Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle
The Crew Motorfest

Ubisoft utstyrte Uber-sjåfører med superbiler for å feire lanseringen av The Crew Motorfest

Noen taxikunder i London og Manchester fikk seg litt av en overraskelse.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige uke lanserte Ubisoft offisielt The Crew Motorfest, et spill som tar spillerne med til den slående øya Oahu på Hawaii for å feire alt som har med biler og motorsport å gjøre. Vi har allerede fortalt hva vi synes om spillet i anmeldelsen vår her, men for å markere lanseringen av spillet har Ubisoft også forsøkt å overraske noen taxi- og Uber-brukere i London og Manchester.

Som Top Gear rapporterer, styrket Ubisoft Ubers biltilbud og taxitjenester ved å ha en samling superbiler og hyperbiler tilgjengelig. Konseptet het Crew Cabs, og i løpet av helgen var en McLaren Senna, en Bentley Continental GT, en Porsche 911 og en Chevrolet Corvette til stede og overrasket noen Uber- og taxibrukere.

Hvis det er slik Ubisoft feirer lanseringen av The Crew Motorfest i Storbritannia, kan vi bare lure på hva de har planlagt for Assassin's Creed Mirage og Avatar: Frontiers of Pandora på slutten av året.

The Crew Motorfest
Dette er en annonse:

Relaterte tekster

0
The Crew MotorfestScore

The Crew Motorfest

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Ben har dratt til Oahu for å gi gass i den nyeste open world-raceren fra Ubisofts Ivory Tower.Loading next content