Norsk
Gamereactor
guide
Hades II

Hades II: Hvordan slå Scylla og Sirens

Disse punk-blekksprutjentene har kanskje noen knallskudd, men de må sendes tilbake på turné.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du har fulgt vår forrige guide til Hades II, som fortalte deg den beste måten å ta Hecate på, har du funnet veien til spillets neste område. Oceanus er fullt av irriterende fiender. Selv han som kan gi deg noen buffs, kan være irriterende, men trioen som blokkerer utgangen din fra vannverdenen, er den verste av dem alle.

Scylla og sirenegjengen hennes er en visuell og lydmessig godbit når du først møter dem, selv om de også er dødelige. I motsetning til Hecate og de senere sjefene, som er direkte knyttet til oppdraget ditt med å ta Chronos, er Scylla bare på feil sted til feil tid, men i stedet for å la deg passere, prøver hun å tvinge deg til å høre på bandet hennes, noe som vanligvis innebærer at du blir bombardert med massevis av angrep.

</a>

Hades II
Dette er en annonse:

Alle de tre bandmedlemmene deler en stor helselinje øverst, men du kan ikke bare fokusere på én av dem for å ta knekken på alle. Når hver av dem har tatt nok skade i den første fasen, slutter de å angripe, men blir også usårbare, og i den andre fasen begynner de å gå til grunne en etter en. Når du først kommer inn i denne kampen, vil du sannsynligvis bli fristet til å gå etter trommeslageren først. Selv om dette er en gyldig strategi, ettersom trommeslageren er ubevegelig, vil det være best å holde deg på tærne, da hun kan sprenge deg med AoE-skade, og hennes medmusikere ikke bare kommer til å la deg hagle på henne. Hvis du har noe eget effektområde, vil det være best å starte kampen ved å skynde deg rett inn i midten og få den skaden mens Scylla og trommeslageren hennes er tett sammen.

Hvis du vil unngå trommeslagerens angrep og ikke kan ta tiden riktig ennå, er det beste alternativet å løpe til den andre siden av kartet, der du kan holde gitarspilleren i skyggen. Hun kan kaste seg frem for å slå deg, eller treffe deg med en rekke prosjektiler som slår deg bakover. Hun er mer irriterende enn en stor skadeutdeler, men hvis du ikke passer deg for dykkerangrepene hennes, kan du ende opp med å bli offer for dem.

Så er det Scylla. Hun er den virkelige sjefen i gjengen, og hun beveger seg sakte, men er helt usårbar mot skade rettet mot ryggen. Hun har et skrikangrep som varer veldig lenge og treffer i et stort område, hun kan skyte en boble av musikk mot deg, og hun kan lukke muslingskallet sitt for å skyte en rekke spikrede prosjektiler ut over arenaen.

HQ
Dette er en annonse:

Når du har gjort forberedelsene, valgt våpen, samlet velsignelser og utstyrt det minnesmerket du tror vil gi deg best sjanse til å overleve, er den beste måten å nærme deg denne kampen på å tenke på sirenene som tre individuelle fiender du må nedkjempe. Vanligvis bør du vente med Scylla til sist, siden hun er treg og lett kan unngås. Trommeslageren er den enkleste fienden å angripe først, siden hun ikke kan bevege seg, og angrepene hennes på hele arenaen kan være nådeløse hvis du lar henne være i fred. Gitarspilleren er et irritasjonsmoment, men hun har ikke mange angrep, så hvis du kan få henne alene, er hun ikke så skremmende.

Scylla alene kan imidlertid være mer enn en håndfull, så vi anbefaler at du også plukker opp noe fra Hestia, Hefaistos eller Zevs på reisen din. Hestias sviddeffekter betyr at du kan unnslippe inn i nærkamp og ut igjen, samtidig som fiendene får varige brannsår, og Zeus og Hefaistos tilbyr gode AoE-alternativer hvis du kan dra alle bandmedlemmene sammen. Selene Nightmare Form er også utrolig nyttig her, da den gir deg noen sårt tiltrengte sekunder med usårbarhet.

Kort sagt, det er ikke mye vi kan si for å gi deg en enkel seier her, bortsett fra å spille smart i stedet for raskt. Det er lett å bli overveldet med tre sjefer som kommer mot deg, men ikke vær redd for å få litt avstand og plink bort med rekkeviddeverktøy hvis du har dem. Ellers er det bare å drepe trommeslageren, så har du en vinner.

Relaterte teksterLoading next content