 1000 kvadrameter gulvplass, blir dette litt av et prosjekt. Vi i Gameractor tok også en tur til hobbyhuset. Du kan lese om vårt besøk her.

1 000 000 visninger
Den disco-inspirerte gameplay traileren til Persona 5 ble lansert i starten av måneden og møtt med enorm entusiasme blant fansen. Såpass populær var traileren til det kommende japanske rollespillet, at over en million hadde klappet takten til den fengende Youtube-videoen i løpet av snaue 24 timer. Med sniking, travle T-banestasjoner, en snakkende katt og flere nyvinninger på konseptet til 2009s Persona 4, skjønner vi godt hvorfor.
Kilde | Dualshockers

Februar i stigende rekkefølge


Loading next content