Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Våre E3-spådommer: EA

Hva kommer Electronic Arts til å snakke om på søndag? Vi deler våre tanker.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Så braker det snart løst igjen. Det er mye snakk om at E3-messen blir stadig mindre, men det stopper ikke oss fra å ha store forhåpninger om spennende annonseringer. Gjennom de neste dagene vil dere få våre spådommer om hva vi vet, forventer og håper å se på de ulike konferansene. Det hele starter med EA Play-konferansen klokken 22 den 12. juni.

Les også:
Våre E3-spådommer: Bethesda
Våre E3-spådommer: Microsoft
Våre E3-spådommer: Ubisoft
Våre E3-spådommer: Sony

Sportspillene: La oss få de mest åpenbare annonseringene unnagjort først. Tro det eller ei, men det kommer et Madden NFL, NBA Live, NHL og FIFA i år også. Alle kommer de til å få sin tid i rampelyset, hvor EA Sports snakker om bruken av Frostbite-motoren og forbedringene som kommer i årets utgaver. Kanskje kommer det nytt om utvidelser til UFC 2 og Rory McIlroy PGA Tour også.

Våre E3-spådommer: EA
Dette er en annonse:

Battlefield 1: Vi har allerede fått én trailer fra Dice sitt kommende storspill, men nå skal vi endelig få se gameplay. EA har sagt at de vil vise fram flerspillerdelen på messen, og vi tror hovedfokuset ligger på den under EA Play-konferansen. De fryktet først at 1. verdenskrig ikke ville bli gøy, så nå er det på tide at vi får se hvor underholdende det er med våre egne øyne. Det aner oss at de tar den klassiske varianten hvor vi ser opp til 64 spillere på scenen samtidig, og de spiller en veldig nøye planlagt kamp som viser noen veldig imponerende kamper. Hester som løper gjennom propellflyenes bomberegn, og noen uheldige sjeler som ikke kommer seg unna sennepsgassen i tide er bare noe av det vi får se i løpet av minuttene spillet får på scenen.

Kanskje får vi se en kort historietrailer også, men mest sannsynlig sparer de gameplay fra historien til Microsoft sin konferanse.

Våre E3-spådommer: EA

Star Wars Battlefront-utvidelse: Den neste utvidelsen, Bespin, skal etter planen slippes denne måneden, og vi har allerede fått noen detaljer om den. Nå har dog tiden kommet for å se hvordan Cloud City ser ut i spillet, og når pakken slippes. Spåkulen vår sier at den slippes tirsdagen etter konferansen, 14. juni.

Dette er en annonse:
Våre E3-spådommer: EA

Titanfall 2: Trodde dere to førstepersons skytespill var nok? Ikke for EA. Søndag skal vi endelig få se gameplay fra Titanfall 2, og her forventer vi å se både enspillerdelen og flerspillerdelen. Respawn ønsker nok å vise at de har hørt på tilbakemeldingene, og by på en skikkelig historiemodus denne gangen. Samtidig skal det bli gøy å se hvordan Titan-sverdene er implementert i spillet. Så har vi selvsagt spørsmålet om lanseringsdatoen. Blake Jorgensen har sagt at Battlefield 1 og Titanfall 2 vil slippes med tre ukers mellomrom, noe vi tror betyr at Titanfall 2 kommer 11. november. Slippes det før Battlefield mener vi det får for lite markedsføring i en ganske imponerende spillhøst.

Våre E3-spådommer: EA

Mass Effect: Andromeda: Etter flere år med bittesmå klipp og en liten dose med detaljer er det på tide å få den fulle avdukingen av Biowares nye tolkning av Mass Effect-universet. Spillet har skiftet grafikkmotor, introdusere nye skapninger, være mer åpent og mye mer. En liten romspurv har fortalt oss at dette vil vises med en god dose gameplay så er du spent på hvilke romeventyr som venter deg neste år er det bare å følge med.

Våre E3-spådommer: EA

Hazelight: Vi har ikke hørt mye fra svenskene i Hazelight siden spillet med samme navn ble annonsert på The Game Awards i 2014. Av og til kommer de dog med noen oppdateringer så de jobber fortsatt med noe. Har tiden kommet for å se hva annet spillet byr på utenom en togtur i måneskinnet?

Våre E3-spådommer: EA

Criterions ekstremsportspill: Et annet spill vi ikke har hørt fra på en god stund er spillkonseptet Criterion, studioet kjent for Burnout-spillene, viste frem på E3-messen i 2014. Med det nye spillet ønsket de at å vise at det er mulig å skape en intens fartsfølelse uten å involvere biler. Traileren de viste inneholdt motorsykler, fallskjermhopping, helikoptre og mye mer. Spillet ble vist frem bak lukkede dører for noen få utvalgte så sent som i mars, så ting tyder på at det snart er klart for offentligheten igjen.

Våre E3-spådommer: EA

EA satser på "småspill": De siste årene har EA sagt at de ønsker å gi ut flere mindre spill fra ganske ukjente utviklere. Unravel gjorde det ikke så godt som de hadde håpet, men det stoppet dem ikke fra å skrive en ny kontrakt med Coldwood. Da har de nok ikke kastet de andre studioene de har avtale med ut av vinduet heller. Akkurat hva vi får se er umulig å si, og det er akkurat det som gjør oss nysgjerrige.

Våre E3-spådommer: EA

Viscerals Star Wars-spill: Vi håpet å se det i fjor, men ble skuffet. Nå vet vi dog at Jade Raymond og gjengen leter etter flere folk å jobbe med, noe som tyder på at prosjektet har startet for fullt. Hva passer vel da bedre enn å vise hvilket spennende prosjekt de kan få jobbe med. Vi forventer dog maks en teaser siden spillet ikke vil slippes før i 2018.

Våre E3-spådommer: EA

Skate 4: Det har gått rykter om et nytt Skate-spill i flere år, men den siste tiden har det virkelig tatt av. Underskriftskampanjer og EAs vage svar på spørsmål om det er en sjanse for det kommer gjør at det i alle fall er en sjanse for at det kommer. EA liker jo tross alt også å vise at de er bedre enn Activision, og å knuse Tony Hawk ville nok fått fram smilet til sjefene i selskapet.

Nytt spill for 2017: På finansmøtet sitt i mai avslørte de at et til nå ukjent spill vil avsløres på messen. Spørsmålet er bare om de snakket om en av spillene nevnte over, eller om det er et helt nytt spill. Svaret får vi søndag kveld.

Hva gleder du deg til å se på konferansen, og hva drømmer du om å se?

Våre E3-spådommer: EA


Loading next content