Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Bros. Wonder

Masahiro Sakurai er strålende fornøyd med Spider-Man 2 og Super Mario Bros. Wonder

"Begge er mesterverk som jeg kan anbefale til hvem som helst."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For et år med uforglemmelige spill dette 2023 etterlater oss (ja, det er nesten et uttrykk vi kunne brukt hvert år). Hogwarts Legacy, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, Diablo IV, Baldur's Gate III, Assassin's Creed Mirage, Pikmin 4, Cocoon, Dredge, Dave the Diver og så mange andre, store og små, som har kjempet om vår oppmerksomhet siden dag én. Oktober har vært en av de mest intense månedene når det gjelder lanseringer, og sist fredag den 20. oktober kom to tungvektere i butikkene samtidig: Marvels Spider-Man 2 og Super Mario Bros. Wonder.

Det er mulig at mange av dere har måttet velge mellom å spille det ene eller det andre i disse dager, men vi anbefaler virkelig at dere ikke lar noen av de to falle i glemmeboken, for begge er sanne mesterverk. Og jeg sier det ikke selv, men en av de viktigste og mest innflytelsesrike personene som har passert gjennom bransjen: Masahiro Sakurai.

Den berømte designeren av spill som Super Smash Bros. Ultimate bekjente på X at han brukte hele helgen på å spille begge titlene og nettopp har fullført dem. Dommen? Han elsket dem begge. Han sier bokstavelig talt at "Jeg synes begge er mesterverk som jeg kan anbefale til alle. De nye spillene er fantastiske, og jeg takker dem for at de skapte dem."

Jeg tror vi kan være enige med Sakurai-san i at SMB Wonder og Spider-Man 2 har vært fantastiske, og at alle spillere i det minste bør sjekke dem ut. Har du allerede gjort det? Da kan det være lurt å ta en titt på disse tipsene og triksene for Spidey, eller disse komplette guidene til for å få alle medaljene, finne Captain Toad og nå Special World og fullføre alle verdener i Super Mario Bros. Wonder.

Super Mario Bros. WonderSuper Mario Bros. Wonder
Super Mario Bros. Wonder

Relaterte tekster

0
Super Mario Bros. WonderScore

Super Mario Bros. Wonder

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Mario og vennene hans er tilbake i et nytt og spennende 2D-plattformspill som tar gjengen med til det frodige, levende og fantastiske Blomsterriket.Loading next content